• چهارشنبه / ۵ آذر ۱۳۹۳ / ۰۹:۵۳
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 93090503131
  • خبرنگار : 71402

اوباما: هیچ عذری برای خشونت و اعتراضات مخرب در فرگوسن پذیرفته نیست

اوباما: هیچ عذری برای خشونت و اعتراضات مخرب در فرگوسن پذیرفته نیست

با آغاز موج جدید اعتراضات در فرگوسن، رئیس جمهوری آمریکا به شدت معترضان را به دلیل خشونت‌های نژادی در میسوری سرزنش کرد و گفت که هیچ بهانه‌ای برای آتش زدن ساختمان‌ها، سوزاندن خودروها و یا اموال دیگران پذیرفتنی نیست.

با آغاز موج جدید اعتراضات در فرگوسن، رئیس جمهوری آمریکا به شدت معترضان را به دلیل خشونت‌های نژادی در میسوری سرزنش کرد و گفت که هیچ بهانه‌ای برای آتش زدن ساختمان‌ها، سوزاندن خودروها و یا اموال دیگران پذیرفتنی نیست.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا همزمان با دومین شب ناآرامی‌ها در شهر فرگوسن ایالت میسوری گفت: اقدامات ویرانگر عمل مجرمانه محسوب می‌شود و عاملان آن تحت پیگرد قرار می‌گیرند. من به کسانی که فکر می‌کنند آنچه در فرگوسن رخ داده می‌تواند بهانه‌ای برای بروز خشونت باشد، می‌گویم هیچ دلیلی وجود ندارد که شما بخواهید جامعه خودتان را تخریب کنید.

باراک اوباما که به شیکاگو سفرکرده بود تا بر روی مساله مهاجران تمرکز کند، سفرش عمدتا تحت الشعاع خشونت‌های فرگوسن قرار گرفت.

این اعتراضات در پی اعلام حکم برائت پلیس سفید پوست آمریکایی از اتهام قتل عمد نوجوان سیاهپوست 18 ساله آمریکایی بار دیگر آمریکا را در بر گرفت.

اوباما گفت: می‌دانم که بسیاری از مردم از این تصمیم ناراحت هستند. این ناامیدی که ما شاهدش هستیم درباره یک حادثه خاص نیست. آن‌ها ریشه عمیقی در بسیاری از جوامع رنگین پوست دارند که حس می‌کنند قوانین ما همواره غیر منصفانه اجرا می‌شود. راه‌های سازنده‌ای برای بیان و مطرح کردن این ناامیدی‌ها وجود دارد؛ راه‌های مخربی نیز برای واکنش وجود دارد؛ آتش زدن ساختمان‌ها، خودروها و تخریب اموال و به خطر انداختن جان مردم این اقدامات مخرب است و هیچ توجیهی برای آن پذیرفتنی نیست. اقدامات مذکور عمل مجرمانه است و عاملان آن تحت پیگرد قرار می‌گیرند.

رئیس جمهوری آمریکا پیشتر نیز پس از اعلام حکم هیات منصفه فرگوسن خواستار برقراری آرامش شده بود.

مقام‌های کاخ سفید همچنان درحال بررسی این مساله هستند که آیا اوباما باید به فرگوسن سفر کند یا خیر چرا که احتمال گسترده‌تر شدن اعتراضات وجود دارد. باراک اوباما همچنین با اریک هولدر دادستان کل آمریکا دیدار کرد و در جریان جدیدترین تحولات قرار گرفته است و به هولدر گفت که باید یک سری نشست‌های منطقه‌ای برای اعتمادسازی برگزار شود.

رئیس جمهوری آمریکا در ادامه سخنانش گفت: پیام من به تمام کسانی که به صورت سازنده وارد عمل شده‌اند و تلاش میکنند تا اعتراضات برپا کنند و این سئوال را می‌پرسند که ما چگونه می‌خواهیم شرایط را بهبود ببخشیم، می‌گویم که رئیس جمهوری آنها برای آن‌ها کار می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha