• یکشنبه / ۲۶ مرداد ۱۳۹۳ / ۱۳:۴۰
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 93052613326
  • منبع : وزارت بهداشت و درمان

ضرورت ایجاد رشته حقوق سلامت در دانشگاه‌های علوم پزشکی

ضرورت ایجاد رشته حقوق سلامت در دانشگاه‌های علوم پزشکی

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت بهداشت گفت: مجموعه حقوقی در دانشگاه های علوم پزشکی باید پررنگ تر گردد و ضعف‌ها در این حوزه برطرف شود.

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت بهداشت گفت: مجموعه حقوقی در دانشگاه های علوم پزشکی باید پررنگ تر گردد و ضعف‌ها در این حوزه برطرف شود.

به گزارش سرویس «دانشگاهی» ایسنا، مهندس طاهر موهبتی در دومین همایش علمی کاربردی مدیران و کارشناسان حقوقی در مورد جایگاه ویژه حقوق در حوزه سلامت گفت: ظرفیت قانونی در حوزه سلامت برای ساختارهای موجود در این حوزه ایجاد شده است.

به گفته وی اگر برای اداره سیستم اداری کشور قانون مدیریت خدمات کشوری داریم، در دانشگاه های علوم پزشکی نیز باید شبیه آن را داشته باشیم و در واقع ادبیات حقوقی باید در حوزه سلامت شکل بگیرد.

وی با اشاره به این که دانشگاه های علوم پزشکی باید در حوزه اداری، مالی و بودجه ای و حتی چیزی شبیه برنامه پنجم و ششم توسعه ادبیات حقوقی داشته باشند، خاطرنشان کرد، این اتفاق ظرفیت بزرگی را طلب می کند. البته در خیلی از جلسات هیات امنای بیمارستان ها، اصلاح آیین نامه های داخلی را با رویکرد قانون داشته ایم.

موهبتی با اشاره به این که ما باید به لحاظ حقوقی از توانایی و ظرفیتی برخوردار باشیم که بتوانیم مصوبات را از حیق مطابقت با قوانین بالا دستی تنظیم کنیم، تصریح کرد: حقوق در حوزه سلامت با حوزه های دیگر جنس متفاوت تری دارد. در اینجا جان مردم اولویت دارد و تکریم ارباب رجوع و حقوق شهروندی جزو اولویت های برجسته حقوق در حوزه سلامت است.

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت بهداشت همچنین گفت: برای داشتن چنین جایگاه ویژه ای به لحاظ ساختاری به یک مهندسی جدی نیاز داریم و باید گام های موثری در این حوزه برداشت. حقوق در بخش سلامت الزاماتی دارد و ما نیازمند حضور نیروهای متخصص و ماهر هستیم چون به هر میزان این ظرفیت افزایش یابد، حقوق شهروندی تضمین می شود و نیازهای حوزه سلامت برطرف می گردد.

به گفته وی حضور مجموعه حقوقی در دانشگاه های علوم پزشکی باید پررنگ تر گردد و ضعف ها در این حوزه برطرف شود. ارتقا دانش و مهارت های حقوقی همکاران را در این حوزه باید گسترش داد. ضمن این که اطلاعاتمان در حوزه حقوقی باید به روز باشد.

موهبتی ادامه داد: ضروریست علاقه مند به فراگیری مباحث جدید حقوقی باشیم. حتی می توانیم رشته های حقوقی بین بخشی ایجاد کنیم و با داشکده های حقوقی ارتباط داشته باشیم تا بتوانیم چیزی به نام رشته حقوق سلامت را ایجاد کنیم.

معاون حقوقی در امور مجلس تاکید کرد: ضروری است تا جایی که می توانیم از وقوع تخلف و شکایت در حوزه سلامت پیشگیری کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha