• شنبه / ۲۱ تیر ۱۳۹۳ / ۱۳:۰۰
  • دسته‌بندی: محور مقاومت
  • کد خبر: 93042112122
  • خبرنگار : 71516

آخرین تحولات سیاسی درباره جنگ غزه؛

نشست فوق‌العاده اتحادیه عرب درباره غزه/توافق نسبی در شورای امنیت برای صدور قطعنامه

نشست فوق‌العاده اتحادیه عرب درباره غزه/توافق نسبی در شورای امنیت برای صدور قطعنامه

در پی افزایش حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه، مالزی، کویت و مصر خواهان اتخاذ اقدامات جدی جهانی برای پایان خشونت‌های صهیونیست‌ها شدند و شورای امنیت نیز به توافق برای صدور قطعنامه‌ای در این باره نزدیک‌تر شده است.

در پی افزایش حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه، مالزی، کویت و مصر خواهان اتخاذ اقدامات جدی جهانی برای پایان خشونت‌های صهیونیست‌ها شدند و شورای امنیت نیز به توافق برای صدور قطعنامه‌ای در این باره نزدیک‌تر شده است.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از خبرگزاری فلسطینی وفا، نبیل العربی، دبیر کل اتحادیه عرب در تماسی تلفنی با محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین اعلام کرد که اتحادیه عرب نشستی را روز دوشنبه در سطح وزرای خارجه جهت بررسی آخرین تحولات حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه و راه‌های حمایت از مردم فلسطین در برابر این حملات برگزار می‌کند. محمود عباس نیز از تصمیم اتحادیه عرب برای برگزاری چنین نشستی استقبال کرد.

از سوی دیگر رامی حمدالله، نخست وزیر دولت توافقی فلسطین بار دیگر از جامعه جهانی به ویژه کمیته چهارجانبه صلح خاورمیانه و شورای امنیت خواست تا اقداماتی را برای پایان دادن به جنایت‌ها و خشونت‌های رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین اتخاذ کنند.

وی بر ادامه حمایت دولت توافقی فلسطین از ساکنان نوار غزه و لزوم هماهنگی و همبستگی میان فلسطینی‌ها برای مقابله با حملات رژیم صهیونیستی تاکید کرد.

همچنین شبکه العربیه اعلام کرد که میان نمایندگان اردن، واشنگتن و دیگر طرف‌های حاضر در شورای امنیت برای صدور قطعنامه‌ای در خصوص اوضاع غزه توافق حاصل شده است. نشست روز پنجشنبه شورای امنیت درباره غزه به دلیل اختلاف اعضا بر سر مفاد و مندرجات قطعنامه پیشنهادی بی‌نتیجه پایان یافت.

به گفته منابعی در سازمان ملل، پیش نویس این قطعنامه شامل توقف فوری خشونت‌ها و لزوم پایبندی تمامی طرف‌ها به قوانین بین‌المللی و بازگشت به میز مذاکرات خواهد بود.

همچنین پیش نویس این قطعنامه شامل درخواست از جامعه جهانی برای اتخاذ اقدامات لازم جهت تحقق صلح میان فلسطینیان و رژیم صهیونیستی نیز خواهد بود.

نجیب عبدالرزاق، نخست وزیر مالزی نیز در سخنانی از سازمان همکاری اسلامی و سازمان ملل خواست تا کمک‌های بشردوستانه فوری برای فلسطینی‌ها در نوار غزه ارسال کنند.

وی ضمن محکوم کردن حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه، گفت: نه تنها مسلمانان بلکه تمامی حامیان و مدافعان حقوق بشر با حمله اسرائیل به نوار غزه مخالفند.

عبدالرزاق گفت: مالزی هیچ‌گاه از مبارزه و تلاش برای تحقق حقوق ملت فلسطین دست نخواهد کشید و از تلاش‌ها برای پایان دادن به درگیری‌ها میان اسرائیل و فلسطین حمایت می‌کند.

عزیز رحیم الدیحانی، نماینده دائم کویت در اتحادیه عرب نیز از این اتحادیه خواست تا نشست فوری را برای بررسی اوضاع در نوار غزه برگزار کند.

سامح شکری، وزیر خارجه مصر نیز از فرانسه و اتحادیه اروپا خواست تا برای پایان دادن به خشونت‌های رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین اقدامات فوری اتخاذ کنند.

وی در تماس تلفنی با لوران فابیوس، وزیر خارجه فرانسه، در خصوص آخرین تحولات اوضاع در نوار غزه با وی بحث و گفتگو کرد.

شکری همچنین تماس‌های متعددی با برخی طرف‌های بین‌المللی و منطقه‌ای دیگر از جمله تونی بلر، نخست وزیر پیشین انگلیس در خصوص آخرین تحولات اوضاع در فلسطین داشته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۳-۰۴-۲۱ ۲۱:۴۸

سلام-اين سران كشورهاي اسلامي خواب اند اين وزيرخارجه مصر دنبال اين وآن راه افتاده تا به خشونت غزه پايان دهدرئيس جمهور فرانسه حمايت خودش از صهيونيست ها رو اعلام مي كنه بعدشما از وزيرخارجه اش درخواست كمك مي كنيد به اين سران مصربگوئيد سقوط مبارك ومحمدمرسي فقط بخاطر پشت كردن به آرمان فلسطين است اگر واقعا دلسوز فلسطيني ها هستيد گذرگاه رفح را باز كنيد بعد همه مدافع هاي حقوق بشر خودشون براي آتش بس دست بكارمي شوند