• جمعه / ۲۹ فروردین ۱۳۹۳ / ۰۸:۲۳
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 93012911669
  • خبرنگار : 71480

حشمتیان: اقوام و اقلیت‌ها وفاداری ملی خود را اثبات کرده‌اند

حشمتیان: اقوام و اقلیت‌ها وفاداری ملی خود را اثبات کرده‌اند

دبیرکل جمعیت مستقل ایران اسلامی اظهار کرد: دولت باید در جهت تقویت انسجام ملی توجه بیشتری به حقوق شهروندی اقلیت‌های قومی و مذهبی داشته باشد.

دبیرکل جمعیت مستقل ایران اسلامی اظهار کرد: دولت باید در جهت تقویت انسجام ملی توجه بیشتری به حقوق شهروندی اقلیت‌های قومی و مذهبی داشته باشد.

قدرت‌علی حشمتیان در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، با اشاره به اینکه همواره در نظام جمهوری اسلامی ایران توجه به مساله اقوام و اقلیت‌ها مدنظر بوده است، افزود: شاید یکی از مهمترین اتفاقات سال 92 تغییر نگاه رسمی مسئولان نظام به اقوام و اقلیت‌های مذهبی بود.

وی ادامه داد: تغییر این نگاه را در مناظره‌های انتخابات ریاست جمهوری از سوی نامزدها مشاهده کردیم. پس از پیروزی آقای روحانی نیز سمت دستیار ویژه رئیس‌جمهور نیز در امور اقوام و اقلیت‌های مذهبی به وجود آمد. با این وجود باید آقای یونسی فعالیت خود را گسترش دهد و با فعالیت‌های فراجناحی رسیدگی بیشتری به مساله اقوام و اقلیت‌ها داشته باشد زیرا به نظر من هنوز اقوام و اقلیت‌ها به خواسته‌های خود دست پیدا نکرده‌اند.

این فعال سیاسی در ادامه با بیان اینکه رسیدگی به امور اقلیت‌ها باید عملی شود و در حد حرف باقی نماند،‌خاطر نشان کرد: تمام اقوام و اقلیت‌های ایران به دنبال حفظ تمامیت ارضی کشور هستند بنابراین دولت دربرخورد با آنها نباید تفاوتی قائل شود. اقوام و اقلیت‌ها برای دفاع از نظام و کشور همواره تلاش کرده‌اند و وفاداری خود را به نظام و کشور اثبات کرده‌اند.

دبیرکل جمعیت مستقل ایران اسلامی همچنین افزود: مساله توجه به اقلیت‌ها، مساله‌ای فرانهادی است و باید برای این امر وزارت کشور، وزارت اطلاعات، وزارت ارشاد و سازمان میراث فرهنگی تلاش زیادی انجام دهند.

حشمتیان در ادامه با اشاره به مساله گروگانگیری مرزبانان ایرانی اظهار کرد: در این مساله نقش اصلی را اقوام منطقه ایفا کردند آنها فراتر از دولت عمل کرده و ثابت کردند که به آنها توجه شود، آنها ظرفیت خوبی برای کمک به دولت دارند. از سویی اگر دولت توجه بیشتری به اقوام داشته باشد مشارکت آنها نیز بیشتر جذب می‌شود البته دولت باید به انتظارات آنها جامه عمل بپوشاند.

مدیرمسئول نشریه جمعیت در ادامه با اشاره به اینکه با اتحاد، همدلی و هم سویی با اقوام می‌توان منافع ملی کشور را بهتر تامین کرد، خاطر نشان کرد: دولت برای رسیدگی به امور اقلیت‌ها می‌تواند از نظر احزاب و نخبگان اصلاح‌طلب، اصولگرا و همچنین مستقلین استفاده کند.

وی در پایان گفت: باید حساب فرقه‌ها از اقوام را جدا دانست زیرا اقوام به دنبال فرقه‌گرایی نبودند و خود را به عنوان ایرانی مسلمان تعریف می‌کنند و کلیت حرکت آنها هیچگاه گریز از مرکز نبوده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۳-۰۱-۲۹ ۱۰:۳۲

ماآذربايجانيها ازدولت تدريس زبان ترکي رادرمدارس استانهاي آذربايجان خواستاريم که اين حق مسلم ماست.ضمناماآذربايجانيها اقليت نيستيم مگر25ميليون ميتواند اقليت باشد.ياشاسين آذربايجان ياشاسين ايران