• شنبه / ۲۸ تیر ۱۳۹۳ / ۰۹:۴۷
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 93042815934
  • خبرنگار : 71498

/راه‌های تحقق اقتصاد مقاومتی/

موانع رسیدن به اقتصاد مقاومتی در بخش کشاورزی بررسی شد

موانع رسیدن به اقتصاد مقاومتی در بخش کشاورزی بررسی شد

عضو هیات علمی دانشگاه تهران گفت: به منظور تحقق اقتصاد مقاومتی باید به فکر افزایش بازدهی تولید باشیم.

عضو هیات علمی دانشگاه تهران گفت: به منظور تحقق اقتصاد مقاومتی باید به فکر افزایش بازدهی تولید باشیم.

مرادی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) با بیان این‌که اقتصاد مقاومتی در گرو تولید پایدار است،‌ اظهار کرد: بسیاری از مشکلات موجود در بخش تولید به دلیل عدم وجود پایداری در این بخش است.

وی با بیان این‌که در چند سال گذشته در زمینه گندم خودکفا بودیم، گفت:‌ به دلیل این که تولیداتمان چندان پایدار نیستند و مشکلات زیادی در بخش تولید وجود دارد در این محصول استراتژیک واردات صورت گرفت که ضربه بسیار سنگینی را به بخش کشاورزی زد.

عضو هیات علمی دانشگاه تهران یکی از مشکلات موجود در بخش کشاورزی را نبود پایداری در تولید عنوان و اظهار کرد: وزارت جهاد کشاورزی باید با اصلاح زیرساخت‌ها موجب ایجاد تولید پایدار در بخش کشاورزی شود.

مرادی معضل آب را یکی از عوامل ایجاد نبود پایداری در تولید دانست و افزود: با توجه به این که ایران کشوری خشک است مصرف آب بسیار بالایی را در بخش کشاورزی دارد که باید تدابیر اساسی به منظور کاهش مصرف آب صورت بگیرد.

عضو هیات علمی دانشگاه تهران یکی از نکات قابل توجه در بخش کشاورزی را تامین به موقع نهادها عنوان و اظهار کرد: بسیاری روش‌های تولیدی در ایران سنتی هستند که همین عامل موجب عدم پایداری در تولید شده است.

مرادی با بیان این‌که به منظور تحقق اقتصاد مقاومتی باید بازدهی تولید افزایش پیدا کند، اظهار کرد: از آنجاکه عملکردمان در هکتار پایین و محصول تولیدی بسیار گران قیمت است انتظار می رود وزارت جهاد کشاورزی اقداماتی را در راستای کاهش قیمت محصولات داشته باشند.

وی با بیان این‌که محصول تولید شده در بخش کشاورزی از نظر قیمت قدرت رقابت با کشورهای دیگر را ندارد، گفت: با توجه به این که در بخش کشاورزی بیش از 99 درصد تولید در بخش خصوصی و مردم است دولت می تواند با تقویت این بخش تاثیر بسزایی را در اقتصاد کشور داشته باشد.

عضو هیات علمی دانشگاه تهران با بیان این‌که عمده کشاورزان خرده پا هستند که توان مالی بالایی ندارند، اظهار کرد: وزارت جهاد کشاورزی باید با سرمایه‌گذاری در این بخش و به روز رسانی روش‌های تولیدی تحقق اقتصاد مقاومتی را مهیا کنند.

به گزارش ایسنا، رهبر معظم انقلاب اسلامی سیاست اقتصاد مقاومتی را مهم تلقی کرده‌اند و درخصوص حمایت از سیاست‌های اقتصاد مقاومتی معتقدند که نیاز اصلی عمل است و نباید اینگونه باشد که در سخن از اقتصاد مقاومتی حمایت کنیم اما در عمل، حرکت‌مان کند باشد چرا که مبنای اقتصاد مقاومتی تکیه بر تولید داخلی و استحکام بنیه درونی اقتصاد است.

ایشان بخش کشاورزی را به عنوان یک بخش حیاتی دانستند و با تأکید بر لزوم سیاست‌های حمایتی دولت از این بخش بسیار مهم، معتقدند در کنار حمایت از بخش کشاورزی باید مشکلات کشاورزان و دامداران نیز برطرف شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha