• جمعه / ۱۱ بهمن ۱۳۹۲ / ۰۹:۵۸
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 92111107160
  • خبرنگار : 71434

پایان مرحله اول مذاکرات ژنو 2 بدون نتیجه‌ای چشمگیر

پایان مرحله اول مذاکرات ژنو 2 بدون نتیجه‌ای چشمگیر

در حالی که روز پنجشنبه اولین مرحله از مذاکرات یک هفته‌ای میان دولت با مخالفان سوریه در ژنو به پایان رسید، سازمان ملل اعلام کرد که همچنان شکاف میان طرفین درگیر در سوریه عمیق است و مذاکرات ژنو نیاز به صبر و بردباری دارد.

در حالی که روز پنجشنبه اولین مرحله از مذاکرات یک هفته‌ای میان دولت با مخالفان سوریه در ژنو به پایان رسید، سازمان ملل اعلام کرد که همچنان شکاف میان طرفین درگیر در سوریه عمیق است و مذاکرات ژنو نیاز به صبر و بردباری دارد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از پایگاه اینترنتی شبکه خبری الجزیره، اولین مرحله از مذاکرات هیات‌های دولت مخالفان سوریه که از یک هفته گذشته با نظارت سازمان ملل در ژنو آغاز شده بود، به پایان رسید. این در حالی است که این مرحله هیچ نتیجه چشمگیری در پرونده‌های مطرح شده میان دو طرف به دنبال نداشت.

همچنین اقدامات دیپلماتیک برای آماده کردن زمینه جهت آغاز مرحله دوم مذاکرات که پیش‌بینی می‌شود یک هفته بعد آغاز شود، ادامه دارد.

در همین راستا یک منبع در سازمان ملل اعلام کرد که شکاف میان دو طرف درگیر در سوریه همچنان عمیق است.

فرحان حق، سخنگوی بان کی مون، دبیرکل سازمان ملل نیز روز پنجشنبه گفت که بان کی مون و اخضر ابراهیمی، فرستاده مشترک سازمان ملل و اتحادیه عرب به سوریه پیش‌بینی می‌کنند پیشرفت در مذاکرات ژنو2 بسیار کند باشد و مذاکرات نیاز به صبر و بردباری بیشتری دارد.

وی افزود: آنچه در حال حاضر مهم است این است که دو طرف درگیر سوریه در نهایت با یکدیگر به مذاکره نشستند.

فرهان حق در خصوص فلسطینی‌های محاصره شده در اردوگاه آوارگان الیرموک در دمشق نیز گفت: آژانس امداد و کمک‌رسانی به آوارگان فلسطینی (آنروا) امروز بیش از هزار تن مواد غذایی میان فلسطینی‌ها توزیع کرده و این اولین باری است که از 12 ماه گذشته اجازه داده شده به این اردوگاه کمک ارسال شود.

از سوی دیگر لوی صافی، سخنگوی ائتلاف مخالفان سوریه و یکی از اعضای هیات مخالفان در ژنو تاکید کرد که این ائتلاف اسنادی را ارائه داده که نشانگر جرایم جنگی نظام سوریه در سه سال گذشته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha