• پنجشنبه / ۲ مرداد ۱۳۹۳ / ۱۲:۵۸
  • دسته‌بندی: آذربایجان غربی
  • کد خبر: 93050200884
  • منبع : نمایندگی آذربایجان غربی

خشکی دریاچه‌ارومیه عامل مهاجرت 6‌میلیون روستایی

خشکی دریاچه‌ارومیه عامل مهاجرت 6‌میلیون روستایی

ایسنا/آذربایجان غربی ‌استاندار آذربایجان غربی گفت: دریاچه ارومیه به عنوان یک نعمت خدادادی بزرگ برای منطقه بود که اهمیت ان هم اکنون بیش از گذشته برای همه نمایان شده است.

‌استاندار آذربایجان غربی گفت: دریاچه ارومیه به عنوان یک نعمت خدادادی بزرگ برای منطقه بود که اهمیت ان هم اکنون بیش از گذشته برای همه نمایان شده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران‌(ایسنا)، منطقه آذربایجان غربی، قربانعلی سعادت در دیدار با محیط بانان و کارکنان اداره کل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی افزود: دولت هم اکنون در راستای حمایت از طرح‌های احیای دریاچه ارومیه تلاش‌های جدی را در پیش گرفته است.

وی اظهار کرد: هم اکنون جمعیتی حدود پنج تا شش میلیون نفر در روستاهای حاشیه دریاچه ارومیه سکونت دارند که در صورت عدم رفع بحران از این منطقه مجبور به کوچ از روستاها و محل سکونت خود خواهند بود.

سعادت درباره محیط بانان آذربایجان غربی و عملکرد آنان نیز گفت: در بازدیدهایی که از مناطق مختلف حفاظت شده صورت گرفت هاست، از نزدیک شاهد کار دشوار محیط بانان بودیم، چرا که کارکنان این قسمت نیز وظایف دشواری بر عهده دارند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست آذربایجان غربی نیز در این دیدار با ارائه گزارشی از روند فعالیت‌های حفاظت محیط زیست استان گفت: حفاظت از ذخایر ژنتیکی جزو یکی از مهم‌ترین وظایف این نهاد است که تلاش می‌کنیم با حفاظت از مناطق و گونه‌های مختلف در استان در این راستا گام برداریم.

حسن عباس نژاد اظهار کرد: هم اکنون در پارک ملی دریاچه ارومیه محیط بانان با تلاش خود در راستای حفاظت از گونه‌های مختلف حیات وحش در صدد صیانت از ذخایر ژنتیکی و حفاظت از حیات وحش منطقه و به‌ویژه گوزن زرد هستند.

در ادامه این دیدار که در محل کار استاندار آذربایجان غربی انجام شد، یک دست لباس محیط بانان به استاندار آذربایجان غربی اهدا شد و قربانعلی سعادت به جمع همیاران محیط زیست استان پیوست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۳-۰۵-۰۲ ۱۷:۲۹

براستي که به حال آذربايجان و ايران گريست شايد که با اشک چشمانمان دوبار درياچه پر آب شه.

avatar
۱۳۹۳-۰۵-۰۲ ۲۳:۰۴

سلا م ، حالا که سحن از درياچه اروميه است و سازمان حفاظت محيط زيست بيشتر از همه سنگ اين دريچه را به سينه ميزند خاطره اي از سال 1379 يعني 14 سال قبل برايتان تعريف کنم من آن موقع در سازمان فوق به عنوان مجري اجراي طرح احداث پارک پرديسان مشغول کار بودم يادم هست که گروهي از کره اي ها در قالب يک شرکت ظاهرا ايراني قراردادبهره برداري از آرتميا درياچه اروميه رابا معاونت محيط طبيعي سازمان منعقد کردند وشيريني خوراني هم انجام شد و يادم هست در همان هفته گروهي از کارشناسان محيط زيست ايراني مقيم آلمان با همان معاونت محيط طبيعي سازمان جلسه اي داشتند که درياچه اروميه در حال نابودي است و آنها اين روند را از طريق ماهواره هاي مونيتور ميکنند واين موضوع در آن سال ها جدي گرفته نشد تا به اينجا رسيد که امروز هستيم اين خاطره را نقل کردم تا سازمان محيط زيست و مسدولين امروزي که آنروز هم سرکار بودند خيلي خود را ازاين گرفتاري هاي پيش آمده مبرا ندادنند . موفق باشيد کارشناس ارشد توسعه منابع طبيعي