معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: در شهر تهران 3268 هکتار بافت فرسوده و 14 هزار هکتار ناپایدار شناسایی شده است و شاهد هستیم با روند ساخت و ساز بدون کیفیت در این شهر، آمار بافتهای ناپدار در حال افزایش است.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) محمد سعید ایزدی - مدیر عامل شرکت مادر تخصصی عمران و بهسازی شهری - در جلسهای که در شورای شهر برگزار شد، ضمن ابراز خرسندی تشکیل جلسه هماهنگی درباره سیاستها و برنامه های بازآفرینی و نوسازی محلات هدف شهر تهران اظهار امیدواری کرد حلقه زنجیر و ارتباط دولت و شهرداری در رابطه با بازآفرینی و بهسازی محلات هدف کشور به ویژه شهر تهران مستحکم شود.
وی هماهنگی بین دستگاههای دخیل به ویژه شهرداری تهران را در محقق شدن برنامه های بهسازی و نوسازی شهری را ضروری شمرد و افزود: باید بستری فراهم شود تا برنامههای دستگاه های مختلف در چارچوب سیاستهای ابلاغی دولت هم راستا و تبدیل به برنامه های کارآمد شود.
ایزدی با بیان اینکه در شهر تهران 3268 هکتار بافت فرسوده و 14 هزار هکتار ناپایدار شناسایی شده است، گفت: شاهد هستیم با روند ساخت و ساز بدون کیفیت در این شهر آمار بافت های ناپدار در حال افزایش است.
معاون وزیر را و شهر سازی در پایان خواستار توجه بیشتر به بافت های تاریخی شهر تهران شد و گفت: این گونه بافت ها عمدتا ویژگی ها و مراقبتهای خاص خودش را دارد.
وی از آمادگی دولت در اجرای سیاست های حفاظت و بهسازی این مناطق و حمایت های لازم در خصوص بازآفرینی بافت های تاریخی خبر داد.
در این نشست مسجدجامعی، رئیس شورای اسلامی شهر تهران نیز اظهار کرد: سیاستهایی که در طول این سالها در رابطه با بازآفرینی محلات شهر تهران اجرا شده نیاز به بازنگری دارد.
وی افزود: در این سال ها به عنوان مجری به جای مردم آستین بالا زدیم که به لحاظ اجتماعی بازخورد خوبی نداشته و جای آنکه مشوق مشارکت اجتماعی باشد به واپس گرایی اجتماعی دامن زده است؛ بنابراین باید سازوکار و شیوه جدیدی را بکار ببندیم تا مردم علاقمند به سرمایه گذاری در خصوص احیاء، بهسازی و نوسازی محلات هدف سوق داده شوند و ما نیز نقش تسهیل گری و تامین تسهیلات را بر عهده داشته باشیم.
همچنین مهدی چمران، عضو شورای شهر اسلامی تهران بازسازی و بهسازی محلات هدف را یکی از مهمترین دغدغه های شهر تهران و شهرهای کشور دانست.
وی ادامه داد: به نظر می رسد در گذشته اقداماتی که در مورد بازآفرینی محلات هدف در شهر تهران صورت گرفته راضی کننده نبوده و این امر می تواند از یک سو بدلیل گسترش فرسودگی بناهای فرسوده و از سوی دیگر عدم توان مالی مردم این شهر برای احیا این بافت ها باشد.
انتهای پیام
نظرات