• یکشنبه / ۲ شهریور ۱۳۹۳ / ۱۰:۱۰
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 93060200840

ساخت سیستم ضدجعل سه‌بعدی از نقاط کوانتومی

ساخت سیستم ضدجعل سه‌بعدی از نقاط کوانتومی

محققان سیستم ضد جعل جدیدی تولید کرده‌اند که در آن از نقاط کوانتومی به عنوان افزودنی در فرآیند چاپ سه بعدی استفاده شده است.

محققان سیستم ضد جعل جدیدی تولید کرده‌اند که در آن از نقاط کوانتومی به عنوان افزودنی در فرآیند چاپ سه بعدی استفاده شده است.

به گزارش سرویس فناوری ایسنا، شرکت «مواد کوآنتومی» اعلام کرد که افزودنی مناسب چاپ سه بعدی برای ایجاد الگوهای ضد سرقت در مؤسسه فناوری‌های بحرانی این شرکت تولید شده است. این فناوری می‌تواند نقاط کوانتومی را درون الگوهای سه بعدی محصور کرده و محصول منحصر به فردی ایجاد کند که به صورت یک امضاء درآمده و تنها توسط کارخانه تولیدکننده قابل تولید مجدد باشد.

این الگوهای ضد جعل مبتنی بر نقاط کوانتومی می‌تواند در حوزه‌های مختلف استفاده شود. در حال حاضر روند رو به گسترشی برای استفاده از نانومواد محاط شده در سیستم‌های ضدجعل بوجود آمده است.

دیوید دودره از بخش تحقیق و توسعه این شرکت می‌گوید: می‌توان نانومواد نیمه‌هادی را با ویژگی‌های مختلفی ایجاد کرد و آن را با طراحی ضد جعل مؤسسه فناوری ویرجینیا ادغام کرد. با این کار فناوری ضد جعلی متولد می‌شود که انعطاف‌پذیری بالایی در طراحی دارد. با پیشرفت فناوری تولید افزودنی‌ها و چاپ سه بعدی می‌توان از محصولات محافظت کرد. ما خوشحالیم که با همکاری موسسه فناوری ویرجینیا موفق به توسعه‌ی این فناوری شدیم که تهدید‌های موجود در چاپ سه بعدی را کاهش داده و عناصر مورد استفاده در طراحی‌های مربوط به چاپ سه بعدی را افزایش می‌دهد.

در کنار طبیعت منحصر به فرد فرآیند ارائه شده توسط این موسسه، شرکت «مواد کوآنتومی» نقاط کوانتومی تولید کرده که می‌تواند امنیت این ذرات رنگی را افزیش دهد، به طوری که امکان نشر نور بین طیف‌های آبی تا قرمز فراهم ‌شود. همچنین با استفاده از نقاط کوانتومی چهارپایه با ویژگی‌های ساختاری منحصر به فرد یا به کار گیری نقاط کوانتومی چهارپایه با نشر دو گانه می‌توان ساختار ضد جعلی ایجاد کرد که دو رنگ مختلف را منتشر کند. ترکیب این فرآیند منحصر به فرد و نانومواد تولید شده توسط این شرکت موجب افزایش امنیت محصولات می‌شود.

بر اساس گزارش ارائه شده توسط «بازار پژوهشی متعهد»، بازار محصولات ضد جعل در سال 2013 بالغ بر 57.4 میلیارد دلار ارزش داشته که پیش‌بینی می‌شود این رقم در سال 2020 به 142.7 میلیارد دلار برسد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha