• شنبه / ۱۵ شهریور ۱۳۹۳ / ۰۰:۱۵
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 93061508465
  • خبرنگار : 71420

ابراهیمی: مدیران فعلی فوتبال جرأت تغییرات ندارند

ابراهیمی: مدیران فعلی فوتبال جرأت تغییرات ندارند

مدیرعامل پیشین باشگاه ذوب‌آهن معتقد است که فوتبال ایران برای پیشرفت به تحول اساسی نیاز دارد اما مجموعه مدیران فعلی جرأت و تمایل ایجاد تغییرات را ندارند.

مدیرعامل پیشین باشگاه ذوب‌آهن معتقد است که فوتبال ایران برای پیشرفت به تحول اساسی نیاز دارد اما مجموعه مدیران فعلی جرأت و تمایل ایجاد تغییرات را ندارند.

خسرو ابراهیمی در گفت‌و‌گو با ایسنا، درباره وضعیت اقتصادی فوتبال ایران اظهار کرد: باید یک رویکرد ملی در این زمینه وجود داشته باشد. باشگاهی که کاملاً خصوصی باشد و سر پای خود بایستد نداریم. درست است که می‌گویند مثلاً یک کارخانه خصوصی شده ولی در واقع سهامش در اختیار نهادهایی است که به نوعی دولتی‌اند.

وی در ادامه با بیان اینکه حق پخش تنها یک بخش از هزینه‌ باشگاه‌ها را تامین می‌کند، گفت: حق پخش یک راه‌حل است که باید انجام شود اما کار اصولی را در جایی مثل ترکیه می‌شود دید. این کشور باشگاه‌هایش را کاملاً خصوصی کرده و پیشرفت زیادی داشت.

ابراهیمی ادامه داد: تا وقتی که دست باشگاه‌ها در جیب دولت است، فوتبال ایران پیشرفت نمی‌کند. باشگاه‌ها از دولت پول می‌گیرند و هر طور دلشان خواست هزینه می‌کنند. این سیاست، سالم نیست تا وقتی که باشگاه‌ها به این شکل اداره می‌شوند، وضعیت فوتبال ما همین است.

وی در ادامه با تاکید بر نقش مثبت و کمک‌کننده حق پخش تلویزیونی مسابقات فوتبال در اقتصاد باشگاه‌ها گفت: این مساله به فوتبال کمک می‌کند اما باز هم پولی از دولت به دولت پرداخت می‌شود. باشگاه‌ها دولتی‌اند و صدا و سیما هم بودجه دولتی دارد.

ابراهیمی ادامه داد: دولت باید تا مقطعی مثلاً پنج سال، از باشگاه‌ها حمایت کند و سپس از آن‌ها بخواهد که روی پای خود بایستند. حال یک باشگاه بخواهد بنگاه اقتصادی تاسیس کند، دیگری کار فرهنگی کند و یکی دیگر هم خدمات خاصی را بفروشد به خودشان مربوط است.

مدیرعامل پیشین باشگاه ذوب‌آهن همچنین گفت: افزایش بی‌رویه مبلغ قراردادها پیامد تزریق پول‌های سنگین دولتی به فوتبال است. همه باشگاه‌های ایران به یک نهاد دولتی وابسته‌اند، یکی نفت یک شهر است، یکی فولاد یک شهر، یکی راه‌آهن و مانند اینها.

وی ادامه داد: باشگاه‌ها یا باید همگی دولتی باشند و بودجه یکسان داشته باشند، یا کاملاً خصوصی شوند. اگر دولتی باشند باید به طور یکسان بودجه بگیرند و باشگاهی از رانت و این‌گونه مسائل بهره نبرد و مثلاً مجوز واردات یا صادرات خاصی را نگیرد.

ابراهیمی در ادامه با تاکید بر این که فوتبال ایران به یک انقلاب نیاز دارد، گفت: یک بار برای همیشه باید تغییر و تحول اساسی در فوتبال ایران رخ دهد و یکی باید جرأت این کار را داشته باشد. می‌گفتند حرف هزینه‌های گزاف برای کشاندن مردم به ورزشگاه‌هاست ولی در این زمینه هم موفق نبودیم و کسی فرزندش را به ورزشگاه نمی‌فرستند.

آیا در جمع مدیران امروز فوتبال ایران این جرأت یافت می‌شود؟ ابراهیمی در پاسخ به این پرسش به ایسنا گفت: این کار هم جرأت می‌خواهد و هم حمایت. فکر نمی‌کنم امروز کسی بخواهد که این کار را انجام دهد.

وی ادامه داد: چند سال طول می‌کشد که همه چیز شفاف شود و مردم به فوتبال دوباره اعتماد کنند. باید بپذیریم که اگر می‌خواهیم برنامه‌ریزی کنیم مدتی رکود خواهیم داشت. البته نمی‌شود نام این مساله را رکود گذاشت بله این کار به نوعی یک گام به عقب و دو گام به جلو است.

ابراهیمی در پایان گفت: فوتبال ما سرشار از استعداد است. فوتبالیست‌های ما از نظر تکنیک از بازیکنان آمریکای جنوبی چیزی کم ندارند ولی در کار گروهی ضعف داریم. والیبال ما در این زمینه رشد کرده و نتایج خوب می‌گیرد. فوتبال هم باید همین راه را در پیش بگیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۳-۰۶-۱۵ ۱۰:۴۳

مديريت اگر درست شود، پول تأثير آنچناني ندارد. مثالش فدراسيون واليبال که با مديريت و مربيان خارجي متوسط، به رشدي رسيده که دنيا را مقهور خود کرده.