• سه‌شنبه / ۲۹ بهمن ۱۳۹۲ / ۱۰:۳۴
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 92112920076
  • خبرنگار : 71368

معاون درمان وزارت بهداشت اعلام کرد

رتبه پنجم ایران در دنیا به لحاظ مرگ ومیر ناشی از تصادفات

رتبه پنجم ایران در دنیا به لحاظ مرگ ومیر ناشی از تصادفات

معاون درمان وزارت بهداشت، با بیان اینکه متاسفانه ایران به ازای هر 100 هزار نفر کشته در تصادفات، در رتبه پنجم بیشترین آمار مرگ و میرها قرار دارد، گفت: کشور ما پس از تایلند، ونزوئلا و ... در منطقه دارای بیشترین مرگ و میر ناشی از تصادفات است.

معاون درمان وزارت بهداشت، با بیان اینکه متاسفانه ایران به ازای هر 100 هزار نفر کشته در تصادفات، در رتبه پنجم بیشترین آمار مرگ و میرها قرار دارد، گفت: کشور ما پس از تایلند، ونزوئلا و ... در منطقه دارای بیشترین مرگ و میر ناشی از تصادفات است.

به گزارش خبرنگار «سلامت» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دکتر آقاجانی صبح امروز در کنگره ایمنی راه‌ها با بیان اینکه بر اساس آخرین آمارهای جهانی، سالیانه یک میلیون و 240 هزار نفر در تصادفات جان خود را از دست می‌دهند، گفت: بررسی‌ها نشان داده است که 92 درصد از مرگ و میرها متعلق به 53 درصد از افرادی است که دارای وسایل نقلیه هستند.

وی با بیان اینکه متاسفانه بر اساس آمارها، ایران به ازای هر 100 هزار نفر کشته، در رتبه پنجم بیشترین مرگ و میرها قرار دارد، گفت: ایران پس از کشورهایی همچون تایلند، ونزوئلا و ... در منطقه دارای بیشترین مرگ و میر ناشی از تصادفات است.

آقاجانی با بیان اینکه در کشور ما حوادث ترافیکی پس از سکته قلبی و مغزی، سومین علت مرگ تعیین شده است، گفت: در سال گذشته بیش از 19 هزار نفر در تصادفات کشته‌ شده‌اند که در همان سال بر اساس آمار وزارت بهداشت، 815 هزار نفر بر اثر حوادث ترافیکی در بیمارستان بستری شده‌اند.

معاون درمان وزارت بهداشت با بیان اینکه سازمان ملل متحد طی 2011 تا 2020 را دهه اقدام برای ارتقای ایمنی راه‌ها نامیده است، گفت: توجه به پنج محور مدیریت ایمنی راه‌ها، راه ایمن، وسایل ایمن، کاربران و خدمات پس از رخداد ایمن، ما را در راستای تحقق این مهم کمک می‌کند.

وی با اشاره به اقدامات گسترده ایران برای کاهش حوادث ترافیکی و مرگ و میر ناشی از آن، گفت: وزارت بهداشت نیز اقدامات زیادی در راستای کاهش حوادث ترافیکی انجام داده است؛ به گونه‌ای که مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی (اورژانس) 3040 دستگاه آمبولانس را در 2084 پایگاه مستقر کرده است.

آقاجانی با بیان اینکه در 10 ماهه نخست امسال، دو میلیون ماموریت توسط اورژانس کشور پوشش داده است، گفت: از این میان 23 درصد از این ماموریت‌ها، مربوط به حوادث ترافیکی بوده است.

معاون درمان وزارت بهداشت با بیان اینکه 70 درصد از حوادث ترافیکی پوشش داده شده توسط اورژانس در دورن شهر و 30 درصد در جاده‌ها بوده است، گفت: میانگین زمان حضور اورژانس در شهرهای کوچک هشت دقیقه، در شهرهای بزرگ 10 دقیقه، در کلانشهر تهران 12 دقیقه و در جاده‌ها 14 دقیقه است.

وی با بیان اینکه علی‌رغم رشد تعداد حوادث ترافیکی و ماموریت‌های اورژانس، شاهد کاهش میزان فوتی‌ها بوده‌ایم، گفت: خوشبختانه اقدامات موثر در زمینه افزایش آگاهی‌های تکنیسین‌های اورژانس و تروماسنترها در سال‌های اخیر جوابگو بوده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha