رییس پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران از طرح تربیت دانشجو کارآفرین در این پژوهشگاه خبر داد و گفت: بر اساس این طرح، زیرساختهای فیزیکی لازم جهت تجاری سازی پژوهشها در اختیار اساتید و دانشجویان قرار میگیرد.
به گزارش خبرنگار پژوهشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دکتر مهدی نکومنش که نشست خبری پژوهشگاه سخن میگفت با ارائه گزارشی از عملکرد پژوهشگاه افزود: در طرح تربیت دانشجوی کارآفرین تاکنون 50 پروژه دانشجویی مورد حمایت قرار گرفته است که طی این طرح از سوی پژوهشگاه به دانشجویان و اساتید آنها زیرساختهای فیزیکی لازم ارائه میشود تا آنها بتوانند فعالیتهای خود را در قالب یک شرکت دانش بنیان آغاز کرده و پژوهش خود را به مرحله تجاری سازی برسانند.
وی در ادامه گفت: همچنین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز به دانشجویانی که بتوانند طرح پژوهشی خود را به محصول تبدیل کنند وام 200 میلیون تومانی تخصیص میدهد.
نکومنش با بیان این که مرکز رشد پژوهشکده پلیمر و پتروشیمی دارای 36 شرکت دانش بنیان است، تصریح کرد: در نظر داریم از دانشجویان دارای پروژه تحقیقاتی که پژوهش آنها قابلیت تبدیل به محصول را دارد در مرکز رشد این پژوهشگاه در قالب تربیت دانشجوی کارآفرین حمایت کنیم.
وی از برنامه افزایش پذیرش دانشجویان خارجی در قالب ارائه طرحهای مطالعاتی شش ماهه خبر داد و گفت: در این پژوهشگاه از کشورهای پاکستان، سودان، ترکیه و عراق، دانشجوی دکتری و پسادکتری پذیرش شدهاند.
نکومنش با اشاره به وضعیت جمعیت دانشجویی این پژوهشگاه گفت: در حال حاضر پژوهشگاه دارای 140 دانشجوی کارشناسی ارشد و 103 دانشجوی دکتری است که در سال گذشته نیز پذیرش دانشجو دکتری پژوهش محور در پژوهشگاه آغاز شده است.
رییس پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران در بخش دیگری از سخنانش به حجم قراردادهای این پژوهشگاه پرداخت و گفت: در سال جاری حجم قراردادهای این پژوهشگاه به شش میلیارد تومان میرسد که تاکنون دو میلیارد و 500 میلیون تومان از این میزان محقق شده و پیشبینی میکنیم تا پایان سال به شش میلیارد تومان افزایش یابد.
به گفته نکومنش، سال گذشته حجم قراردادهای این پژوهشگاه با صنعت، سه میلیارد تومان بود.
انتهای پیام
نظرات