• سه‌شنبه / ۶ آبان ۱۳۹۳ / ۲۰:۵۶
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 93080603374
  • منبع : نمایندگی مرکزی

نماینده خمین:

مهاجرت از خمین در وضعیت قرمز است

مهاجرت از خمین در وضعیت قرمز است

ایسنا/مرکزی نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی گفت: متأسفانه مهاجرت از خمین در وضعیت قرمز قرار دارد.

نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی گفت: متأسفانه مهاجرت از خمین در وضعیت قرمز قرار دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، منطقه مرکزی، محمد ابراهیم رضایی در دیدار معاون اول رئیس جمهور با فعالان اقتصادی استان اظهار کرد: با وجود اینکه رشد جمعیت از اوایل انقلاب تاکنون مثبت و رو به افزایش بوده است اما در این شهرستان کاهش جمعیت و افزایش مهاجرت را داشته‌ایم که توقف آن نیازمند تدبیری جدی است.

وی افزود: شهر امام(ره) به عنوان نگین استان مرکزی در شرایط خاصی قرار دارد که شایسته این شهر نیست. جمعیت کنونی شهرستان 104 هزار نفر است که نسبت به اوایل انقلاب کاهش داشته است.

رضایی به کارخانه ساپپای خمین اشاره کرد و گفت: مشکلات این کارخانه بعد از مدتی طولانی رفع شد که جای قدردانی از وزیر صنعت دارد اما، پتروشیمی شهرستان بعد از گذشت هشت سال همچنان نیمه فعال است، در صورتی که این کارخانه محور توسعه شهر است و باید حداقل برای حفظ جمعیت شهرستان، فعال شدن آن به صورت جدی پیگیری شود.

نماینده خمین تأکید کرد: برای حفظ جمعیت روستاهای شهرستان لازم است که اقتصاد روستاییان را دریابیم. قطعاً توجه نکردن به این موضوع مهاجرت آنها را در پی خواهد داشت.

محمدرضا جعفری، رئیس اتاق بازرگانی اراک نیز در این نشست با اشاره به کاهش نرخ تورم و وجود ثبات و آرامش در فضای کنونی اقتصاد کشور گفت: خروج غیرتورمی از رکود تنها با توسعه صادرات غیرنفتی میسر می‌شود.

وی به مشکلات صنایع استان اشاره کرد و افزود: با توجه به شرایط اقتصادی سال‌های گذشته، ماشین‌آلات صنعتی و خطوط تولید فرسوده شده‌اند که نیاز است با افزایش نقدینگی و ارائه تسهیلات نسبت به بهسازی و نوسازی تجهیزات عمل کرد.

رئیس اتاق بازرگانی اراک تصریح کرد: برپایی نمایشگاه‌ها برای توسعه صادرات غیرنفتی موثرند اما صرفاً در پایتخت برگزار می‌شوند در حالی که لازم است در کل کشور پراکنده باشند.

منوچهر توسطی، رئیس خانه صنعت استان نیز گفت: برخی قوانین خود مانعی بر سر راه تولید هستند که لازم است اصلاح شوند.

وی اضافه کرد: مشکل تامین نقدینگی از مشکلات اساسی فعالان اقتصادی است که فشار بسیاری به تولیدکنندگان تحمیل می‌کند و باید دولت به مانند گذشته تسهیلات بانکی در اختیار آنها قرار دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha