• شنبه / ۵ مهر ۱۳۹۳ / ۱۳:۲۱
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 93070502817
  • منبع : نمایندگی مرکزی

نماینده ساوه:

جای دستگاه نظارت بر واردات کالا در کشور خالی است

جای دستگاه نظارت بر واردات کالا در کشور خالی است

‌نماینده مردم ساوه و زرندیه با اشاره به واردات بی‌رویه کالاهای بی‌کیفیت، گفت: متأسفانه جای دستگاه نظارت بر واردات کالا در کشور خالی است.

‌نماینده مردم ساوه و زرندیه با اشاره به واردات بی‌رویه کالاهای بی‌کیفیت، گفت: متأسفانه جای دستگاه نظارت بر واردات کالا در کشور خالی است.

شهلا میرگلوبیات در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه مرکزی، با اشاره به مشکلات پیش روی صنعتگران از جمله عدم فروش محصولات به دلیل واردات، گفت: اگر این روند تغییر نکند، منجر به تعدیل نیرو و در نهایت تعطیلی واحدهای تولیدی می‌شود.

وی یکی از مشکلات در حمایت از تولید را کاهش تعرفه گمرکی واردات عنوان کرد افزود: تعرفه گمرکی واردات کالا از 40 درصد به 20 درصد کاهش یافته است.

وی با بیان اینکه به تولیدکننده و واردکننده، ارز یکسان می‌دهند، اضافه کرد : به هر دو گروه ارز مبادلاتی با نرخ دو هزار و 500 تومان می‌دهند و این به ضرر تولیدکننده داخلی است.

وی اعطای وام به صنعتگران با سود 30 درصد را یکی دیگر از مشکلات عنوان کرد و خواستار اعمال سازوکارهای لازم برای برطرف شدن این مشکل شد.

وی با بیان اینکه مجلس شورای اسلامی تمهیداتی برای جلوگیری از واردات بی‌رویه دارد، افزود: باید سازمان استاندارد از ورود کالاهای بی‌کیفیت جلوگیری کند.

نماینده مردم ساوه و زندیه گفت: اگر از تولید داخلی حمایت کنیم به دنبال آن اشتغال‌زایی ایجاد کرده و رونق اقتصادی و حل مشکلات فرهنگی و اجتماعی را شاهد خواهیم بود.

وی با اشاره به لزوم حمایت همه‌جانبه وزارت صنعت، معدن و تجارت و سازمان استاندارد از تولیدکننده گفت: تولیدکننده‌ها نیز باید کالاهای با کیفیت تولید کنند تا هم در داخل مورد استفاده قرار گیرد و هم صادر شود.

وی با اشاره به سیاست‌های اقتصاد مقاومتی گفت: پایه و اساس اقتصاد مقاومتی حمایت از صنعت و تولید داخلی است و مجلس نیز جلسات متعددی برای تحقق این سیاست داشته است.

میرگلوبیات با اشاره به وجود بزرگترین شهر صنعتی کشور در ساوه، افزود : به دلیل وجود مشکلات فراوان صنایع ساوه، از معاون وزریر صنعت، معدن تجارت و مدیر کل آن در استان برای حل مشکلات دعوت کردیم و مشکلات موجود مطرح و تصمیماتی در این خصوص اتخاذ شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۳-۰۷-۰۵ ۱۴:۳۱

سرکارخانم دکتر بيات آيا شما واقعا دلسوز صنعت گران مي باشيد .لطفا بفرمائيد چند شرکت از 500 شرکت حوزه انتخابيه شما فعا مي باشند ؟شما که در خدمت پايداران مي باشيد ...لااقل از اين موضوع استفاده کرده وخيلي زودتر به حال اين ورشكستگان مي بوديد و کارگران بي کار را هم درک مي کرديد. تبليغات را زود شروع نموده ايد.

avatar
۱۳۹۳-۰۷-۰۵ ۱۵:۳۱

تازه بيدار شدي، خواب خوش.