• یکشنبه / ۹ آذر ۱۳۹۳ / ۱۳:۰۸
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 93090905422
  • خبرنگار : 71418

معاون ورزش قهرمانی وزارت ورزش در ایسنا

سجادی: انتخابات تیراندازی قانونی بود/ برای کسب میزبانی جام ملتها مصریم

سجادی: انتخابات تیراندازی قانونی بود/ برای کسب میزبانی جام ملتها مصریم

معاون ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان با حضور در ایسنا درباره مسایل مختلف ورزش ایران صحبت کرد.

معاون ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان با حضور در ایسنا درباره مسایل مختلف ورزش ایران صحبت کرد.

به گزارش ایسنا، سیدنصرالله سجادی، معاون ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان پس از دیدار با سرپرست ایسنا و بازدید از تحریریه ورزشی به سوال‌های خبرنگاران ایسنا پاسخ داد.

او در پاسخ به این سوال که از گوشه و کنار شنیده می‌شود که وزارت ورزش و جوانان در انتخابات فدراسیون‌ها دخالت دارد و آیا تاکنون وزارت ورزش و جوانان بر روی نامزدی خاص نظری داشته یا نه؟ بیان کرد: مطابق اساسنامه فدراسیون‌ها هر کسی می‌تواند برای انتخابات ثبت‌نام کند و نامزد شود و در صورت تایید می‌تواند در انتخابات شرکت کند. تاکنون نیز ما ادعا می‌کنیم که همه فدراسیون‌ها بدون دخالت وزارت ورزش و جوانان انتخاباتشان را برگزار کردند. اگر نمونه ای درباره دخالت وزارت ورزش و جوانان وجود دارد به ما اعلام کنند.

او درباره صحبت‌هایی مبنی بر حضور نامزدی از وزارت ورزش و جوانان در انتخابات فدراسیون قایقرانی، اظهار کرد: اگر دخالت وزارت ورزش وجود داشت باید آقای مرادی انتخاب می‌شد. ما فرض می‌کنیم که وزارت ورزش و جوانان دخالت کرده است پس چرا آقای مرادی به عنوان رییس انتخاب نشد؟ در گذشته این طور بوده که هر کسی را که می‌خواستند انتخاب کنند در انتخابات رای می‌آورد، اما اکنون واقعا انتخابات آزاد است و اعتقاد داریم هر کس که صلاحیت لازم را دارد وارد کار شود و مجموعه به او رای دهد.

معاون ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان درباره این موضوع که برخی از نامزدها خودشان را از طرف وزارتخانه معرفی می‌کنند، بیان کرد: از همین جا اعلام می‌کنم وزارت ورزش هیچ نامزدی برای هیچ فدراسیونی نداشته و من این را در همه مجامع گفته‌ام. ما هیچ نامزدی هم در انتخابات فدراسیون‌ها نخواهیم داشت. هر کسی هم که اعلام کند نامزد وزارت ورزش و جوانان است، ما تکذیب می‌کنیم.

او در پاسخ به این سوال که برخی اعتقاد دارند باید روال برگزاری انتخابات تغییر کرده و همانند گذشته انتصاب صورت گیرد، گفت: اکنون در ورزش انتخابات برگزار می‌شود. ما فعلا بر اساس اساسنامه انتخابات را برگزار می‌کنیم و این روال مناسب است و اشکالی در آن وجود ندارد. ثبت‌نام نامزدها و تایید آنها و ورود به انتخابات روال مناسبی است. تا اصلاح اساسنامه که در حال بازبینی است و آیین‌نامه هایش نوشته می‌شود، تجربیات این چند سال انتخابات جمع بندی می‌شود و در صورت نیاز تغییرات لازم اعمال خواهد شد، اما فعلا بر همین اساس پیش می رویم.

سجادی در پاسخ به این سوال که آیا برگزاری انتخابات فدراسیون تیراندازی قانونی بود یا نه؟ گفت: انتخاباتی اگر قانونی نباشد آن را برگزار نمی‌کنیم. انتخابات قانونی بوده و اعضای مجمع حضور داشتند و رایشان را دادند. بعضی از نامزدها در برخی انتخابات اعتراض هایی دارند و اعتراض‌هایشان را به سازمان‌های نظارتی می‌فرستند.

او با اشاره به غیبت نماینده سازمان بازرسی در انتخابات تیراندازی، گفت: مشکلی وجود ندارد. نماینده سازمان بازرسی جزو مجمع نیست و ناظر محسوب می‌شود. اکثریت اعضای مجمع بودند و مشکلی وجود ندارد. نماینده سازمان بازرسی به عنوان بازرس می‌تواند در مجمع حضور داشته باشد و یا به مجمع نیاید.

سجادی درباره چالش بین قوه مقننه و قوه قضاییه درباره شغل محسوب شدن نمایندگی مجلس بیان کرد: فعلا انتخابات برگزار شده و این مساله باید در مجلس رسیدگی شود. این موضوع به حوزه قانونگذار بر می‌گردد، ما قانونگذار نیستیم. ما تابع قوانین هستیم و انتخابات تیراندازی نیز برگزار شده است.

سیدنصرالله سجادی در ایسنا

او در پاسخ به این سوال که آیا نمایندگان مجلس شورای اسلامی منعی برای حضور در انتخابات ندارند، بیان کرد: من چنین حرفی نزدم. من گفتم قانون دو شغله‌ها سر جای خودش هست و قانون ناظر بر اعمال و رفتار نمایندگان می‌گوید: "نمایندگان مجلس جز نمایندگی در مجلس نمی‌توانند شغل دیگری داشته باشند." حالا شما خودتان این قانون را تفسیر کنید. ما نمی‌توانیم خلاف قوانین بالا دستی نظری بدهیم. اساسنامه فدراسیون‌ها، آیین‌نامه ها و همه دستورالعمل ها بر اساس قوانین بالادستی است و ما نمی‌توانیم قانون را کاری کنیم. چیزی که قانونی است، قانونی است.

معاون ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان در پاسخ به این سوال که چرا وزارت ورزش به موارد جزئی فدراسیون‌ها و ورزش ورود می‌کند که نمونه آن دخالت در انتخاب مربیان خارجی است؟ اظهار کرد: یکسری دستورالعمل‌ها و مقررات وجود دارد که باید رعایت شود. هر تیمی که بخواهد از کشور خارج شود، هر فردی که بخواهد از فضای ورزش ایران از کشور خارج شود، چه مدیر باشد، چه باشگاه باشد و چه مربی باشد، مطابق قانون باید در شورای برون مرزی موضوعش بررسی شود. در این شورا تصویب می‌شود که به خارج از کشور برود یا نه؟ عکس این موضوع نیز وجود دارد. یعنی هر تیم، فرد یا مدیری که بخواهد وارد کشور شود باید موضوع آمدنش در شورای برون مرزی بررسی شود. مثل مربیان خارجی. ما که درباره هیچ مربی داخلی اعلام نکردیم وزارتخانه نظر بدهد.

سجادی ادامه داد: اگر این طور بود می‌گفتیم همه مربیان داخلی باید به وزارت ورزش و جوانان بیایند و تایید شوند. موضوع مربی خارجی به همین مساله شورای برون مرزی مربوط می‌شود که برای همه رشته‌ها و فدراسیون‌ها وجود دارد. این موضوع فقط در باره فوتبال نیست و تنها در فوتبال صدایش بیشتر در می‌آید. برای مربی تیم‌های ملی شورای برون مرزی یک کمیته‌ کارشناسی قرار داده که از خرداد 93 فعال است. مربی خارجی از همه جوانب مدنظر قرار می‌گیرد،‌ مساله حقوقی، فرهنگی، رفتاری و اخلاقی در این کمیته‌ بررسی می‌شود. ما مسائل فنی را کاری نداریم. مسائل فنی مربوط به فدراسیون است که رییس فدراسیون در آن کمیته‌ کارشناسی که مسئولیتش با خودم است، درباره مسائل فنی صحبت می‌کند. درباره آقای کرانچار تا دیروز فدراسیون هیچ چیزی برای ما ارسال نکرده بود. وقتی نامه فدراسیون رسید بلافاصله اعلام کردیم برای امروز بعد از ظهر جلسه بگذاریم، تماس گرفتیم که گفتند آقای کفاشیان خارج هستند و نمی‌توانند در جلسه حضور داشته باشند. برای چهارشنبه بعدازظهر جلسه گذاشتیم که پس از آن مساله آقای کرانچار به شورای برون مرزی می‌رود که جلسه‌اش یکشنبه آینده برگزار می‌شود.

سجادی افزود: مساله مورد نظر که در شورای برون مرزی مطرح شد پس از تصویب به فدراسیون ابلاغ می‌شود، پس بنابراین این دخالت نیست، قانون است. هر کسی که بخواهد از طرف دولت به خارج از کشور برود در هیات دولت یک شورای پنج نفره وجود دارد که باید آن را تایید کند، چون سفرهای ورزش زیاد بود این اختیار توسط هیات دولت به خود وزارت ورزش و جوانان سپرده شده است و کاملا قانونی است. اگر بررسی نشود خلاف مقررات است. ما مثلا می‌خواهیم میزبان یک رقابت باشیم باید افراد و تیم‌هایی که به کشور می‌آیند در شورای برون مرزی بررسی شوند. نمونه آن جام باشگاه‌های جهان در کشتی بود که رییس فدراسیون کشتی در شورای برون مرزی درباره آن توضیح داد و تصمیمش را گرفت. جلسات شورای برون مرزی کاملا منظم است و هر یکشنبه برگزار می‌شود. شورای برون مرزی نیز سابقه 26- 27 ساله در وزارت ورزش و جوانان دارد و همیشه همین فعالیت‌ها را انجام داده است.

سجادی در پاسخ به این سوال که پس نقش کمیته ملی المپیک برای انتخاب مربی امید و انتخاب آقای کرانچار چیست؟ و در کل مسئولیت تیم ملی امید بر عهده کدام نهاد است؟ بیان کرد: بحث فنی مربی با فدراسیون است. کمیته ملی المپیک برای بازی‌های آسیایی و المپیک برنامه‌ریزی می‌کند، تدارکات را انجام می‌دهد و فعالیت‌هایش برای حمایت از تیم‌ها وجود دارد که در همه رشته‌ها انجام می‌شود. درباره آقای کرانچار نیز باید از خود کمیته‌ نظرشان را بپرسید.

معاون ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان در پاسخ به این سوال که در حالی که فدراسیون فوتبال به دنبال گرفتن میزبانی جام ملت‌های 2019 است یکسری نگرانی‌ها مبنی بر اختلاف وزارت ورزش و جوانان و فدراسیون فوتبال وجود دارد که شاید در گرفتن میزبانی تاثیرگذار باشد. نظر وزارت ورزش و جوانان در این باره چیست؟ به ایسنا گفت: به هیچ وجه اختلافی وجود ندارد. با کسی اختلاف نداریم. اواخر سال گذشته خودم جلسه‌ای گذاشتم و آقای کفاشیان را دعوت کردم و یکسری افراد دیگر از فدراسیون حضور داشتند، آقای گودرزی نیز حضور داشتند، در آن جلسه اعلام کردیم که برای گرفتن میزبانی باید چه کاری انجام دهیم. همه آنها را بررسی کردیم، گفتند قرار است یک تیم کارشناسی به ایران بیاید و از شش استان بازدید کند. یک جلسه دیگر با مدیران کل‌ و روسای هیات‌های استانی گذاشتیم و در آن جلسه سیاستگذاری را یک شکل کردیم و برنامه از زمان ورود به فرودگاه تا زمان بازگشت را مشخص کردیم که مسئولان استانی چه کار باید کنند.

او افزود: برنامه‌ریزی کردیم که فرودگاه به فرودگاه چه کار کنیم. کار خوبی انجام شد و گزارش خوبی هم آن تیم کارشناسی داد. برنامه خیلی خوب انجام شد، یکسری برنامه‌ها انجام شد که سیاست ما این بود رسانه‌ای نشود تا بتوانیم کارهایمان را پیش ببریم. ما به دنبال گرفتن میزبانی هستیم.

سجادی در پاسخ به این سوال که اگر مدیر یک رسانه ورزشی شود، اصلی‌ترین چالش ورزش را در چه می‌بیند تا به آن بپردازد، گفت: من سعی می‌کردم بر اساس دانشم از افراد سوال کنم و بیشتر از دانشم حرف نمی‌زدم.

ا‌نتها‌ی پیا‌م

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۳-۰۹-۱۰ ۰۹:۴۷

روز شنبه 8/9/1393 انتخابات پرحاشيه فدراسيون شطرنج بر گزار شد. متاسفانه آنچه مشهود بود ضعف و بي قانوني حاکم بر اين انتخابات بود. متاسفانه اغلب اعضاي مجمع به نوعي منتصبين خود رئيس فدراسيون قبلي بودند. هنوز نتوانسته‌اند پاسخگوي افکار عمومي در اين خصوص باشند. اين در حالي است که در نامه اي که وزارت ورزش جهت ابلاغ آيين نامه مذکور به ايشان ابلاغ نموده است، بحثي در مورد آزمايشي بودن آن به ميان نيامده است.