در پنجمین جلسه کارگروه علمی جایزه مصطفی (ص)، اعضای کمیته های داوری مقدماتی در حوزههای علوم و فناوری زیستی و پزشکی، علوم و فناوری نانو و علوم و فناوری اطلاعات و ارتباطات برای ارزیابی اولیه آثار دریافتی تعیین شدند.
به گزارش ایسنا، طی نشستی به ریاست دکتر حسن ظهور، رییس کارگروه علمی جایزه، روسای کمیته های داوری مقدماتی، گزارشی از جلسات تعیین اعضای کمیته های داوری ارائه و در ادامه اعضای علمی کمیته ها تعیین و تصویب شدند.
براین اساس مقرر شد که جلسات کمیته های داوری مقدماتی ببه سرعت تشکیل و درخواستهای نهادهای نامزدکننده برای معرفی کاندیدا بررسی شود. همچنین در ادامه این نشست تاکید شد که ترکیب کمیته داوری مقدماتی حوزه عمومی یا اثر برتر دانشمند مسلمان جهان در نشست آتی این شورا مورد بحث و بررسی قرار گیرد.
تاکنون مراکز علمی و فناوری کشورهای متعددی نسبت به معرفی نامزدهای خود در حوزه های مختلف اقدام کرده اند. همچنین در جلسه آتی کارگروه علمی، اعضا رزومه گروه های داوران نهایی را طبق ماده 5 اساسنامه جایزه بررسی خواهند کرد.
طبق اساسنامه جایزه، هریک از گروه های داوری نهایی متشکل از هفت نفر دانشمند از کشورهای اسلامی و مسلمانان جهان خواهد بود و مراسم جایزه همزمان با میلاد پیامبر عظیم الشان اسلام در دی ماه سال جاری در تهران برگزار خواهد شد.
محوریت جایزه پیامبر اعظم(ص)، معرفی و تجلیل از برترین دانشمندان جهان اسلام است که با نام بین المللی Mustafa Prize شناخته می شود و دوره زمانی برگزاری آن نیز دو سالانه است.
تلاش برای شکستن انحصارگرایی علمی و فناوری در جهان، افزایش نقش کشورهای اسلامی در معادلات بین المللی و ایجاد فضای همکاری و تعامل بین متخصصان و دانشمندان کشورهای اسلامی، از جمله رویکردهای کلان اهدای جایزه پیامبر اعظم (ص) است.
انتهای پیام
نظرات