• دوشنبه / ۱۹ آبان ۱۳۹۳ / ۱۴:۵۴
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 93081909402
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

همایش نقش کسب و کار خانگی در افزایش سطح درآمد خانواده باهمکاری دانشگاه علمی کاربردی

همایش نقش کسب و کار خانگی در افزایش سطح درآمد خانواده باهمکاری دانشگاه علمی کاربردی

رییس دانشگاه جامع علمی و کاربردی استان اصفهان گفت: معتقدیم که افزایش سطح اقتصاد خانواده منجر به افزایش سطح اقتصاد جامعه می‌شود و یکی از راهکارهای این امر توسعه مشاغل کوچک و متوسط در سطح عام و مشاغل خانگی در سطح خاص است.

رییس دانشگاه جامع علمی و کاربردی استان اصفهان گفت: معتقدیم که افزایش سطح اقتصاد خانواده منجر به افزایش سطح اقتصاد جامعه می‌شود و یکی از راهکارهای این امر توسعه مشاغل کوچک و متوسط در سطح عام و مشاغل خانگی در سطح خاص است.

به گزارش خبرنگار دانشگاهی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه اصفهان، منصور شریعتی در نشست خبری " نقش کسب و کار خانگی در افزایش سطح درآمد خانواده " در اتاق بازرگانی اصفهان اظهار کرد: در جامعه رو به پیشرفت، استخدام بیشتر مردم در دستگاه‌های دولتی غیر ممکن است و باید از ظرفیت مشاغل خانگی در توسعه اقتصاد و اشتغال بهره برد.

وی افزود: در همین راستا دانشگاه جامع علمی کاربردی با همکاری کمیسیون بانوان اتاق بازرگانی اصفهان اقدام به برگزاری اولین همایش نقش کسب و کار خانگی در افزایش سطح درآمد خانواده کرده است.

رییس دانشگاه جامع علمی و کاربردی استان اصفهان ادامه داد: معتقدیم که افزایش سطح اقتصاد خانواده منجر به افزایش سطح اقتصاد جامعه می‌شود و یکی از راهکارهای این امر توسعه مشاغل کوچک و متوسط در سطح عام و مشاغل خانگی در سطح خاص است.

شریعتی با بیان اینکه با به جای ساخت کارخانه‌های زیاد می‌توان کار تولید را به منازل برد، تصریح کرد: امروزه بخش بزرگی از صنایع دنیا با برون سپاری قطعات و کالاهای خود را به تولید کنندگان منازل واگذار کرده‌اند تا در هزینه‌های خود صرفه جویی کنند.

وی خاطر نشان کرد: باید در این زمینه از کشورهای پیشرفته همچون چین الگو برداری کنیم و نقاط قوت خودمان را تقویت و موارد ضعف را برطرف کنیم.

رییس دانشگاه جامع علمی و کاربردی استان اصفهان اظهار کرد: امروزه سطح سواد زنان کشور بالا رفته است و این امر می‌تواند در زمینه پیشرفت و توسعه کسب و کارهای خانگی پتانسیل خوبی برای آنان ایجاد ‌کند.

شریعتی با اشاره با ارزش افزوده بالای این گروه از مشاغل گفت: سالانه میلیاردها تومان وام‌های خود اشتغالی به افراد داده می‌شود، اما نتیجه خاصی از آن مشاهده نشده است و یکی از اهداف این همایش بررسی این گونه موضوعات است.

وی تاکید کرد: توسعه مشاغل خانگی موضوع تازه‌ای نیست، برای مثال بسیاری از فرش‌های صادراتی کشور در همین منازل روستایی بافته می‌شود، هر چند از لحاظ دستمزد و شرایط بهداشتی شرایط خوبی در آن وجود ندارد.

رییس دانشگاه جامع علمی و کاربردی استان اصفهان با بیان اینکه یکی از اهداف این همایش منسجم کردن این گونه تجربیات از سراسر کشور است، افزود: زیر ساخت کسب و کار، مدل‌های اقتصادی مطابق با خانواده، نقش آموزش تجارت الکترونیک و.... در کسب و کار خانگی از محورهای اصلی این همایش ملی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha