• چهارشنبه / ۲۱ اسفند ۱۳۹۲ / ۰۰:۱۳
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 92122113802
  • خبرنگار : 71470

فعالیت غیرقانونی شهرداری در برپایی نمایشگاه‌های عرضه مستقیم کالا

فعالیت غیرقانونی شهرداری در برپایی نمایشگاه‌های عرضه مستقیم کالا

هر سال وزارت صنعت، معدن و تجارت با همکاری اتاق‌های اصناف در سراسر کشور در راستای تنظیم بازار شب عید اقدام به برپایی نمایشگاه‌های بهاره در مدت و مکان‌های مشخص می‌کند.

هر سال وزارت صنعت، معدن و تجارت با همکاری اتاق‌های اصناف در سراسر کشور در راستای تنظیم بازار شب عید اقدام به برپایی نمایشگاه‌های بهاره در مدت و مکان‌های مشخص می‌کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، امسال با اتمام زمان برگزاری نمایشگاه‌های بهاره و در آستانه سال نو در گوشه و کنار شهر نمایشگاه‌های عرضه مستقیم کالا و خدمات برپا شده است.

با توجه به تعریف وزارت صنعت، معدن و تجارت مبنی بر این‌که برگزاری نمایشگاه با نظارت و هماهنگی مجامع در هر شهر امکان‌پذیر است، از این‌رو به نظر می‌رسد نمایشگاه‌های فعلی در سطح شهر به‌ویژه تهران و کرج به صورت غیرقانونی برگزار شده‌اند زیرا اجاره غرفه این نمایشگاه‌ها به صورت اختیاری از سوی برگزار کننده تعیین می‌شود و از سوی دیگر با توجه به آن که اتاق‌های اصناف دخالتی در برگزاری آن ندارند، قیمت‌گذاری و رسیدگی به کیفیت کالاهای عرضه شده استاندارد و منطقی نیست.

در این رابطه رییس اتحادیه فروشندگان و تولید‌کنندگان پیراهن عامل برپایی این نمایشگاه‌ها را شهرداری اعلام کرد و گفت: نمایشگاه‌های عرضه مستقیم کالا و خدمات که از سوی بخش خصوصی و شهرداری برگزار شده غیرقانونی است.

جواد درودیان اظهار کرد: برگزاری نمایشگاه بدون نظارت و هماهنگی اتاق اصناف غیرقانونی است و باعث تخریب بازار خواهد شد.

وی ادامه داد: کاسبان خیابان یک سال برای فروش و عرضه شب عید خود برنامه‌ریزی می‌کنند، اما با برگزاری بی‌برنامه نمایشگاه، امکان فروش و فعالیت از کاسبان گرفته می‌شود.

او با اشاره به این‌که فصل تولید تمام شده و وارد فصل عرضه شده‌ایم، گفت: با فعالیت نمایشگاه‌های عرضه مستقیم کالا و خدمات حجم عرضه و فروش کاسبان خیابان به شدت کاهش یافته است.

او در پاسخ به این سوال که ادعای فروشندگان در مورد کالا و خدمات پس از فروش چگونه پیگیری می‌شود، خاطر نشان کرد: ادعای فروشندگان در زمان خرید باید به صورت مکتوب در فاکتور قید شود تا به رسمیت شناخته شود.

رییس اتحادیه فروشندگان و تولید‌کنندگان پیراهن گفت: به دلیل رکود کسب و کار و وضعیت اقتصادی در چند سال اخیر اکثر واحد‌های تولیدی و توزیعی مکان خود را به آژانس‌های املاک فروخته‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha