وزیر علوم، تحقیقات و فناوری درباره پرونده بورسیه 3000 دانشجوی دکتری و تخلفات رخ داده گفت: با هر تخلفی قاطعانه برخورد میکنیم.
دکتر رضا فرجی دانا در گفتوگو با خبرنگار «دانشگاهی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهار کرد: لفظ تخلف 3000 تا را نگویید زیرا همه این سه هزار نفر که تخلف نکردهاند، بلکه در این تعداد تخلفاتی صورت گرفته که ما با هر تخلفی قاطعانه برخورد میکنیم.
دستور جهانگیری برای برخورد با تخلفات
همچنین اسحاق جهانگیری معاون اول رییسجمهور نیز از وزارت علوم خواست که با جریان سوئی که در این ارتباط به وجود آمده برخورد کند به نحوی که اعتماد به دانشگاه و دانشگاهیان برگردد.
وی با بیان اینکه در این ماجرا تبعیض ناروایی صورت گرفته و این سوءاستفاده از قدرت است، تاکید میکند: این اتفاقات و شیوه مخالفت با استعدادهایی است که زحمت میکشند تا بتوانند از این فرصتها استفاده کنند.
تخلفات رخ داده در بورسیه دانشجویان دکتری از زبان معاون وزیرعلوم
به گزارش ایسنا، معاون وزیرعلوم و رییس سازمان امور دانشجویان روز چهارم خرداد ماه در یک نشست خبری از پارهای از تخلفاتی که در دولت دهم زیر عنوان بورسیه کردن در دانشگاههای داخل کشور رخ داده، پرده برداشته و اعلام کرده بود:" از سال 88 تا 92، 1884 مورد تبدیل بورس خارج به داخل شدند از این تعداد 228 نفر معدل کارشناسی زیر 14 داشتند که هفت نفر آنها معدل زیر 12، 70 نفر معدل 12 تا 13، و 151 نفر معدل 13 تا 14 را دارا بودهاند. معدل کارشناسی ارشد 305 نفر از تبدیل به داخل کنندگان زیر 16 بوده است که از این تعداد 4 نفر معدل زیر 14، 54 نفر معدل 14 تا 15 و 247 نفر معدل 15 تا 16 داشتند. همچنین در پرونده 235 نفر از این افراد نیز معدلشان اعلام نشده که البته این موضوع در حال بررسی است.
دراین دستورالعمل حداکثر سن برای استفاده از این امتیاز 33 سال پیش بینی شده بود که 325 نفر فاقد شرط سنی بودند و 183 نفرهم در پرونده خود سند محضری برای تعهد خدمت نسپردهاند."
در پی این اتفاق جامعه دانشگاهی کشور از دولت، مجلس و دستگاه قضا درخواست کرد با ورود و بررسی این پرونده با عاملان آن برخورد شود.
انتهای پیام
نظرات