رژیم غذایی حاوی سبزیجات، میوهها و خوراکیهای سبوسدار کاهش 20 درصدی دیابت نوع 2 را به همراه دارد.
به گزارش سرویس «سلامت» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، متخصصان دانشکده سلامت عمومی هاروارد اظهار داشتند: در مقایسه با افرادی که در رژیم غذاییشان تغییر ایجاد نمیکنند، افرادی که تلاش میکنند تا در رژیم غذایی خود سبزیجات، میوهها و خوراکیهای سبوسدار را بگنجانند، 20 درصد کمتر در معرض ابتلا به دیابت نوع 2 هستند.
به گفته متخصصان، گرچه نتایج به دست آمده از این مطالعه مبنی بر تاثیر مفید رژیم غذایی صحیح بر کاهش ابتلا به دیابت موضوع جدیدی نیست اما نکته جالب توجه این است که شرکتکنندگان در این مطالعه بدون ورزش و کاهش وزن و تنها با تغییر الگوی تغذیه، خود را از ابتلا به این بیماری مصون داشتند.
به گزارش ایسنا به نقل از پریونشن، «سیلویا لی»، یکی از متخصصان در این مطالعه گفت: در صورتی که افراد، سایر فاکتورهای سلامتی در زندگی خود را نیز بهبود دهند میتوانند میزان خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را که از این میزان هم پایینتر بیاورند.
انتهای پیام
نظرات