• دوشنبه / ۲۶ آبان ۱۳۹۳ / ۱۳:۵۱
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 93082613660
  • منبع : مطبوعات

با تأسیس 481 دهیاری در گیلان، مازندران و سمنان؛

شمار دهیاری‌های مناطق روستائی افزایش یافت

شمار دهیاری‌های مناطق روستائی افزایش یافت

معاون امور دهیاری‌های سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور از موافقت وزیر کشور با تاسیس دهیاری در 481 روستای دیگر استان های گیلان ، مازندران و سمنان خبر داد و اعلام کرد: تعداد دهیاری های کشور در مناطق روستائی به 30 هزار و 877 دهیاری رسید.

معاون امور دهیاری‌های سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور از موافقت وزیر کشور با تاسیس دهیاری در 481 روستای دیگر استان های گیلان ، مازندران و سمنان خبر داد و اعلام کرد: تعداد دهیاری های کشور در مناطق روستائی به 30 هزار و 877 دهیاری رسید.

به گزارش سرویس «شهری» ایسنا، محسن کوشش تبار با بیان مطلب فوق گفت: در پی درخواست استانداری های گیلان، مازندارن و سمنان با تاسیس دهیاری در تعدادی از روستاهای این استان ها، مراتب بلامانع بودن تاسیس دهیاری در 481 روستای دیگر ، در صورتی که خارج از محدوده شهرهای همجوار باشد، از سوی وزیر کشور به استانداری این استان‌ها ابلاغ شد.

وی افزود: با تاسیس 348 دهیاری جدید در استان گیلان، تعداد دهیاری‌های این استان به هزار و 837 رسید.

کوشش تبار همچنین اعلام کرد: با تاسیس 112 دهیاری جدید در استان مازندارن ، تعداد دهیاری های این استان به دوهزار و 28 رسید.

وی افزود : با تاسیس 21 دهیاری جدید در استان سمنان نیز تعداد دهیاری های این استان به 227 رسید.

کوشش تبار در ادامه اظهار کرد: در صورتی که روستائی واجد شرایط جمعیتی برای تاسیس مجوز دهیاری باشد، شورای اسلامی روستا باید به نمایندگی از اهالی روستا برای این امر اعلام آمادگی کند.

معاون امور دهیاری های سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور گفت: تعداد دهیاری‌های کشور در مناطق روستائی به 30 هزار و 877 رسیده و هم اکنون بیش از 85 درصد جمعیت روستائی کشور تحت پوشش خدمات نوین روستائی که از سوی دهیاری ها ارائه می شود، قرار گرفته اند.

وی تأسیس دهیاری در بیش از30 هزار روستای کشور طی سالهای اخیر را نمایانگر نگرش عدالت خواهانه جمهوری اسلامی ایران بر رفع هرگونه تبعیض میان اقشار مختلف جامعه، فقرزدایی، توسعه عدالت اجتماعی و تاکید روزافزون بر عمران و آبادانی مناطق روستائی کشور برشمرد.

به گزارش ایسنا - به نقل از روابط عمومی سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشورکوشش تبار تصریح کرد: ورود دهیاری‌ها به عرصه‌ اجرایی در حوزه‌های عمرانی، خدماتی، فرهنگی، اجتماعی و ... نویدبخش رواج ادبیاتی نوین در مدیریت روستایی کشور است که به کاهش هزینه‌های اجرای طرح‌ها منجر شده و با مخاطب قرار دادن فعالان حوزه روستایی به اعتمادسازی و ایجاد فضای مناسب برای مشارکت آن‌ها در توسعه پایدار روستایی منتج و این امر موجب رونق روستاها و ارائه خدمات بهتر به آن‌ها شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha