• چهارشنبه / ۷ خرداد ۱۳۹۳ / ۰۷:۵۸
  • دسته‌بندی: حقوقی و قضایی
  • کد خبر: 93030703028
  • خبرنگار : 71429

یک وکیل دادگستری:

بابک زنجانی حتما با مراکز قدرت ارتباطاتی داشته است

بابک زنجانی حتما با مراکز قدرت ارتباطاتی داشته است

یک وکیل دادگستری گفت: به نظر می‌رسد با توجه به قوانین موجود و وضعیت اقتصادی کشور، بابک زنجانی نمی‌تواند بدون توجه به مراکز قدرت به چنین ثروتی دست پیدا کرده باشد.

یک وکیل دادگستری گفت: به نظر می‌رسد با توجه به قوانین موجود و وضعیت اقتصادی کشور، بابک زنجانی نمی‌تواند بدون توجه به مراکز قدرت به چنین ثروتی دست پیدا کرده باشد.

محمدرضا سماواتی‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار حقوقی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهار کرد: در برخی رسانه‌ها عنوان شده که تنها اتهام بابک زنجانی بدهی‌اش به وزارت نفت است، در صورتی که باید مشخص شود اتهام اصلی وی چیست.

وی یادآور شد: کمیسیون اصل 90 مجلس اتهام بابک زنجانی را بدهی وی به وزارت نفت عنوان کرده است که در این صورت اگر اتهام وی فقط بدهی‌اش به وزارت نفت باشد، جرمی مرتکب نشده است، ولی اگر پول وزارت نفت دست وی امانت بوده که باید مسترد شود، جرم ارتکاب پیدا کرده و باید مورد رسیدگی قرار گیرد.

این وکیل دادگستری افزود: با فرض اینکه بابک زنجانی مرتکب جرایمی از جمله خیانت در امانت، جعل، پولشویی و ... شده باشد، به نظر می‌رسد با توجه به قوانین موجود و وضعیت اقتصادی کشور، چنین فردی نمی‌تواند بدون توجه به مراکز قدرت به چنین ثروتی دست پیدا کرده باشد و حتما همدستان و ارتباطاتی با مراکز قدرت داشته است. همچنین در رسانه‌ها عنوان شده که شرکت‌هایی با اسامی جعلی به اسم بابک زنجانی ثبت شده که باز هم این موضوع نشان می‌دهد وی همدستانی داشته است.

سماواتی‌پور با طرح این سوال که به چه صورت باید به اموال بابک زنجانی دسترسی پیدا کرد؟ گفت: مشخص است که اگر این اموال در داخل کشور باشد، دادستان این حق را دارد که با استفاده از اختیارات خود این اموال را شناسایی کند، ولی ممکن است اموالی از طریق پولشویی و پنهان کاری‌هایی که این افراد می‌کنند، بدست آمده باشد که باز هم باید این اموال شناسایی و در دادگاه صالح به آن رسیدگی شود و پس از آن نسبت به مصادره این اموال اقدام شود. همچنین باید مشخص شود که مسئولان ذی ربط چرا دقت لازم را در ثبت این گونه شرکت‌ها نداشته‌اند؟

وی درباره برخورد قوه قضائیه با پرونده‌های اقتصادی، اظهار کرد: برخورد قاطع و جدی قوه قضائیه می‌تواند از جمله عوامل پیشگیری از وقوع جرم باشد. متاسفانه در ادوار گذشته برخورد جدی با متهمان بزرگ اقتصادی پرونده‌هایی همچون پرونده 123 میلیاردی فاضل خداداد تا شهرام جزایری و... صورت نگرفته است و مردم ما هیچ گونه برخورد جدی با مفسدین اقتصادی از سوی قوه قضائیه ندیده‌اند و همیشه متهمان دیگر بوده‌اند که حبس، محکوم و ... شده‌اند و از متهم اصلی در هیچ زمانی نامی برده نشده است.

این وکیل دادگستری با اشاره به پرونده بیمه ایران، گفت: در این پرونده اسامی متهمان عنوان نشد و یکی از متهمان اصلی پس از دو سال اخیرا به دادگاه دعوت شده است. همین مسایل است که باعث می‌شود ما شاهد جرایم سنگین‌تر در جامعه باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۳-۰۳-۰۷ ۰۸:۴۱

تخم مرغ دزد، شتر دزد مي شود. مسئله اين است که فرد مفسد در هر رده اي معتقد به مفسد بودنش نيست. فعلا از پول نفت سرخوشيم، بعد از اتمام نفت روزگار ما مشابه پاکستان و افغانستان خواهد بود.

avatar
۱۳۹۳-۰۳-۰۷ ۰۹:۱۹

سلام حق مطلب را ادا کرديد انشاءالله گوش شنوايي هم باشد.

avatar
۱۳۹۳-۰۳-۰۷ ۱۰:۴۴

چشم بسته غيب گفتند. عالم و آدم ، پير و جوون، باسواد و بي سواد ميدونند رانت از مراکز قدرت سرازير شده که ايشون به اينجا رسيده وگرنه براي گرفتن وام ازدواج هم کلي مکافات بايد کشيدو ضامن کسر از حقوق معرفي کرد

avatar
۱۳۹۳-۰۳-۰۷ ۱۴:۱۰

واقعاًاًاً! (خانم شيرزاد)