• دوشنبه / ۱۳ مرداد ۱۳۹۳ / ۰۹:۳۳
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 93051305458
  • منبع : نمایندگی خراسان رضوی

تحقیقات حاکیست

نقش شیر در از بین بردن بوی سیر

نقش شیر در از بین بردن بوی سیر

تحقیقات محققان دانشگاه ایالتی اوهایو نشان داد مصرف سیب و شیر بوی سیر را از بین می‌برد.

تحقیقات محققان دانشگاه ایالتی اوهایو نشان داد مصرف سیب و شیر بوی سیر را از بین می‌برد.

به گزارش سرویس پژوهشی ایسنا منطقه خراسان، این محققان دریافتند خوردن یک سیب یا نوشیدن یک لیوان کوچک شیر برای رهایی از بوی سیر بسیار مفید است.

بوی تند سیر از ترکیبات حاوی گوگرد در جریان خون ایجاد و سپس از طریق ریه‌ها و غدد عرق پخش می‌شود.

محققان دانشگاه ایالتی اوهایو برای خلاص شدن از بوی سیر، مواد غذایی را مورد امتحان قرار دادند و به نتایجی دست یافتند.

در این تحقیق، داوطلبان سیر خام را خورده و مواد غذایی را برای از بین بردن بوی آن امتحان کردند.

در این پژوهش مشخص شد سیب حاوی آنزیمی است که سبب قهوه‌ای شدن این میوه به هنگام قرارگرفتن در معرض هوا و باعث از بین رفتن بوی سیر می‌شود. ترکیب مشابه این میوه در چای سبز هم وجود دارد.

همچنین نوشیدن آب لیمو، به دلیل اسیدیته بالا در از بین بردن بوی سیر موثر است.

نتایج این تحقیق در مجله Food Science منتشر شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha