مسئول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی آذربایجانشرقی از مرگ یک عابر پیاده در محور «تبریز - آذرشهر» در برخورد با یک دستگاه تریلر خبر داد.
«حبیب حسینقلیزاده» در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقهی آذربایجانشرقی، با اعلام این خبر گفت: این حادثه در ساعت 13:50 ظهر امروز(دوشنبه 11 فروردینماه) به اتاق فرمان 115 استان گزارش شد.
وی ادامه داد: تکنسینهای اعزامی اورژانس مرگ عابر پیاده را در محل تأئید کرده و یک نفر دیگر را که در این حادثه مصدوم شده بود به مرکز درمانی منتقل کردند.
مسئول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان با تأکید بر تغییر نگرش شهروندان و نهادینه کردن فرهنگ استفاده از پلهای هوایی یادآور شد: در کنار موضوع آموزش، ترمیم پلهای عابر پیاده فرسوده، افزایش تجهیز و احداث پلهای عابر پیاده مکانیزه در راستای تشویق شهروندان و ایجاد رغبت در شهروندان برای استفاده از آنها و در نهایت جدیت پلیس در اعمال قوانین و برخورد با عابران پیاده متخلف از مهمترین اقداماتی است که میتوان با بهکارگیری آنها به قانونمند کردن هرچه بیشتر شهروندان از یکسو و نهادینه شدن فرهنگ استفاده از پلهای عابر پیاده امیدوار بود.
حسینقلیزاده همچنین از افزایش آمار تصادفات ناشی از واژگونی خودرو در چند روز اخیر خبر داد و گفت: 70 درصد مصدومان در چند روز گذشته به علت واژگونی خودرو به مراکز درمانی منتقل شدند.
به گزارش ایسنا،سرهنگ «حسن فرجی»، رئیس پلیس راه آذربایجانشرقی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا در تشریح علل وقوع حوادث در 10 روز نخست سال به تفکیک محورهای مواصلاتی استان با اشاره به سهم 50 درصدی واژگونی خودرو در تصادفات ایام تعطیلات نوروزی به رانندگان توصیه کرد وقتی خسته هستند و با مسیر آشنا نیستند به تابلوها و علائم رانندگی در حاشیهی جاده توجه بیشتری کنند.
وی با بیان اینکه علت اصلی واژگونی خودرو تخطی از سرعت مطمئنه و مجاز است از رانندگان خواست با پرهیز از سرعت غیر مجاز، پس از برطرف کردن خستگی به مسیر خود ادامه دهند.
رئیس پلیس راه آذربایجانشرقی ادامه داد: به تشخیص کارشناسان پلیس راه، در جادههای کوهستانی، فرعی و روستایی تخطی از سرعت مطمئنه و مجاز و در جادههای اصلی، آزادراهها و بزرگراهها خستگی و خوابآلودگی علت واژگونی خودروها گزارش شده است.
فرجی افزود: اکثراً مشاهده میشود که واژگونی خودور در ساعتهای خلوت جادهها و بدنبال آن، سرعت گرفتن رانندهها برای رسیدن به مقصد است.
به اعتقاد سرهنگ فرجی پراید، پیکان، جرثقیل، پاترول، زانتیا، لند کروزر و یا بعبارتی نوع ماشین، تفاوتی در واژگونی و یا عدم واژگونی در جادهها ندارد، چون کنترل نکردن سرعت مطمئنه متناسب با توان خودرو، نداشتن مهارت لازم برای رانندگی، هر طیف از خودروها را با خطر واژگونی مواجه میکند.
وی با ابراز تأسف از اینکه اکثر تصادفات در نزدیکی شهرها و 30 کیلومتری شهرها به هر علت اعم از خوابآلودگی راننده و یا عجله برای رسیدن، به وقوع میپیوندد از رانندگان خواست برای رسیدن به مقصد عجله نکرده و در صورت خستگی در اولین پارکینگ جادهای استراحت کنند.
انتهای پیام
نظرات