• یکشنبه / ۱۲ مرداد ۱۳۹۳ / ۰۹:۵۲
  • دسته‌بندی: خانواده
  • کد خبر: 93051204803
  • منبع : وزارت کار و امور اجتماعی

کار برای مردم

ربیعی: تقسیم‌بندیهای ادعایی را به مصلحت نظام و مردم نمی‌دانم

ربیعی: تقسیم‌بندیهای ادعایی را به مصلحت نظام و مردم نمی‌دانم

علی ربیعی، وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی در یادداشتی با توجه به موضع گیری‌های صورت گرفته برخی در خصوص آنچه که "اختلاف برداشت میان معاون بین الملل وزارت کار و رفاه اجتماعی و شهرداری تهران" عنوان می‌شود، به طور صریح دیدگاهش را بیان کرد.

علی ربیعی، وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی در یادداشتی با توجه به موضع گیری‌های صورت گرفته برخی در خصوص آنچه که "اختلاف برداشت میان معاون بین الملل وزارت کار و رفاه اجتماعی و شهرداری تهران" عنوان می‌شود، به طور صریح دیدگاهش را بیان کرد.

به گزارش سرویس «اجتماعی» ایسنا، در این یادداشت آمده است: «بنا نداشتم فرصت محدودی را که در دولت تدبیر و امید برای بهبود معیشت و رفاه مردم به ویژه کارگران و گروه‌های آسیب پذیر در اختیار دارم به مجادلات بی‌حاصل اختصاص دهم، آن هم در ایامی که جنایات رژیم صهیونستی درغزه خواب را بر هر انسانی حرام کرده است اما با توجه به موضع گیری برخی عزیزان در باره اختلاف برداشت میان معاون بین الملل این وزارتخانه و شهرداری تهران به نظر می‌رسد بیان صریح دیدگاه دراین خصوص ضروری است.

1: بی‌تردید برخی کنواسیون‌های بین المللی وروابط حاکم بر جهان امروز غیرعادلانه، ظالمانه و در برخی موارد ابزار دست ظالمان است. مصداق بارز این امر واکنش‌های تاسف آور مدعیان دفاع از حقوق بشر در قبال کشتار وحشیانه مردم مظلوم غزه است.

به تعبیر رهبر معظم انقلاب «امپراتوری تبلیغاتی مسائل گوناگون فراوان را می‌سازند، جعل می‌کنند و بهانه گیری که خیلی مایه‌ای نمی‌خواهد انجام می‌دهند».

این بدین معنا است که پذیرش بی‌قید و شرط برخی کنوانسیون‌های بین‌المللی ظلمی آشکار به تمدنهای بشری است و سبب از بین رفتن میراث فرهنگی کشورها خواهد شد.

2: اما از سوی دیگر نمی‌توان تمامی کنوانسیونهای بین المللی را نامربوط خواند و بهانه دست دستگاه‌های تبلیغاتی بیگانه داد که چهره نظام اسلامی را مخدوش سازند.

یکی از سیاست‌های مدبرانه دولت تدبیر و امید مبارزه با «ایران هراسی» بوده است و در این چارچوب وظیفه همگانی این است که با تدبیر و هوشمندی با حفظ ارزش‌های اسلامی و ملی خود موارد و کنوانسیون‌هایی را که دولت جمهوری اسلامی ایران در آنها عضویت داشته و مفاد آنها با ارزش‌های دینی، فرهنگی ما تعارضی ندارد اجرا و در عین حال با یک استراتژی مدبرانه تحول در ساختار روابط بین الملل و برخی کنوانسیون‌ها را پیگیری نماییم.

3: حضور موثر زنان در جامعه یکی از بزرگ ترین دستاوردهای انقلاب اسلامی است و در باره اشتغال زنان باید به این امر توجه کنیم که جمهوری اسلامی ایران تحت تعالیم اسلام عزیز و در عمل به آرمانهای انقلاب، حضور با نشاط زنان در جامعه را به عنوان یک امر مسلم پذیرفته است و همان گونه که رهبری معظم انقلاب فرموده‌اند «واقعا این یکی از بزرگترین افتخارات نظام اسلامی است که در سایه نظام اسلامی این همه زن فرزانه و تحصیل کرده و خوش فکر و ممتاز ازلحاظ فکری و عملی درجامعه ما وجود دارند؛ خیلی نعمت بزرگی است و مایه افتخار است».

در این میان این وظیفه سنگین مدیران اجرایی کشور است که فضای کار را به گونه‌ای فراهم کنند که از یک سو حریم خانواده به عنوان بنیادی‌ترین نهاد زندگی بشری حفظ شود و از سوی دیگر هیچ گونه تبعیضی به زنان جامعه تحمیل نشود.

باید توجه شود جمهوری اسلامی ایران امروز به عنوان الگوی اسلام ناب محمدی باید ازحریم اسلام عزیز که در زمینه حقوق زنان همتا ندارد دفاع کند و خوشبختانه این ایران اسلامی است که امروز به عنوان پرچمدارعدالت اجتماعی و دفاع از حقوق آحاد جامعه به ویژه زنان مطرح می باشد.

4: به جاست که در اینجا یادآور شوم که به عنوان یک فرزند انقلاب، غیرت دینی را هم درایستادگی مقابل زورگویی‌های ظالمان جهان وهم در ارتقای کرامت بانوان می‌دانم. غیرت دینی را در این می‌دانم زنی با فقر و گرسنگی سربربالین نگذارد، غیرت دینی تقویت بنیان خانواده است. تعداد زنان سرپرست خانواربه صورت تصاعدی افزایش یافته است، بنابر این غیرت دینی این است که اشتغال در کشور به ویژه برای این قشر رونق گیرد و آسیبهای اجتماعی کاهش یابد، حقوق معلولان ادا شود، هیچ زنی از روی استیصال به کار تن در ندهد و بتواند مهر مادری را به نمایش بگذارد.

5: متاسفانه درماه‌های اخیر عده‌ای تلاش می‌کنند میان دستگاه‌های خدمت گزار و مدیران اختلاف انداخته، آنان را دچار تقسیم بندی خود ساخته نمایند و درگیری‌های حیدری و نعمتی را راه بیاندازند.

به عنوان عضو کوچک دولت بزرگترین آرمانم پایبندی به همه اصول و ارزش‌های اسلام ناب محمدی و پیاده سازی اندیشه‌های انقلاب اسلامی در جامعه است.

شاید روایت من از حفظ ارزش‌های نظام با روایت برخی دیگر متفاوت باشد اما موضوع مهم این است که درهدف یک سو هستیم.

البته تصمیمات درون دستگاهی باید به نحوی اتخاذ شود تا بهانه به دست بد خواهان و تفرقه افکنان ندهد. راه درست این است که اینگونه تصمیمات همواره با هماهنگی دستگاههای مسئول در سطح ملی اتخاذ شود.

نکته آخر اینکه تقسیم بندیهای ادعایی و اختلاف بین مدیران را به مصلحت نظام، انقلاب و مردمی که باهزاران امید به پای صندوق‌های رای آمده‌اند، نمی‌دانم و بر این باورم که همه باید با عزم ملی و مدیریت جهادی و البته با تدبیر، درایت و صداقت برای مردم کار کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha