افزایش سرمایهگذاری دولت در بخش گردشگری سلامت، ادامه پرداخت یارانه به شیر و رفع ممنوعیت استفاده از خمیر مرغ در صنایع فرآوردههای گوشتی از جمله درخواستهای اعضای اتاق بازرگانی از وزیر بهداشت بود که امروز در نشست صبحانه کاری در اتاق بازرگانی ایران مطرح شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، صبح امروز - یکشنبه - در جلسه نشست صبحانه کاری مشترک اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران با وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور، فعالان بخش خصوصی به ارائه نظرات و انتقادات و پیشنهادات خود پرداختند.
غلامحسین شافعی - رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران - در این نشست گفت: در حالی که گردشگری سلامت در سال 2012 معادل 100 میلیارد دلار درآمدزایی داشته در ایران دچار کمتوجهی شده است.
به گفته وی در حال حاضر تنها 350 هزار دلار درآمد ایران از بخش گردشگری سلامت است و این بخش به سرمایهگذاری بیشتر و اهتمام دولت برای رشد نیاز دارد.
شافعی خاطر نشان کرد : بخش پزشکی کشور که دولت آن را ایجاد کرده، رده اول در منطقه را دارد و آینده روشنی در این بخش پیشرو داریم.
شمس علی هادی زاده معلم – رییس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی ایران - نیز خواستار وضع مجدد یارانه شیر شد و لغو آن را لطمه به سلامت و تاریخ ایران برشمرد.
فکوری - دیگر عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی ایران - خواستار توجه بیشتر به شهرستان ها در تدوین قوانین شد.
وی اظهار کرد: شرایط تهران با شهرستان ها متفاوت است و نمی توان قوانینی که برای یک بیمارستان در شهرک غرب در نظر گرفته می شود را در شهرستان های کوچک پیگیری کرد.
مجیدرضا حریری – رییس کمیسیون واردات اتاق بازرگانی ایران – نیز خواستار تغییر نگاه وارداتی در حوزه بهداشت شد تا بتوان بدین وسیله از قاچاق جلوگیری کرد.
فاروق یوسفی - عضو دیگر کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی ایران - ممنوعیت استفاده از خمیر مرغ در صنایع فرآوردههای گوشتی را به عنوان ضرری جبران ناپذیر برای تولیدکنندگان برشمرد و درخواست کرد در این قانون بازنگری صورت گیرد.
انتهای پیام
نظرات