پژوهشگران دریافتند: مصرف زیاد پروتئین توتال، بویژه پروتئین حیوانی با افزایش خطر دیابت نوع دو مرتبط است.
به گزارش سرویس پژوهشی ایسنا منطقه اصفهان، در تحقیق جدید، پژوهشگران رابطه طولانی مدت بین مصرف توتال پروتئین، پروتئین گیاهی و حیوانی و بروز دیابت نوع دو را مورد بررسی قرار دادند.
به منظور انجام این تحقیق، 12 هزار و 403 نفر از پروژه تحقیقاتی «سرطان و تغذیه» مردم اروپا و 16 هزار و 154 نفر نیز از پروژه تحقیقاتی دیگری در مورد مردم هشت کشور اروپایی به مدت حدود 12 سال مورد بررسی قرار گرفتند.
محققان پس از در نظر گرفتن سایر عوامل خطر بروز دیابت متوجه شدند که مصرف توتال پروتئین و پروتئین حیوانی با افزایش خطر دیابت نوع دو مرتبط است. علاوه بر این، هیچ رابطهای بین مصرف پروتئین گیاهی و بروز دیابت مشاهده نشد.
این پژوهش در مجله Diabetes Care منتشر شده است.
انتهای پیام
نظرات