یک فعال سیاسی اصلاحطلب گفت: برخاستن صداهای متفاوت از درون نظام و جریانهای سیاسی بهطور طبیعی هم مذاکرهکنندگان را در موضع ضعف قرار میدهد و هم طلبکاریها و زیادهخواهیهای خارجی را افزایش میدهد.
علی تاجرنیا در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با بیان اینکه موضوع هستهای یک پرونده حوزه امنیت ملی کشور است و نسبت به این موضوع همواره در اعصار مختلف محتاطانه برخورد شده است، گفت: این مسئله به نوعی به مسئله حیثیتی ملت و دولت ما پیوند خورده است.
وی افزود: در این دوره متفاوت از دورههای گذشته اتفاقی افتاد و آن این بود که علیرغم اینکه اقدامات دولت با نظارت عالیه مسئولین عالیرتبه نظام در این راستا انجام میشود اما شاهد هستیم در زیرمجموعههای نهادهای مختلف و حتی قوای دیگر نسبت به روند مذاکرات انتقاداتی مطرح میشود. در حالی که این موارد از جمله مواردی است که همه جریانهای سیاسی باید روی آن اتفاق نظر داشته باشند.
این فعال سیاسی اصلاحطلب در ادامه تأکید کرد: اگر هم انتقاد و نقدی نسبت به مسئله وجود دارد در وهله اول باید منصفانه و در چارچوب مورد توافق همه جریانهای سیاسی باشد. باید دانست که این نوع عملی کردن انتقادات و مشابهسازیهایی که صورت میگیرد باعث بیاعتمادی افکار عمومی میشود.
تاجرنیا با بیان اینکه جریانهای سیاسی موظف هستند جهتدهی کلان دولت در راستای اهداف کشور را تقویت کنند و آن را بپذیرند، گفت: فارغ از اینکه مذاکرات به نتیجه بینجامد یا نه؛ ما باید این موضوع را مورد توجه قرار دهیم و درباره آن وحدت رویه داشته باشیم و بدانیم که برخاستن صداهای متفاوت از درون نظام و جریانهای سیاسی بهطور طبیعی هم مذاکرهکنندگان را در موضع ضعف قرار میدهد و هم طلبکاریها و زیادهخواهیهای خارجی را افزایش میدهد.
وی افزود: متأسفانه میبینیم که اگرچه لازم است که جریانهای سیاسی به نوعی روی موضوع مورد نظر وحدت رویه و یکصدایی داشته باشند اما در برخی موارد حرفهایی زده میشود که به هیچ عنوان مطابق منافع ملی نیست.
تاجرنیا گفت: درصورت وصول توافق و پیروزی گفتمان ایران اگر باز هم مراقبتی نسبت به این موضوع صورت نگیرد سرخوردگی افکار عمومی را شاهد خواهیم بود.
انتهای پیام
نظرات