• شنبه / ۱۹ بهمن ۱۳۹۲ / ۰۰:۳۴
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 92111913041
  • منبع : نمایندگی کرمانشاه

با طراحی نرم‌افزار «مربی مجازی» تلفن همراه

مربی ورزش، همه جا همراه شماست!

مربی ورزش، همه جا همراه شماست!

نرم‌افزار «مربی مجازی مبتنی بر فاکتورهای هوشمند جسمانی» در کشور طراحی و پیاده‌سازی شد.

نرم‌افزار «مربی مجازی مبتنی بر فاکتورهای هوشمند جسمانی» در کشور طراحی و پیاده‌سازی شد.

به گزارش خبرنگار علمی ایسنا منطقه کرمانشاه، حسین پار، مدیر تربیت بدنی دانشگاه صنعتی کرمانشاه و رسول مرادی، دانشجوی گروه مهندسی فناوری اطلاعات دانشگاه صنعتی کرمانشاه در یک طرح پژوهشی با همکاری یکدیگر موفق به طراحی این نرم‌افزار شده‌اند.

حسین پار در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا با اعلام این خبر افزود: ورزش و نداشتن یک مربی ورزشی دائمی همواره یکی از دغدغه‌های انسان‌ها بوده است. در این پژوهش، این کار با معرفی یک نرم‌افزار برای دارندگان گوشی‌های اندروید انجام شده است.

وی افزود: مربی مجازی برنامه‌ای است که با نصب آن، کاربر به راحتی می‌تواند برنامه‌های ورزشی، برنامه‌های غذایی، آمارگیری دقیق میزان کم کردن کالری و ... را با گوشی همراه خود داشته باشد.

پار با بیان این که این نرم‌افزار یک مربی همراه است که در گوشی همراه فرد می‌تواند همواره وی را در برنامه‌ریزی یک ورزش همیشگی یاری دهد، تصریح کرد: در این نر‌م‌افزار با استفاده از مبانی نظری علوم فیزیولوژی، علم تمرین و تغذیه و سنجش اطلاعات ورودی از سوی کاربر به همراه ارائه اطلاعات از وضعیت فرد، برنامه تمرینی و مشاوره‌های تغذیه‌یی به وی داده خواهد شد که در صورت انجام آن‌ها به وضعیت مورد نظر برنامه و مربی خواهد رسید و پس از آن برنامه جدیدی متناسب با وضعیت جدید، به کاربر داده می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: اطلاعات این نرم افزار بر اساس فاکتورهای بدنی و مشاوره‌های تغذیه بومی طراحی شده است.

رسول مرادی، دانشجوی گروه مهندسی فناوری اطلاعات و طراح این نرم افزار هم اظهارکرد: رشته مهندسی فناوری اطلاعات یک رشته کاربردی است که تاثیر فراوانی در سایر دانش‌ها، صنعت و در همه زمینه‌های مربوط به زندگی بشری دارد.

وی در ادامه تصریح کرد: دانشجویان این رشته می‌توانند با حرکت در فضای بین رشته‌یی همواره در سایر رشته‌ها، صنعت و در همه زمینه‌ها تاثیرگذار باشند.

مرادی با اشاره به نرم‌افزار طراحی شده خاطرنشان کرد: استفاده از الگوریتم‌های فازی و همچنین استفاده از شبکه‌های عصبی در تشخیص تیپ بدنی، این نرم افزار را منحصر به فرد می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha