• جمعه / ۲۲ فروردین ۱۳۹۳ / ۰۱:۵۳
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 93012206922

عضو اتاق بازرگانی ایران:

صداوسیما نباید فرهنگ مصرف‌گرایی را ترویج کند/نگاه درآمدی صرف آسیب‌رسان است

صداوسیما نباید فرهنگ مصرف‌گرایی را ترویج کند/نگاه درآمدی صرف آسیب‌رسان است

عضو اتاق بازرگانی ایران گفت: رسانه ملی باید به مبانی تبلیغات اشراف کامل داشته باشد تا کالاهای خارجی با عنوان کالاهای ایرانی معرفی نشده و و فرهنگ مصرف‌گرایی و استفاده از کالاهای وارداتی به جای کالاهای تولید داخل در کشور ترویج نشود.

عضو اتاق بازرگانی ایران گفت: رسانه ملی باید به مبانی تبلیغات اشراف کامل داشته باشد تا کالاهای خارجی با عنوان کالاهای ایرانی معرفی نشده و و فرهنگ مصرف‌گرایی و استفاده از کالاهای وارداتی به جای کالاهای تولید داخل در کشور ترویج نشود.

محمدرضا بهرامن، رییس کمیسیون معادن اتاق بازرگانی ایران در گفت‌وگو باخبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با اشاره به برخی از تبلیغات صدا‌وسیما از کالاهای وارداتی نظیر برنج با عنوان کالای ایرانی اظهار کرد: با توجه به ماهیت اصلی رسانه ملی فعالیت آن نباید به گونه‌ای باشد که به جای ترویج فرهنگ تولید، فرهنگ مصرف‌گرایی در جامعه ترویج یابد.

وی ادامه داد: رسانه ملی نباید نگاه درآمدی خود را بر فعالیت‌های خود حاکم کند.

او با تاکید بر این‌که یکی از وظایف رسانه ملی این است که به مسائل فرهنگی و اقتصادی ورود پیدا کرده و نقش خود را در ترویج فرهنگ اقتصادی با توجه به نام‌گذاری امسال ایفا کند، گفت: بودجه رسانه ملی دولتی است و باید فرهنگ، اقتصاد و مدیریت جهادی را در جامعه ترویج دهد.

رییس کمیسیون معادن اتاق بازرگانی ایران با اشاره به این‌که رسانه ملی باید به دنبال ارتقای تولید در کشور، استفاده از فرصت‌ها، مدیریت جهادی در جهت کیفیت و کسب بازارهای نو باشد، نه این‌که با نحوه‌ی ارائه تبلیغات بازارهای داخلی را برای کالاهای وارداتی آماده کند تصریح کرد: ارائه‌ی برخی تبلیغات در رسانه ملی کالاهای وارداتی را جایگزین کالاهای ایرانی کرده و شرایط را برای کشور‌های رقیب فراهم و امکان سرمایه‌گذاری را در داخل از بین می‌برد.

بهرامن با اشاره به نقش رسانه ملی در اقتصاد مقاومتی گفت: رسانه ملی وظایفی دارد و باید برخی نگاه‌ها را که همسو با شرایط اقتصادی کشور است ترویج دهد، ولی برخی از تبلیغات با ماهیت وظایف اصلی آن مغایرت دارد.

رییس کمیسیون معادن اتاق بازرگانی ایران با تاکید بر این‌که نباید تولید ملی در رسانه ملی فدای نگاه درآمد‌زایی شود، خاطر نشان کرد: تلویزیون باید به کالاهایی که تبلیغ می‌کند اشراف کامل داشته باشد تا مبادا جامعه از مسیر اصلی خود منحرف شود.

وی با بیان این‌که مبانی تبلیغات در رسانه ملی نباید مغایر با اهداف و سیاست‌های نظام باشد، گفت: لذا یکی از وظایف آن این است که کالاهایی را که تبلیغ می‌کنند مورد بررسی قرار داده تا انحراف نداشته باشند.

به گفته‌ی بهرامن تلویزیون باید آگاه باشد که کالاهایی را که تبلیغ می‌کند نظیر برنج در داخل تولید شده باشد و اگر کالا وارداتی است، باید نظارت شود که به عنوان کالای ایرانی تبلیغ نشود.

وی در پایان با تاکید بر این‌که تلویزیون نباید نگاه درآمدی صرف داشته باشد، بیان کرد: مردم به رسانه ملی اعتماد دارند و این اعتماد نباید از مردم گرفته شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha