• یکشنبه / ۱۸ آبان ۱۳۹۳ / ۰۰:۴۷
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 93081808155
  • خبرنگار : 71271

15 دی ماه

پنجمین جایزه علمی «دکتر کاردان» اعطا می‌شود

پنجمین جایزه علمی «دکتر کاردان» اعطا می‌شود

مراسم اهدای پنجمین دوره جایزه علمی «دکتر کاردان»، 15 دی ماه امسال در تالار کوثر دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

مراسم اهدای پنجمین دوره جایزه علمی «دکتر کاردان»، 15 دی ماه امسال در تالار کوثر دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار علمی ایسنا، موسسه روانشناسی و علوم تربیتی دکتر کاردان (دانشگاه تهران) با همکاری سازمان نظام روانشناسی و مشاوره جمهوری اسلامی و انجمن روانشناسی اجتماعی ایران در حمایت از پژوهش‌های نوآورانه در حوزه‌های روانشناسی و علوم تربیتی، جایزه سالانه‌ای تحت عنوان «جایزه علمی استاد دکتر کاردان» را به رساله‌های برگزیده دانش پژوهان مقطع دکتری در رشته‌های روانشناسی و علوم تربیتی اهدا می‌کند.

رساله‌هایی که از آغاز سال 1391 در تمام دانشگاه‌های سراسر کشور در رشته‌های مختلف روانشناسی و علوم تربیتی دفاع شده‌اند، می‌توانند در پنجمین دوره جایزه دکتر کاردان شرکت کنند.

شرکت کنندگان باید نسخه‌ای از رساله خود را به همراه خلاصه‌ای از آن (حداکثر در دو صفحه) تا پایان آبان ماه به دبیرخانه جایزه به نشانی بزرگراه جلال آل احمد، روبروی کوی نصر (گیشا)، خیابان دکتر کاردان، موسسه روان شناسی و علوم تربیتی دکتر کاردان (دانشگاه تهران) ارسال کنند.

طبق روال سال‌های گذشته، در مراسم اهدای پنجمین دوره این جایزه از یکی از شخصیتهای علمی برجسته کشور نیز تقدیر به عمل می‌آید.

دکتر علی‌محمد کاردان، استاد ممتاز دانشگاه تهران و چهره ماندگار رشته تعلیم و تربیت، دی ماه 86 در هشتاد سالگی دارفانی را وداع گفت.

استاد از شاگردان ایرانی «ژان پیاژه» و از بنیانگذاران دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی در دانشگاه تهران و بنیانگذار رشته روانشناسی اجتماعی در ایران بود.

دریافت نشان فرهنگ 1329 به دلیل احراز رتبه اول در دوره لیسانس فلسفه و علوم تربیتی از سوی وزارت فرهنگ، کسب عنوان پژوهشگر نمونه از سوی فرهنگستان علوم، ریاست دانشکده علوم تربیتی از سال 48 تا 58، دریافت نشان سپاس 1353 برای خدمات شایان از سوی شورای عالی فرهنگ رادیویی ایران، سرپرستی موسسه روانشناسی دانشگاه تهران 1376- 1363، عضویت پیوسته فرهنگستان علوم از سال 1369، دریافت لوح تقدیر به دلیل خدمات مستمر علمی و فرهنگی از سوی رئیس جمهور وقت در بهمن ماه 1380، دریافت لوح تقدیر و بزرگداشت از سوی انجمن آثار و مفاخر فرهنگی در سال 1382، مدیریت گردهمایی پژوهشی روانشناسی و علوم تربیتی «سمت»، عضویت شورای پژوهشی سازمان‌های مختلف، عضو هیات امنای دانشگاه تربیت معلم، برنامه‌ریزی سلسله برنامه‌های آشنایی با علوم انسانی و اجتماعی و تربیت چندین نسل دانش آموخته در رشته‌های مختلف برخی دیگر از افتخارات دکتر کاردان است.

از میان تالیفات دکتر کاردان، کتاب «تاریخ روانشناسی» در سال 1368 به عنوان کتاب سال، برگزیده و ترجمه کتاب «جامعه شناسی و تربیت» در سال 1380 از طرف وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شایسته دریافت لوح تقدیر شناخته شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha