• جمعه / ۷ آذر ۱۳۹۳ / ۰۴:۲۲
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 93090703976

کشف یک درمان چشمگیر برای سرطان مثانه

کشف یک درمان چشمگیر برای سرطان مثانه

دانشمندان انگلیسی درمان جدیدی برای سرطان پیشرفته مثانه ارائه کرده‌اند که تاکنون چند بیمار را بطور کامل درمان کرده است.

دانشمندان انگلیسی درمان جدیدی برای سرطان پیشرفته مثانه ارائه کرده‌اند که تاکنون چند بیمار را بطور کامل درمان کرده است.

به گزارش سرویس علمی ایسنا، این درمان که توسط دانشمندان دانشگاه کوئین مری لندن ارائه شده، اولین دستاورد چشمگیر در حوزه سرطان مثانه در 30 سال اخیر است.

محققان دریافتند که یک آنتی‌بادی به سیستم ایمنی بدن اجازه انتخاب سلولهای سرطانی و نابودسازی آن‌ها را پیش از گسترش یافتن‌شان می‌دهد.

در اولین کارآزمایی بالینی، 68 مبتلا به سرطان پیشرفته مثانه پس از آن که همه درمانهای دیگر بر روی آنها اثر نکرد، داروی جدید MPDL3280A را دریافت کردند.

دانشمندان از کوچک شدن تورمورها در بیش از نیمی از بیماران پس از 12 هفته و حتی درمان کامل دو نفر خبر دادند.

نتایج این پژوهش بسیار نویدبخش است و در حال حاضر سازمان غدا و داروی آمریکا عنوان رسمی «دستاورد» را به این دارو داده‌ است. این عنوان بدان معنی است که کارآزمایی‌های این درمان با سرعت بیشتری می‌توانند انجام شوند.

این در حالیست که قانونگذاران داروی اروپا اکنون در حال آزمایش این پژوهش هستند.

دکتر تام پاولز، مولف ارشد و مشاور پزشکی متخصص غدد از موسسه سرطان بارتز در دانشگاه کوئین مری گفت: این پژوهش، یک گام بسیار هیجان‌انگیز روبجلو در تحقیقات برای درمانهای موثر و جایگزین سرطان مثانه است. برای چندین دهه، شیمی درمانی تنها گزینه مبتلایان بود که نتایج کمی دربر داشت و بیماران به دلیل ضعف بسیار نمی‌توانستند با آن کنار بیایند.

وی افزود: ما اکنون به کارآزمایی‌های بزرگتر برای تائید یافته‌های خود نیازمندیم و با دریافت عنوان دستاورد از سوی سازمان غذا و داروی آمریکا، امیدواریم این فرآیند را به سرعت پیش برده و بتوانیم به هزاران بیمار مبتلا به سرطان پیشرفته مثانه امید ببخشیم.

سرطان مثانه هفتمین سرطان رایج در انگلستان بوده و سالانه 10 هزار تشخیص و 5000 هزار مرگ را به دنبال دارد. حدود 15 درصد تشخیص‌ها در زمان پیشرفته تر شدن بیماری بوده، بدین معنی که سرطان به بخشهای دیگر بدن گسترش یافته است.

این مرحله، درمان را بسیار سخت می‌کند و تنها گزینه درمانی آن در حال حاضر، شیمی‌درمانی است. بطور میانگین بیماران 12 تا 18 ماه پس از تشخیص زنده می‌مانند و بسیاری از انتخاب شیمی‌درمانی به دلیل سمی بودن و همچنین مزایای حیات‌بخش آن خودداری می‌کنند.

نتایج این پژوهش در مجله نیچر منتشر شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha