• جمعه / ۱۶ اسفند ۱۳۹۲ / ۱۱:۰۰
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 92121610400
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

نماینده تبریز:

کمبود پرستار موجب کاهش کیفیت خدمت‌رسانی به بیماران می‌شود

نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی گفت:کمبود پرستار موجب کاهش کیفیت خدمت رسانی این قشر به بیماران می شود.

نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی گفت:کمبود پرستار موجب کاهش کیفیت خدمت رسانی این قشر به بیماران می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه آذربایجان شرقی ، محمد اسماعیل سعیدی درآیین بزرگداشت روز پرستار در تبریز با انتقاد از اجرایی نشدن قوانین مصوب برای قشر پرستار اظهار کرد: قانون تعرفه گذاری پرستاری در مجلس شورای اسلامی تصویب شده اما هنوز اجرایی نشده هرچند که هر روز مسوولان نظام سلامت از اجرای قریب الوقوع آن خبر می دهند.

وی ادامه داد: انتظارات بیماران، محدودیت ها و ملاحظات پزشکی تنها گوشه ای از مشکلات پرستاران را تشکیل می دهد.

وی اجرا نشدن قانون و استانداردهای سلامت را از دیگر مشکلات این قشر برشمرد و یادآوری کرد: پرداخت هزینه های بیشتر به این قشر نمی تواند پاسخگوی خدمتی که ارایه می کند، باشد.

سعیدی با بیان اینکه تمام انسان ها مدیون خدمات پرستاران هستند، از اجرا نشدن قانون مصوب مجلس شورای اسلامی و محقق نشدن حقوق پرستاران انتقاد کرد.

وی ادامه داد: در این زمینه در مجلس شورای اسلامی به دنبال ارایه راهکارهایی برای نظارت بر حسن اجرای قوانین مصوب مجلس هستیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha