• جمعه / ۱۶ خرداد ۱۳۹۳ / ۰۸:۳۱
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 93031607444
  • منبع : نمایندگی خراسان رضوی

آرین‌منش: افراط، خارج شدن از مسیر اصلی امام(ره) است

آرین‌منش: افراط، خارج شدن از مسیر اصلی امام(ره) است

یک نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی با اشاره به اهداف و آرمان‌های امام خمینی(ره) در انقلاب اسلامی، گفت: تا رسیدن به قله‌ای که مدنظر امام(ره) بود فاصله زیادی داریم.

یک نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی با اشاره به اهداف و آرمان‌های امام خمینی(ره) در انقلاب اسلامی، گفت: تا رسیدن به قله‌ای که مدنظر امام(ره) بود فاصله زیادی داریم.

محمدجواد آرین‌منش در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه خراسان، امام خمینی(ره) را شخصیتی برجسته و جامع توصیف کرد و افزود: این شخصیت مورد قبول اکثر روشنفکران و توده مردم در زمان خود قرار گرفت.

وی با اشاره به ویژگی‌هایی نظیر زهد، تقوا و خداباوری در افکار و رفتار امام خمینی(ره)، خاطرنشان کرد: این جنبه از شخصیت ایشان بزرگترین ویژگی بود. امام(ره) جز برای خدا سخن نمی‌گفتند و جز برای خدا رفتاری را انجام نمی‌دادند.

دبیر جبهه پیروان خط امام و رهبری خراسان رضوی با اشاره به شخصیت عرفانی حضرت امام(ره)، ایشان را یک شخصیت روحانی و معنوی توصیف کرد و گفت: در رابطه با مسائل دینی، ایشان یک مرجع بزرگ و مورد قبول مراجع و علما و توده مردم بودند.

آرین‌منش ادامه داد: شاخصه دیگر امام(ره) توانایی تجزیه و تحلیل مسائل سیاسی، اقتصادی و فرهنگی روز کشور و جهان بود. امام (ره) به راحتی می‌توانست توطئه‌های جهان استکبار را بشناسد و خنثی کند.

این نماینده پیشین مجلس همچنین تصریح کرد: مجموعه ابعاد شخصیتی امام خمینی(ره) از ایشان بزرگترین رهبر ربع آخر قرن 21 را ساخت که توانست بزرگترین حادثه سیاسی قرن را بیافریند و تعادل ابرقدرت‌ها را بر هم بزند و اندیشه مارکسیسم را به زباله‌دان تاریخ بیفکند.

وی با بیان اینکه "اگر بخواهیم آرمان‌های امام(ره) را بررسی کنیم باید در ابتدا به وصیتنامه ایشان به عنوان یک سند بزرگ تاریخی که بیانگر آرمان‌های بلندشان است مراجعه کنیم" افزود: هدف امام (ره) ایجاد تمدن ایرانی اسلامی بود اما هنوز تا رسیدن به قله‌ای که ایشان مدنظر داشت فاصله زیادی داریم.

آرین‌منش با بیان اینکه "افراط‌گری در هیچ شکل آن، نه در گروه‌های چپ و نه در گروه‌های راست پذیرفتنی نیست" گفت: قطعاً افراط‌گری نوعی خروج از مسیر اصلی است و اگر بخواهیم در مسیر اصلی حرکت کنیم، باید شاخصی را در نظر بگیریم. در حال حاضر رهبری و ولایت فقیه بزرگترین ریسمانی است که می‌توانیم به آن متمسک شویم تا از مسیر اصلی دور نشویم.

وی در پایان اظهار کرد: بسیاری از رفتارهای افراطی که امروزه صورت می‌گیرد مورد تأیید رهبری نیست. آنچه مورد تائید رهبر معظم انقلاب است، حمایت از نظام جمهوری اسلامی ایران برای رسیدن به آرمان‌های انقلاب بر اساس منافع ملی و مردم و نیز تلاش برای رفع مشکلات فراروی جامعه است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha