• شنبه / ۱۴ تیر ۱۳۹۳ / ۱۰:۴۵
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 93041407832

از سوی رییس هیات عامل صندوق نوآوری و شکوفایی ابلاغ شد

تسهیلات ویژه‌ صندوق نوآوری وشکوفایی برای شرکت‌های دانش‌بنیان نوپا

تسهیلات ویژه‌ صندوق نوآوری وشکوفایی برای شرکت‌های دانش‌بنیان نوپا

تسهیلات و ضوابط ویژه‌ای برای ارائه انواع خدمات به شرکت‌های دانش‌بنیان نوپا در چارچوب آئین‌نامه و دستورالعمل جدید صندوق نوآوری و شکوفایی اختصاص داده شد.

تسهیلات و ضوابط ویژه‌ای برای ارائه انواع خدمات به شرکت‌های دانش‌بنیان نوپا در چارچوب آئین‌نامه و دستورالعمل جدید صندوق نوآوری و شکوفایی اختصاص داده شد.

به گزارش سرویس علمی ایسنا، مصوبه هیأت عامل صندوق نوآوری و شکوفایی، تصویب و از سوی دکتر بهزاد سلطانی، رییس هیات عامل صندوق نوآوری و شکوفایی برای اجرا ابلاغ شد. بر اساس این مصوبه این دستورالعمل به منظور روان‌سازی و ساده سازی فرآیند حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان نوپا در نظر گرفته شده و به موجب آن، ارزیابی، اعطای تسهیلات و نظارت بر این شرکت‌ها که در مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری مستقر باشند، با تشخیص و نظارت صندوق از طریق صندوق‌های پژوهش و فناوری مرتبط که عامل صندوق نوآوری و شکوفایی باشند، انجام می‌شود.

به موجب این دستورالعمل و به منظور تسهیل هرچه بیشتر بررسی طرح‌های شرکت‌های دانش‌بنیان نوپا، اعتبار‌سنجی از این شرکت‌ها و نیز بررسی صورت حسابهای مالی آنان الزامی نیست و در عین حال در صورتی که شرکت‌های دانش‌بنیان نوپا در ارائه تضمینات ضروری توانایی لازم را نداشته باشند، اخذ تضمینات ساده‌تر شده و در نهایت چک‌های شخصی مطمئن نیز قابل استفاده هستند.

بر اساس این گزارش، صندوق‌های پژوهش و فناوری می‌توانند در ارزیابی و نظارت بر شرکت‌های دانش‌بنیان نوپا از مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری که شرکت‌ها در آن‌ها مستقر هستند، به عنوان کارگزار استفاده کنند.

همچنین در ارزیابی طرح‌های این شرکت‌ها توسط عاملین صندوق یا کارگزاران آنها، برنامه یا مدل کاری شرکت BM و BP، وجود بازار مطمئن، مسائل فنی، در فهرست کالاها و فناوریهای دانش بنیان بودن طرح و توانایی بازپرداخت شرکت بررسی می‌شود و رویکرد صندوق‌های عامل، توانمندسازی این شرکت‌ها خواهد بود.

شرکت‌های دانش‌بنیان نوپا در صورت داشتن شرایط لازم می‌توانند از انواع قرض‌الحسنه (با کارمزد 4 درصد) مندرج در دستورالعمل اعطای انواع خدمات و تسهیلات استفاده کنند.

سقف اعتباری این شرکت‌ها برای تسهیلات مذکور به میزان حداکثر یک میلیارد ریال در سال است و صرفاً یک بار قابل تکرار است و پرداخت آنها به صورت تدریجی و اقساطی متناسب با پیشرفت طرح خواهد بود.

همچنین صندوق نوآوری و شکوفایی می‌تواند در صورت مناسب تشخیص دادن طرح یک شرکت دانش‌بنیان نوپا و در چارچوب آیین نامه و دستورالعمل مشارکت، با روش مشارکت حقوقی یا مدنی عمل کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha