• سه‌شنبه / ۲۴ تیر ۱۳۹۳ / ۰۰:۲۷
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 93042413861
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

فارغ‌التحصیلان روانشناسی کودک، پشت در مهدها!

فارغ‌التحصیلان روانشناسی کودک، پشت در مهدها!

ایسنا/اصفهان یک روانشناس کودک گفت: کودکی که مورد آزار جسمی شدید قرار می‌گیرد بسیار مضطرب و نگران خواهد شد و والدین باید حتماً تا یک ماه ابتدایی کودک را تنها نگذارند و همواره در حداقل فاصله از کودک قرار گیرند.

یک روانشناس کودک گفت: کودکی که مورد آزار جسمی شدید قرار می‌گیرد بسیار مضطرب و نگران خواهد شد و والدین باید حتماً تا یک ماه ابتدایی کودک را تنها نگذارند و همواره در حداقل فاصله از کودک قرار گیرند.

علی راکی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه اصفهان، اظهارکرد: موضوع کودک‌ آزاری جنبه‌های مختلفی دارد و شامل آزار و اذیت جسمی، روحی و جنسی می‌شود.

وی افزود: گاهی اوقات عوامل پیشگیرانه نتوانسته‌اند در ارگانی درست عمل کنند و باعث به وجود آمدن اتفاقاتی همچون مهدکودک اردبیل می‌شوند که پس از رخ دادن چنین مواردی در ابتدای امر ایجاد آرامش و حساسیت‌زدایی از افکار نگران کودک مهمترین عمل خواهد بود.

این روانشناس کودک ادامه داد: کودکی که مورد آزار جسمی شدید قرار می‌گیرد بسیار مضطرب و نگران خواهد شد و کودکان اطراف نیز به واسطه چنین صحنه‌ای مضطرب و نگران می‌شوند پس والدین باید حتماً تا یک ماه ابتدایی کودک را تنها نگذارند و همواره در حداقل فاصله از کودک قرار گیرند و حتماً در مورد تمام سئوالات کودک پاسخ داشته باشند و او را مطمئن کنند که همواره در کنارش خواهند بود.

راکی با بیان اینکه پس از رخ دادن چنین اتفاقاتی متاسفانه دوری از مهدهای کودک افزایش می‌یابد، افزود: وقوع چنین اتفاقی دلیل زیر سؤال بردن تمام مهدهای کودک‌ نیست زیرا در دنیای امروز که والدین نمی‌توانند تمام نیازهای یک کودک را برآورده کنند این مراکز که باید در کنار کودکان باشند.

فارغ‌التحصیلان روانشناسی کودک پشت در مهدها!

وی تصریح کرد: خوشبختانه در کشور و شهرهای بزرگی هم‌چون اصفهان از این دست آزارها یعنی آزارهای جسمی بسیار کم است، اما آسیب‌های روحی و آزارهای زبانی متاسفانه وجود دارد که علت وجود چنین آزارهایی نیز کمبود نظارت هم از طرف ارگان‌های مختلف و هم از طرف والدین است.

این روانشناس کودک با اشاره به اینکه انتخاب مربیان مهد کودک حتماً باید تحت نظارت سازمان نظام مشاوره باشد، اظهار کرد: هر مربی مهد باید از نظر روانشناختی در سطح بالایی قرار داشته باشد تا بتواند با یک کودک دست و پنجه نرم کند؛ همچنین در کنار آن یک مربی باید روانشناسی کودک را به خوبی بداند تا بتواند با کودک ارتباط مناسبی برقرار کند.

راکی تاکید کرد: در تمام دنیا کودک آزاری از حداقل رفتار یعنی توهین کلامی تا حداکثر آن یعنی فجیع‌ترین کودک‌آزاری‌های جنسی از یک توهین آغاز می‌شود پس شخصی که وارد حیطه مهد کودک می‌شود باید بتواند هر رفتاری از جانب کودک را تحمل کند و افرادی که قادر به تحمل رفتارهای متفاوت و کودکانه نیستند برای مربی شدن صلاحیت ندارد.

وی اضافه کرد: کودک آزاری قابل توجیه نیست حال چه برسد که بروز چنین رفتاری از جانب یک مربی مهد باشد! اگر مربی نتواند صبر لازم در برخورد با کودکان را داشته باشد، کودکان عقب مانده ذهنی که گاهی 10 برابر یک کودک عادی نظارت و تحمل نیاز دارند باید مورد چه آزارهایی قرار گیرند؟!

این روانشناس کودک خاطرنشان کرد: آسیب‌های اجتماعی که امروز در مهدها و مراکز نگه‌داری کودکان اتفاق می‌افتد به دلیل وجود افراد ناکارآمد در برخی از این مراکز است، که فاقد صلاحیت کار هستند، اما با واسطه‌گری وارد شده‌اند در حالی که فارغ التحصیلان روانشناسی کودک همواره پشت در مهدهای کودک‌ها با جمله “ما به شما نیاز نداریم مواجه می‌شوند“.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha