• یکشنبه / ۲ شهریور ۱۳۹۳ / ۱۴:۴۸
  • دسته‌بندی: ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • کد خبر: 93060201181
  • خبرنگار : 71060

8 میلیون حمله سایبری مشکوک به کشور /42 میلیون آمار کاربران اینترنت ایران

8 میلیون حمله سایبری مشکوک به کشور /42 میلیون آمار کاربران اینترنت ایران

معاون طرح و توسعه شرکت ارتباطات زیرساخت اعلام کرد: روزانه حدود 5 تا 8 میلیون حمله سایبری مشکوک به دروازه‌های کشور صورت می گیرد.

معاون طرح و توسعه شرکت ارتباطات زیرساخت اعلام کرد: روزانه حدود 5 تا 8 میلیون حمله سایبری مشکوک به دروازه‌های کشور صورت می گیرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، مهدی کریمی در مراسم افتتاح 513 پروژه شرکت ارتباطات زیرساخت به ارائه توضیحاتی درباره مرکز SOC پرداخت و اظهار کرد: با توجه به رشد ارتباطات تعداد بدافزارهای موجود در فضای مجازی هم رشد کرده است. اکنون دیگر تهدیدات سایبری کل حوزه‌ها را دربرمی‌گیرد و به همین دلیل از آنها به عنوان یک جنگ سایبری یاد می‌شود.

وی همچنین اظهار کرد: در دنیای فعلی با گسترش نیاز مردم به فضای مجازی حملات سایبری هم افزایش چشمگیری پیدا کرد و به همین دلیل اهمیت حفظ امنیت در این فضا بیش از گذشته نمایان می‌شود.

کریمی همچنین عنوان کرد: تهدیدات سایبری در ابتدا تهدیدات ساده بودند که به ویروس‌های ساده محدود می‌شدند اما اکنون با گسترش تکنولوژی این تهدیدها هم رشد پیدا کرده‌اند و هدفمند شده‌اند به همین دلیل لازم است برای شناسایی و مقابله آنها روش‌های فراتر از آنتی ویروس‌های موجود را مورد استفاده قرار داد.

معاون طرح و توسعه شرکت ارتباطات زیرساخت همچنین به طبقه بندی حملات سایبری پرداخت و آن ها را در سه گروه دسته بندی کرده و اظهار کرد: اکنون عمده موارد به تهدیدها به مسائل مالی، صنعتی و دولتی مربوط می‌شود که همین مساله می‌تواند چالش‌های زیادی در امنیت کشورها ایجاد کند. به همین دلیل پروژه SOC که مربوط به امنیت شبکه می‌شود در لایه اول امسال افتتاح می‌شود و جا دارد لایه دوم آن نیز ظرف سال‌های آتی مورد بهره برداری قرار گیرد.

در مراسم افتتاح این پروژه‌ها که متعلق به شرکت ارتباطات زیرساخت هستند، مدیرعامل این شرکت به ذکر صحبتی پرداخته و عنوان کرد: براساس آمارهای بین‌الملل تنها 3.7 درصد کاربران اینترنت در خاورمیانه هستند و به همین دلیل لازم است ایران اهدافی بلند‌تر در این زمینه طراحی کند تا جایگاهی در خور نام خود به دست آورد.

وی همچنین عنوان کرد: طی یکسال اول دولت یازدهم حدود 4900 کیلومتر شبکه فیبر نوری به ظرفیت کشور افزوده شده که بخش‌های مهمی از این مسیر مربوط به نقاط صعب‌العبور بوده است.

محمود خسروی همچنین اظهار کرد: توسعه ارتباطات و اینترنت امروزه دنیا را از ثبات و سکون خارج کرده و سهم فناوری اطلاعات در درآمد ملی بسیاری کشور‌های پیشرفته سهمی بالاست.

وی همچنین با بیان این‌ نکته که از جمعیت 75 میلیون نفری ایران 42میلیون نفر کاربر اینترنت هستند، اظهار کرد: با این وجود سهم ما در جی.دی.پی به گونه‌ای است که کشورهای پیشرفته تا 10 برابر آن را برای خود پیش‌بینی کرده‌اند.

مدیر عامل شرکت ارتباطات زیرساخت در صحبت‌های خود به این نکته اشاره کرد که موقعیت جغرافیایی ایران به گونه‌ای است که کشور ما می‌تواند پلی ارتباطی میان شرق و غرب و شمال و جنوب دنیا باشد که دسترسی به این مهم نیازمند آن است که بستر رسیدن به این مهم بر پایه گسترش شبکه فیبر نوری تعریف شود.

خسروی همچنین به ظرفیت پهنای باند داخلی کشور اشاره کرد و گفت: در گذشته و تا پیش از شروع دولت یازدهم ظرفیت پهنای باند داخل کشور 600 گیگابیت بر ثانیه بود که طی یکسال گذشته این عدد به 1200 گیگابیت رسیده و اکنون برنامه‌ها به گونه‌ای است که ما حتی به دنبال 10 برابر کردن این ظرفیت هستیم.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزایش دروازه‌های بین‌المللی را از دیگر برنامه‌های این شرکت دانسته و عنوان کرد: یکی از این دروازه‌ها ظرف چند روز گذشته در تبریز افتتاح شد و درگاه دیگری نیز ظرف روزهای آتی در شیراز مورد بهره‌برداری قرار خواهد گرفت.یک دروازه بین‌المللی نیز در آینده نزدیک در مشهد افتتاح خواهد شد.

خسروی به بحث تهدید‌های سایبری اشاره کرد و گفت: در حال حاضر با رشد تکنولوژی در دنیا میزان حملات سایبری نیز به‌طور دائم در حال گسترش است و اکنون حملات سایبری یکی از پنج تهدید پرریسکی محسوب می‌شوند که در کنار مواردی مانند مخاطرات هسته‌ای از آنها یاد می‌شود به همین دلیل اهمیت بسیار دارد که کشور‌های مختلف برای امنیت فضای مجازی خود سرمایه‌گذاری کند. در همین راستا مرکز SOC امروز مورد بهره‌برداری قرار خواهد گرفت.

وی همچنین یادآور شد: این مرکز پس از تلاشی چهار ساله‌ و با بالغ بر 170 میلیارد ریال سرمایه‌گذاری مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha