• سه‌شنبه / ۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ / ۱۵:۵۴
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 93020201478
  • منبع : نمایندگی خوزستان

آنچه در مراسم تودیع و معارفه فرماندار اهواز گذشت

ایسنا/خوزستان مراسم تودیع و معارفه فرماندار شهرستان اهواز با حضور جمع زیادی از مسئولان و مدیران استان و روحانیون و نمایندگان برگزار شد.

مراسم تودیع و معارفه فرماندار شهرستان اهواز با حضور جمع زیادی از مسئولان و مدیران استان و روحانیون و نمایندگان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)-منطقه خوزستان-عبدالعزیز فدعمی فرماندار سابق اهواز در ابتدای این مراسم که سه شنبه 2 اردیبهشت برگزار شد، اظهار کرد: بنده این توفیق را داشتم که هشت سال در شهرستان اهواز خدمت کنم و در این مدت همه مدیران در شهر اهواز برای توسعه و پیشرفت شهر کمک کردند. خدمت در نظام مقدس جمهوری اسلامی توفیق و نعمتی است که نصیب هر کسی نمی‌شود مگر این‌که به خواست خدا باشد و پایان دوران خدمت نیز چیزی جز صلاح خداوند نیست.

وی افزود: با توجه به مسایل امنیتی که در سال های 84 و 85 در شهر اهواز و توسط دشمنان ایجاد شده بود، در روزهای ابتدایی شروع کار در فرمانداری مساله امنیت شهر و ایجاد آرامش در اهواز بسیار مورد تاکید استاندار وقت بود و امروز شاهدیم که با تلاش شورای تامین، نه تنها اکنون شهرستان اهواز از آرامش و امنیت بسیاری برخوردار است، بلکه در این زمینه از شاخص‌های خوبی برخورداریم.

فدعمی تصریح کرد: در هشت سال گذشته تلاش‌ها و فعالیت‌های بسیاری در حوزه‌های مختلف عمران شهری و روستایی، بهداشت و درمان، مسکن مهر، آب و فاضلاب و کشاورزی انجام شد. هم‌چنین پروژه‌هایی وجود داشت که سال‌ها متوقف مانده بود و با تلاش‌هایی که صورت گرفت بسیاری از مشکلات حل و این پروژه‌ها اجرایی شد. البته به این معنی نیست که همه مشکلات شهرستان اهواز حل شده و با نقطه مطلوب فاصله زیادی داریم و خیلی کارهای دیگر باید انجام شود.

فرماندار سابق اهواز خاطرنشان کرد: در سال‌های گذشته در بسیاری مقاطع شاهد بودیم که چهره شهر اهواز هر روز تغییر می‌کرد و پروژه‌های شهری بسیاری مانند ساحل سازی در اهواز اجرایی شد. پل ششم و پل هشتم در این فاصله کلنگ زنی و افتتاح شدند و پل نهم هم اکنون در حال اجراست. هم‌چنین پل‌های روگذر بسیاری در شهر اجرایی شد و در حال حاضر نیز پروژه‌های شهری زیادی مانند زیرگذر خلیج فارس در حال اجراست.

دوران کتانباف دوران طلایی بود

وی دوران حضور منصور کتانباف در شهرداری اهواز را دوران طلایی نامید و ادامه داد: در این دوره فعالیت‌های بسیاری در شهر انجام شد و پروژه‌هایی مانند کمربند سبز اهواز و سایت دفع پسماند در این دوره اجرایی شد. اراضی موجود در حاشیه رودخانه کارون تعداد زیادی معارض داشت و با تلاش شهردار و کمک دادگستری این مشکلات حل شد. هم‌چنین زمین مربوط به پروژه فرودگاه جدید اهواز به مساحت 150 هزار هکتار نیز با تلاش دستگاه قضایی در اختیار فرودگاه قرار گرفت.

فدعمی گفت: در این مدت تلاش بر این بود که به روستاها توجه ویژه‌ای شود و عملیات بهسازی روستاهای شهرستان اهواز در این دوره رونق گرفت. پروژه قطار شهری اهواز نیز از سال 86 کلنگ زنی شد و اکنون خط یک این پروژه تکمیل و در مرحله نازک کاری است. در بخش آب و فاضلاب نیز تلاش‌های بسیاری صورت گرفت و طرح آبرسانی غدیر و هم‌چنین پروژه تصفیه خانه شهر اهواز از مهم‌ترین اقداماتی است که در این بخش انجام شد. در زمینه ایجاد راه‌های روستایی و ایجاد فضاهای آموزشی نیز فعالیت‌های خوبی در این مدت صورت گرفت. در زمینه راه‌سازی اقدامات خوبی در اهواز انجام شد و مسیرهای حمیدیه و ملاثانی از جمله اقدامات موفق در این حوزه است.

وی افزود: زمانی زمین چمن ورزشگاه تختی اهواز سوژه برنامه نود بود، این در حالی است که اکنون نه تنها زمین این ورزشگاه از کیفیت استاندارد برخوردار است، بلکه استادیوم غدیر نیز افتتاح شد. هم‌چنین در بخش بهداشت و درمان نیز اقدامات خوبی انجام شد و اکنون طرح احداث بیمارستان‌های جایگزین در اهواز در حال اجراست. با توجه به این‌که 30 درصد جمعیت شهر اهواز در حاشیه شهر سکونت دارند، به موضوع حاشیه‌نشین‌ها نیز توجه ویژه شد و در این مدت 160 میلیارد تومان در این بخش هزینه شد.

فدعمی تصریح کرد: در سال‌های گذشته 160 هزار انشعاب غیرمجاز برق جمع‌آوری شد و اکنون شبکه برق اهواز از پایداری خوبی برخوردار است و سال گذشته کمترین میزان خاموشی را شاهد بودیم. توسعه حوزه‌های علمیه و اماکن مذهبی نیز در این مدت رونق گرفت و مصلاهای کوت عبدالله و اهواز به خوبی توسعه یافت. در مدت حضور در فرمانداری، هشت انتخابات را برگزار کردیم و این در حالی بود که کوچکترین مساله امنیتی در شهر ایجاد نشد. وی افزود: هم‌چنین 4 سفر هیات دولت و یک سفر رییس جمهور در دوره فعالیت بنده انجام شد و در این سفرها نیز فشار بسیاری به مجموعه وارد می‌شود. در این مدت ارتباط خوبی با مجموعه اعضای شورای شهر و شهرداران برقرار شد و همه برای توسعه شهر تلاش کردند. صبر و حوصله، مشورت، شجاعت و نترسیدن از هیچ کس جز خدا و هم‌چنین تواضع در برابر مردم سرلوحه کار بوده و هیچ گاه به دنبال پست و مقام نبوده‌ام. روحانیون شهر و نمایندگان مجلس نیز در این مدت بسیار کمک و همراهی کردند.

به هیچ حزب و گروهی وابسته نبودم

وی با اشاره به این‌که تاکنون با 10 استاندار کار کرده است، افزود: به هیچ حزب و گروهی وابسته نبوده‌ام و ولایت، ملاک عمل من بود.

فدعمی در پایان با بیان این‌که "اگر چتر ما خدا باشد، بگذار سرنوشت هرچه می‌خواهد ببارد"، از همه مدیران تشکر و خداحافظی کرد.

به گزارش خبرنگار ایسنا خوزستان، محمدباقر الفت رییس کل دادگستری خوزستان نیز در این مراسم با اشاره به ویژگی‌های مثبت فرماندار سابق اهواز اظهار کرد: کار فرمانداری در اهواز کار ساده‌ای نیست. عمران و آبادانی استان خوزستان تابع عمران و آبادانی اهواز است و مدیریت چنین شهرستانی می‌تواند الگوی دیگر شهرستان‌ها باشد.

وی افزود: اخلاق و سعه صدر آقای فدعمی می‌تواند الگویی برای دیگر مدیران استان باشد و با اخلاق بودن در عمل هنر مردان خداست. در سال‌های گذشته در مجموعه فرمانداری اهواز مدیریت با اخلاق و به دور از حسادت و ریا و تهمت را شاهد بودیم و دقت و قانون‌مداری از ویژگی‌های فرماندار سابق اهواز بود. مسایل مربوط به تامین امنیت شهرستان اهواز تنها مربوط به فرمانداری نیست و همه دستگاه‌ها باید در این زمینه همکاری کنند که شاهد بودیم با تعامل و هماهنگی ایشان این اتفاق افتاد.

امنیت باید در کف خیابان احساس شود

الفت تصریح کرد: استان خوزستان دارای ظرفیت‌های بسیاری است و برای استفاده از این ظرفیت‌ها ابتدا باید امنیت در استان احساس و القا شود تا سرمایه‌گذاران به استان وارد شوند. برای امنیت بیشتر در اهواز و استان باید تلاش کنیم، آن هم نه امنیت ظاهری، بلکه امنیت باید در کف خیابان احساس شود. آمار سرقت‌ها باید تا حد امکان کاهش یابد و این موضوع نیازمند همکاری همه دستگاه‌هاست و از همین جا اعلام می‌کنم که دستگاه قضایی برای همکاری با فرماندار جدید آمادگی دارد.

به گزارش خبرنگار ایسنا خوزستان، آیت الله حیدری نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری نیز در ادامه این مراسم با اشاره به اقدامات انجام شده در شهر اهواز در سال‌های گذشته، اظهار کرد: آقای فدعمی در 8 سال گذشته جوهره وجودی خود را به نمایش گذاشت و مواردی مانند اخلاق و تدین و نرم خویی و پیگیری، از ویژگی‌های وی بود. مدت مدیریت وی بیش از 8 سال بود و این موضوع نکته مثبتی است، زیرا عمر دوره مدیریت در کشور ما اندک است و این می‌تواند آسیب رسان باشد.

به دوره‌های مدیریت طولانی عادت کنیم

وی افزود: باید به دوره‌های مدیریتی طولانی عادت کنیم، زیرا می‌بینیم که با تغییر دولت‌ها همه مدیران عوض می‌شوند و اصلا نیازی به این کار نیست، کما این‌که نقل است که در کشوری مانند افغانستان ثبات مدیریت وجود دارد و تغییرات در حد وزراست. چه نیازی است که با روی کار آمدن یک دولت جدید همه مدیران به هم بریزند و این مساله آسیب رسان است.

حیدری خطاب به سرپرست جدید فرمانداری اهواز تصریح کرد: تعامل با دستگاه‌ها و مدیران استان مساله مهمی است که از این به بعد نیز باید در اولویت کار فرماندار اهواز قرار گیرد.

وی هم‌چنین با تاکید بر لزوم توجه به مساله فرزندآوری در کشور، ادامه داد: شعار دو بچه در زمان خود مناسب بود، ولی ادامه یافتن آن اصلا خوب نبود و اکنون باید در زمینه فرهنگی در کشور کاری انجام شود. البته موانعی هم وجود دارد، ولی در این زمینه مساله اصلی فرهنگی است و خانواده‌ها باید به آوردن 6 فرزند عادت کنند.

فدعمی به دور از شائبه های سیاسی کار کرد

به گزارش خبرنگار سیاسی ایسنا خوزستان، فرج الله خبیر معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان نیز در ادامه با اشاره به دوره فعالیت هشت ساله فدعمی در اهواز اظهار کرد: استان خوزستان دارای شرایط و ویژگی‌های خاصی است و در این شرایط مدیریت کردن مرکز استان کار بسیار دشواری است که فرماندار سابق اهواز به خوبی از پس این کار برآمد. در شهر اهواز علاوه بر این‌که باید خدماتی به شهروندان ارایه شود، باید به استان‌های همجوار نیز خدماتی ارایه داد و این کار را مشکل‌تر می‌کند. هم‌چنین تنوع جمعیتی موجود در شهر کار را پیچیده‌تر می‌کند و همه این موارد مدیریتی خاص را می‌طلبد.

وی با تاکید بر موضوع ثبات مدیریت، افزود: در بسیاری از کشورهای توسعه یافته مدیرانی کلیدی وجود دارد که به هیچ وجه تغییر نمی‌کنند، ولی مدیرانی در سطح روسا تغییر می‌کنند. البته در این زمینه در کشور مشکلاتی وجود دارد و میزان تغییر و تحولات از میزان عادی بیشتر است و امیدواریم به ثبات مدیریت برسیم. ثبات مدیریت محقق نمی‌شود مگر این‌که سیستم ارتقا بر اساس شایستگی افراد و به دور از فشارهای گروهی و جناحی باشد.

خبیر تاکید کرد: آقای فدعمی به دور از شائبه‌های سیاسی کار کرد و رفتار و عمل وی نیز نشان داد که به هیچ گروهی وابسته نیست.

معاون استاندار خوزستان هم‌چنین با تاکید بر توانمندی‌های فرماندار جدید، برای وی آرزوی موفقیت کرد.

به گزارش خبرنگار ایسنا خوزستان، اسماعیل ارزانی بیرگانی سرپرست جدید فرمانداری اهواز نیز در این مراسم ضمن آرزوی موفقیت برای دولت تدبیر و امید اظهار کرد: امنیت را می‌توان به دو دسته تقسیم کرد؛ بخشی از آن پدافندی است که در این حوزه نیروها و نهادهای مربوطه وظایف خود را به خوبی انجام می‌دهند. بخشی از امنیت نیز پیشگیری است که تجار و صنعتگران سرداران این حوزه هستند و می‌توان با ایجاد فرصت کار و حل معضل بیکاری، امنیت را در جامعه ارتقا داد.

وی ضمن اظهار امیدواری در خصوص همکاری با شورای شهر، گفت: نفر بیست و دوم شورا هستم و امیدوارم با همکاری همه و از جمله رسانه‌ها که رکن چهارم دموکراسی هستند خدمات خوبی را به شهروندان ارایه دهیم.

در پایان این مراسم از زحمات عبدالعزیز فدعمی تقدیر و اسماعیل ارزانی بیرگانی به عنوان سرپرست فرمانداری اهواز منصوب شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha