• جمعه / ۲۰ تیر ۱۳۹۳ / ۰۸:۴۶
  • دسته‌بندی: محور مقاومت
  • کد خبر: 93042011377
  • خبرنگار : 71457

در تماس تلفنی با نتانیاهو؛

اعلام آمادگی اوباما برای میانجیگری میان رژیم صهیونیستی و حماس

اعلام آمادگی اوباما برای میانجیگری میان رژیم صهیونیستی و حماس

رئیس‌جمهوری آمریکا در تماس تلفنی با نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد که آماده است برای دستیابی به توافق آتش‌بس میان این رژیم و حماس میانجیگری کند.

رئیس‌جمهوری آمریکا در تماس تلفنی با نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرد که آماده است برای دستیابی به توافق آتش‌بس میان این رژیم و حماس میانجیگری کند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از خبرگزاری فلسطینی معا، این تماس تلفنی باراک اوباما، رئیس‌جمهوری آمریکا به بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، نخستین تماس میان این دو طرف از زمان آغاز عملیات "صخره سخت" رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه است.

اوباما در این تماس پیشنهاد داد که طرفین به توافق آتش‌بسی که در سال 2012 پس از عملیات "ستون ابر" رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه منعقد شد، بازگردند.

در همین حال کاخ سفید در بیانیه‌ای اعلام کرد که اوباما شلیک راکت‌ها از غزه به سمت جنوب اراضی اشغالی را محکوم و اعلام کرده است که رژیم صهیونیستی حق دارد از خود دفاع کند!

اوباما نسبت به تشدید حملات و نابسامان بودن اوضاع امنیتی اظهار نگرانی کرده و تاکید کرد که باید دو طرف تمامی تلاش خود را برای حفظ جان شهروندان و برقراری مجدد آرامش انجام دهند.

رئیس‌جمهوری آمریکا آمادگی خود را برای میانجیگری میان دو طرف جهت توقف خشونت‌ها و بازگشت به توافق آتش‌بس که حدود دو سال قبل منعقد شده بود، اعلام کرد.

کاخ سفید اعلام کرد که جان کری رئیس دستگاه دیپلماسی آمریکا با همتای مصری خود و مسئولان قطری صحبت‌هایی داشته است تا تلاش کند به توافق آتش‌بس میان رژیم صهیونیستی و حماس دست یافته و اوضاع را آرام کند.

از سوی دیگر، رجب طیب اردوغان، نخست‌وزیر ترکیه اعلام کرد، تا زمانی که اسرائیل ظلم خود علیه نوار غزه را متوقف نکند آنکارا نمی‌تواند روابط خود با اسرائیل را عادی کند.

وی در سخنانی تصریح کرد، در شرایطی که اسرائیل دست به حملاتی علیه غزه می‌زند در تلاش است تا روابط خود را با ترکیه عادی‌سازی کند.

اردغان افزود: ترکیه سه شرط برای عادی‌سازی روابط با اسرائیل مطرح کرده بود که دو شرط آن تاکنون محقق شده است که آن‌ها عذرخواهی اسرائیل از کشته شدن افرادی در حمله به کشتی مرمره آبی و همچنین پرداخت غرامت‌ها به خانواده‌های آن‌ها بوده است. اما شرط سوم لغو محاصره نوار غزه بوده است و به نظر می‌رسد که اسرائیل هیچ تصمیمی برای پایان دادن به این محاصره ندارد و تجاوزهای اخیر آن نیز خود تاکیدی بر این امر است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha