• چهارشنبه / ۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ / ۱۱:۳۸
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 93020301916

رییس سابق اتحادیه نانوایان خبر داد

تعیین قیمت جدید نان تا دو ماه دیگر

تعیین قیمت جدید نان تا دو ماه دیگر

رییس سابق اتحادیه نانوایان گفت: پس از تعیین قیمت حامل‌های انرژی از دو ماه آینده برای افزایش قیمت نان تصمیم گیری می‌شود.

رییس سابق اتحادیه نانوایان گفت: پس از تعیین قیمت حامل‌های انرژی از دو ماه آینده برای افزایش قیمت نان تصمیم گیری می‌شود.

حسین نظری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با بیان این‌که سال 1392 هم سپری شد و دولت هیچ تصمیمی برای قیمت نان نگرفت از احتمال افزایش قیمت نان در خرداد ماه امسال خبر داد.

وی با اشاره به این‌که زمانی که دولت عوض شد نانوایان متقاضی افزایش قیمت نان بودند ولی دولت اعلام کرد که چون تازه روی کار آمده نمی‌تواند تا پایان سال نرخ جدید برای نان اعلام کند خاطرنشان کرد: به همین دلیل تاکنون هیچ قیمتی برای نان تعیین نشده است.

رییس سابق اتحادیه نانوایان با بیان این‌که در سال جاری نیز ما مجددا متقاضی افزایش نرخ نان شده‌ایم، گفت: ولی دولت به ما اعلام کرده است که به دلیل اجرای فاز دوم هدفمندی‌ یارانه‌ها فعلا قیمت نان افزایش نمی‌یابد و پس از تعیین قیمت جدید برای حامل‌های انرژی قیمت نان اعلام می‌شود.

او با تاکید بر این‌که براساس موضوعات مطرح شده بین اتحادیه و دولت قیمت جدید نان تا دو ماه آینده مشخص خواهد داشت، اظهار کرد: در حال حاضر از آنجایی که قیمت نان برای نانوایان مقرون به صرفه نیست نانوایی‌ها مجبورند شانه‌ها را کوچک کرده و نان کنجدی به فروش برسانند. این در حالی است که بسیاری از نانوایی‌ها در حال ورشکستگی هستند.

رییس سابق اتحادیه نانوایان در ادامه درباره کیفیت نان‌ها با تایید این موضوع که کیفیت نان‌های سنتی کاهش یافته است، خاطرنشان کرد: زمانی که قیمت آرد آزاد و یارانه آن برداشته شد رقابت بین کارخانه‌ها و نانوایی‌ها ایجاد شد ولی الان دوباره آرد سهمیه‌ای شده و رقابت از بین رفته و کیفیت آرد کارخانه‌ها و به تبع آن کیفیت نان نانوایی ها کاهش یافته است.

وی با بیان این‌که شرکت بازرگانی دولتی ایران باید به کار کارخانه‌های آرد نظارت کند، بیان کرد: در حال حاضر آرد خوب و با کیفیت به مکان‌های صنعتی نظیر کارخانه ماکارونی، نان‌های صنعتی و شیرینی فروشی‌ها داده می‌شود.

نظری افزود:‌ با همین روند، کارخانه‌ها آردهای با کیفیت پایین را به نانوایی‌های سنتی می‌فروشند بنابراین آرد سهمیه‌ای بر کیفیت نان تاثیر منفی داشته است.

رییس سابق اتحادیه نانوایان در پایان با تاکید بر این‌که شرکت‌ بازرگانی دولتی باید فعال‌تر شده و نظارت خود را بیشتر کند، گفت: باید با هر کارخانه‌ای که آرد با کیفیت به نانوایی‌ها نمی‌دهد برخورد شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha