• جمعه / ۱۱ مهر ۱۳۹۳ / ۰۱:۳۸
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 93071106443
  • خبرنگار : 71420

قنبرزاده: فوتبالیست‌های متخلف به مرزها فرستاده شوند/ انگار زور کسی به صدا و سیما نمی رسد

مدیرعامل باشگاه نفت تهران معتقد است که باید با فوتبالیست‌های متخلف در پرونده‌ کارت‌های معافیت جعلی برخورد جدی‌تری صورت بگیرد. او حتی پیشنهاد داد که این بازیکنان برای گذراندن خدمت سربازی به مرزهای کشور فرستاده شوند.

مدیرعامل باشگاه نفت تهران معتقد است که باید با فوتبالیست‌های متخلف در پرونده‌ کارت‌های معافیت جعلی برخورد جدی‌تری صورت بگیرد. او حتی پیشنهاد داد که این بازیکنان برای گذراندن خدمت سربازی به مرزهای کشور فرستاده شوند.

منصور قنبرزاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی ایسنا، درباره حضور بازیکنان سرباز در تیم‌های نظامی، اظهار کرد: حضور فوتبالیست‌ها در تیم‌های نظامی متعلق به زمانی بود که لیگ ما حرفه‌ای نشده بود. اکنون بر اساس قوانین AFC چنین چیزی موضعیت ندارد.

وی ادامه داد: باشگاه‌های ما خصوصی شده‌اند. مثلا تراکتورسازی زیر نظر قانون تجارت اداره می‌شود و تیمی مثل ملوان مالک خصوصی دارد. این باشگاه‌ها به ثبت شرکت‌های رسیده‌اند و دیگر تیم نظامی محسوب نمی‌شوند.

قنبرزاده در ادامه به مدارک ارسال شده از سوی باشگاه‌ها به AFC اشاره و خاطر نشان کرد: این مدارک که به AFC فرستاده شده یا سندسازی است یا واقعی. اگر واقعی است ، پس این تیم‌ها نظامی نیستند و اگر سندسازی است و این تیم‌ها نظامی یا دولتی هستند که AFC به آنها اجازه حضور در لیگ برتر را نمی‌دهد.

مدیرعامل باشگاه نفت تهران همچنین گفت: ممکن است که دولت یا ارگان‌های نظامی در باشگاه‌ها سهام داشته باشند، ولی این باشگاه‌ها طبق قانون تجارت اداره می‌شوند و طبیعتا گذراندن خدمت سربازی در تیم‌های خصوصی منع قانونی دارد. بنابراین باید در آیین‌نامه سربازهای فوتبالیست تجدید نظر جدی صورت گیرد.

این عضو هیات رییسه فدراسیون فوتبال ادامه داد: پیشنهاد من این بود که اگر یک بازیکن برای گذراندن سربازی‌اش می‌خواهد به تیمی برود، تیم مقصد باید حق پرورش او را به باشگاه سازنده بپردازد. به هر حال آن بازیکن با حضور در تیم نظامی پول خوبی می‌گیرد. پس باید حق پرورش بازیکن به باشگاه سازنده بدهد تا از محل درآمد آن در تیم‌های پایه سرمایه‌گذاری کند.

وی در ادامه از نحوه مدیریت برخی کمیته‌های فدراسیون فوتبال انتقاد کردو گفت: فدراسیون کمیته‌ فنی و توسعه و کمیته‌ راهبردی دارد. شاید اطلاعات من در این زمینه ضعیف است که نیست اما متاسفانه این کمیته‌ها تاکنون هیچ طرحی را ارائه نداده‌اند.

قنبرزاده افزود: خواهش ما از رییس فدراسیون این است که این کمیته‌ها را به ارائه طرح در زمینه‌های مختلف از جمله فوتبالیست‌های سرباز ملزم کند. این کار، وظیفه این کمیته‌هاست اما کمیته‌ فنی و توسعه که زیر نظر آقای آیت اللهی فعالیت می‌کند از زمان حضور من در هیات رییسه حتی دو خط گزارش نداده است.

او ادامه داد: فدراسیون فوتبال باید در تصمیم‌گیری‌های فنی هم نظرات کمیته‌ فنی را بپذیرد. مثلا در ماجرای تیم امید، هومن افاضلی به عنوان مدیر فنی تیم گفته است که با اضافه شدن هفت بازیکن زیر 23 سال به تیم مخالف بود اما کسی حرفش را گوش نکرده است. همچنین کفاشیان گفته که کمیته‌ فنی فدراسیون درباره انتخاب دستیار کارلوس کی‌روش نظر دیگری داشته و اگر حالا مخالفت با انتخاب کریمی را اعلام کند. حکم او را باطل می‌کند. این کار خوب نیست. کفاشیان باید پیش از صدور حکم، نظر کمیته‌ فنی را جویا می‌شد.

مدیرعامل باشگاه نفت تهران که سر و کار زیادی با بازیکنان جوان دارد، درباره احتمال بروز مشکل کارت های معافیت جعلی در تیمش گفت: اگر درباره بازیکن شائبه‌ای وجود داشته باشد او را جذب نمی‌کنیم کما این که پارسال سه مورد این گونه وجود داشت. معافیت های پزشکی را کاملا بررسی می‌کنیم تا دچار مشکلی نشویم.

وی ادامه داد: اکنون دو بازیکن نفت مسجد سلیمان و چند نفر دیگر محروم شدند، ولی تا کار به برخی دیگر کشید و پای لیگ برتری‌ها و ملی‌پوشان به میان آمد، رخوردها تعدیل شد و گفتند تا نیم فصل بازی کنند. اگر قانون است باید برای همه یکسان باشد. اگر عده‌ای را محروم کنیم و با عده‌ای دیگر برخورد نکنیم، عدالت نیست.

قنبرزاده درباره احتمال حضور فوتبالیست‌های متخلف در تیم‌های نظامی گفت: این کار، دهن کجی به جوان‌هاست. والیبالیست ما به سربازی می‌رود و من کشتی‌گیری را می‌شناسم که سابقه ملی دارد و اکنون در مرزهای شرقی مشغول خدمت سربازی است و هیچ پولی هم نمی گیرد ، ولی یک فوتبالیست 600 میلیون تمان از تیمش می‌گیرد و با 20 میلیون تومان برای خودش معافیت می‌خرد.

وی افزود: باید برای سربازان خود که در مرز سیستان و بلوچستان ایجاد انگیزه کنیم. جوان‌های ما اکنون در مرزهای شرقی با قاچاقچیان جنگ می‌کنند و شهید می‌شوند. اگر سربازان کشور نگاه کنند که عده‌ای به این راحتی تخلف می‌کنند و کارت تقلبی می‌گیرند انگیزه‌شان خراب می‌شود.

قنبرزاده همچنین گفت: اگر تخلف بازیکنان محرز شد باید جدی با آنها برخورد شود و اجازه فوتبال بازی کردن به آنها ندهند. آنها باید دو سال خدمت کنند و به مرزهای کشور فرستاده شوند تا در دفاع از مرزها و خدمت به کشور سهم داشته باشند. قرار نیست که هر کس پول دارد تقلب کند.

او درباره موافقت ضمنی سازمان نظام وظیفه با حضور فوتبالیست‌های متخلف در تیم‌های نظامی هم گفت: اعتقاد شخصی‌ام این است که این فوتبالیست‌ها باید لباس مقدس سربازی را هر سال به تن کنند. ضمن این که تعدای از این افراد فوتبالیست‌های چندان خوبی هم نیستند. باید برخورد جدی‌تری با آنها صورت بگیرد. با برخی برخورد محکم صورت گرفت، ولی درباره برخی دیگر به نظر می‌رسد که به تدریج تعدیل شد. عدالت باید درباره همه اجرا شود.

مدیرعامل باشگاه نفت تهران درباره سرنوشت حق پخش تلویزیونی لیگ برتر هم، اظهار کرد: این روند اگر ادامه دار باشد، باشگاه‌ها ورشکست می‌شوند. بخشی از بودجه باشگاه‌ها که برایش برنامه‌ریزی کرده‌اند بر اساس حق پخش بوده و حالا آنها با مشکل روبرو شده‌اند.

وی ادامه داد: مثلا ما به ورزشگاه دستگردی بدهی داریم. این ورزشگاه امکانات خود را استاندارد کرده و از AFC درجه A گرفته است. اگر سهم ما از حق پخش پرداخت نشود، نمی‌توانیم بدهی خود را به این ورزشگاه بدهیم.

قنبرزاده افزود: با ادامه این شرایط دو راه بیشتر باقی نمی‌ماند یا فصل بعد باید لیگ را از حالت حرفه‌ای خارج و آن را به صورت آماتور برگزار کنیم یا مسئولان کشور و نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی مساله را پیگیری کنند. اکنون وزارت کشور حرکت‌های خوبی کرده و وزیر ورزش و جوانان هم حمایت کرده است. حل این مساله از توان فدراسیون فوتبال به تنهایی خارج است.

وی افزود: پول خدماتی که فوتبال ارائه می‌دهد پرداخت نمی‌شود. صدا و سیما از این محل سود می‌برد و حق فوتبال را نمی‌پردازد. این حرف‌ها تکرار مکررات است. از مسئولان رده بالای کشور و مجلس و شورای عالی امنیت ملی که به تازگی به این مساله ورود کرده انتظار داریم که مشکل را حل کنند، اما انگار زور کسی به صدا و سیما نمی رسد و باید جایی که زورش بیشتر است وارد ماجرا شود.

قنبرزاده ادامه داد: اگر صدا و سیما به قانون تمکین نمی‌کند، کفاشیان باید تکلیف خود را با فوتبال روشن کند. او باید فوتبال را به حالت آماتور در آورد، چون در صورت و شکل فعلی تنها چیزی که عاید باشگاه‌ها می‌شود، ضرر و زیان و تخریب است.

ا‌نتها‌ی پیا‌م

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۳-۰۷-۱۱ ۱۴:۳۱

عدالت يعني نگاه يکسان به همه افراد خوب و بد بازيکن تفاوتي ندارد

avatar
۱۳۹۳-۰۷-۱۱ ۱۶:۲۹

علي رغم اينكه من آذري هستم و تراكتور را خيلي دوست دارم ولي آقاي قنبرزاده حرف منطقي و درستي زده اند، بايستي خدمت سربازي براي همه برابر باشد.