• سه‌شنبه / ۲۵ شهریور ۱۳۹۳ / ۰۱:۴۳
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 93062514717
  • خبرنگار : 71070

هشدار وزارت بهداشت

حذف "خمیر مرغ" از تولید سوسیس و کالباس

حذف "خمیر مرغ" از تولید سوسیس و کالباس

رییس سازمان «غذا و دارو» از ممنوع شدن ورود "خمیرمرغ" به چرخه تولید سوسیس و کالباس خبر داد و گفت: این موضوع از نیمه دوم امسال اجرایی می‌شود.

رییس سازمان «غذا و دارو» از ممنوع شدن ورود "خمیرمرغ" به چرخه تولید سوسیس و کالباس خبر داد و گفت: این موضوع از نیمه دوم امسال اجرایی می‌شود.

دکتر رسول دیناروند در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس «سلامت» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با اشاره به اقدامات انجام شده در جهت تامین سلامت فرآورده‌های پروتئینی بویژه سوسیس و کالباس، گفت: در سوسیس و کالباس قدم اول حذف خمیر مرغ در تهیه این محصولات است. بخشنامه مربوطه ابلاغ شده و در شش ماه دوم امسال عملیاتی می‌شود.

وی گفت: حذف خمیر مرغ در تولید سوسیس و کالباس قدم بسیار بزرگی است چراکه از سلامت خمیر مرغ اطمینان نداریم؛ بنابراین ورود آن به چرخه تولید سوسیس و کالباس ممنوع شده است.

رییس سازمان غذا و دارو ادامه داد: شرکت‌های تولید کننده سوسیس و کالباس از یک دوره زمانی برخوردار خواهند بود تا بتوانند خود را با ضوابط تطبیق داده و خمیر مرغ را حذف کنند.

به گفته وی، خمیر مرغ، گوشت‌های مازادی است که پس از تمیز کردن مرغ، توسط دستگاهی جدا شده و به چرخه مصرف وارد می‌شود.

دیناروند تاکید کرد: نمی‌توانیم سلامت خمیر مرغ را تضمین کنیم چراکه مشخص نیست ماده اولیه آن از سلامت برخوردار است یا خیر و ممکن است از چربی زیادی برخوردار باشد.

وی در عین حال نسبت به مصرف افراطی و روزانه سوسیس و کالباس هشدار داد و گفت: مشکل اصلی آن است که مصرف این چنین محصولاتی، تغذیه جامعه به ویژه کودکان و نوجوانان را برهم می زند. بر این اساس مصرف افراطی و روزانه این فرآورده‌ها به هیچ وجه توصیه نمی‌شود و از نظر تغذیه‌ای کاری خطرناک است. توصیه به مردم آن است که سوسیس و کالباس نباید به عنوان مصرف روزانه و دائمی در عادات غذایی جای گیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۳-۰۶-۲۵ ۱۳:۱۶

اقدام بسيار خوبي است 2 ماه پيش با خوردن سوسيس هاي داخلي به علت بروز حساسيت شديد کار من به بيمارستان کشيد و به روزي افتادم که محال است دوباره سوسيس و کالباس بخورم

avatar
۱۳۹۳-۰۶-۲۵ ۱۳:۳۷

خدارو شکر بعد از سالها به وضعيت سوسيس و کالباساي بدي که دارن به خورد مردم ميدن رسيدگي داره ميشه! چه عجب!!!!!!!!!!!

avatar
۱۳۹۳-۰۶-۲۵ ۱۸:۴۲

با سلام لطفا درباره حذف سديم نيتريت از چرخه توليد سوسيس و کالباسهاي داخلي نيز اقدام کنيد. به باور بنده با توجه به سرطانزا بودن اين ماده، خطر آن از خطر آلودگي خمير مرغ جدي ‌تر مي باشد.

avatar
۱۳۹۳-۰۶-۲۶ ۰۸:۱۰

از نظر پزشکي و تغذيه اي بهترين سوسيس و کالباس خوردنش ضرردارد