• سه‌شنبه / ۱۱ شهریور ۱۳۹۳ / ۱۴:۲۹
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 93061106765
  • منبع : نمایندگی گیلان

هدیه پروفسور سمیعی به جراحان مغز و اعصاب ایران

هدیه پروفسور سمیعی به جراحان مغز و اعصاب ایران

پروفسور سمیعی، استاد نام‌آور ایرانی و رئیس فدراسیون جهانی انجمن‌های جراحی مغز و اعصاب با حضور در گیلان، نتیجه 40 سال تجربه و کار را در قالب کتابی به جراحان مغز و اعصاب ایران تقدیم کرد.

پروفسور سمیعی، استاد نام‌آور ایرانی و رئیس فدراسیون جهانی انجمن‌های جراحی مغز و اعصاب با حضور در گیلان، نتیجه 40 سال تجربه و کار را در قالب کتابی به جراحان مغز و اعصاب ایران تقدیم کرد.

به گزارش خبرنگار علمی ایسنا منطقه گیلان، پروفسور مجید سمیعی شامگاه گذشته در مراسم آغاز بکار دبیرخانه همایش تجلیل از مفاخر و مشاهیر گیلان اظهار کرد: امسال نتیجه 40 سال فعالیت علمی خود را در قالب جمع‌آوری اطلاعات شش هزار عمل جراحی مغز و اعصاب به صورت کتابی 900 صفحه‌ای منتشر کردم.

وی افزود: هر فردی که ادعایی در عرصه علم و دانش دارد، باید کارهایی را به جامعه عرضه کند در غیر اینصورت تنها یدک کشیدن لقب دکتر، مهندس و پروفسور برای کسی ایجاد افتخار نمی‌کند و کسی که در زمینه علم به روز نباشد، بهتر است دست از کار کشیده و خود را بازنشسته کند.

این جراح برجسته جهان خاطرنشان کرد: سعی کنید افراد را بدون در نظر گرفتن پستهایشان دوست داشته باشید، اگر کسی در هر زمان خدمتی را برای شما یا جامعه ارزانی کرد بعد از پایان یافتن دوران مسئولیتش نیز هرگز او را فراموش نکنید.

سمیعی به سخنان رئیس جمهور مبنی بر اینکه ایران می‌تواند جزو 10 کشور نخست اقتصادی دنیا باشد، اشاره کرد و گفت: ابتدا باید ایران جزو 10 کشور نخست علم و دانش در دنیا باشد، چرا که در آن صورت شکوفایی اقتصادی در آن اتفاق خواهد افتاد.

وی با اشاره به اینکه کسی که دارای علم و دانش است، باید زکات علم خود را بپردازد، افزود: ترویج و آموزش علم خود به دیگران یک وظیفه است و اگر دانشی داریم، متعلق به تمام جهان است و من خوشحالم که از سال 1971 با دعوت از پزشکان مغز و اعصاب کشور و انتقال دانسته‌هایم گامی برای ترویج آنچه که می‌دانم، برداشته‌ام.

سمیعی که در جمع همشهریانش در رشت سخن می‌گفت، خاطرنشان کرد: من نمی‌توانم پاسخگوی این همه عشق و علاقه مردم شهرم باشم. ندای قلب هر شخصی بهترین چیز برای تشخیص مسائل مختلف است و آنچه که در زندگی انسان نقش اساسی دارد، ارزش منزلتی است که خداوند به او هدیه می‌کند و امانتی است که باید در حفظ آن کوشا بود.

وی افزود: مردم ایران برای افراد عالم و دانشمند احترام زیادی قائل هستند که این امر سبب می‌شود جوانان این مرزوبوم با الگو قرار دادن دانشمندان و برای کسب احترام و جایگاه خوب در جامعه به رتبه‌های بالای علمی دست یابند.

سمیعی با اشاره به ایجاد دبیرخانه مفاخر و مشاهیر در گیلان افزود: با ارزش نهادن به جایگاه مفاخر و مشاهیر استان علاوه بر معرفی این افراد به استان و کشور، برای جوانان الگوسازی می‌شود.

این جراح بزرگ مغز گفت: من در سن 33 سالگی به رتبه استادی در جراحی میکروسکوپی مغز نائل شده‌ام و در طول این سالها به ایرانی بودن خود افتخار کرده‌ام و هرگز نمی‌گویم که کجا تحصیل کرده‌ام بلکه به کرات می گویم در ایران متولد شده‌ام.

سمیعی تصریح کرد: زمانی که به شهرهای مختلف سفر می‌کنم و مردم را می‌بینم که با چشمانی مشتاق به من می‌نگرند، خوشحال می‌شوم که یک ایرانی هستم که توانسته‌ام برای جمع عظیمی از ایرانیان افتخارآفرین باشم و به عنوان الگویی برای جوانان این مرزوبوم محسوب شوم.

وی از همه مدیران استان گیلان خواست که همراه هم باشند و کارها و خدمات یکدیگر را کوچک جلوه ندهند، به یکدیگر حسادت نکرده و همدیگر را تخریب نکنند.

سمیعی تصریح کرد: یقینا با برنامه دوساله‌ای که برای پیشرفت علم و دانش از سوی استانداری تدوین شده، گیلان در کشور بیش از گذشته خواهد درخشید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۳-۰۶-۱۱ ۱۵:۰۵

ما بايد از زندگي اين مفاخر بيشتر در تلويزيون نشان دهيم تا الگوي جوانان باشند نه بازيکنان فوتبال. واقعا متاسفم براي کي روش 77 نظر ثبت شده ولي براي آقاي پروفسور سميعي کسي نظر نداده