• پنجشنبه / ۵ دی ۱۳۹۲ / ۱۵:۴۵
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 92100502742
  • منبع : فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی

در صورت تصویب نهایی؛

سربازی 24 ماه می‌شود

سربازی 24 ماه می‌شود

جانشین منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح در صورت تامین کارکنان وظیفه نیروهای مسلح هیچ‌گونه افزایش مدت خدمت سربازی را نخواهیم داشت.

جانشین منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح در صورت تامین کارکنان وظیفه نیروهای مسلح هیچ‌گونه افزایش مدت خدمت سربازی را نخواهیم داشت.

به گزارش سرویس«انتظامی»خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، سردار موسی کمالی با بیان اینکه برابر بند الف ماده 4 قانون خدمت وظیفه عمومی ،مجلس شورای اسلامی مدت خدمت سربازی را 24 ماه تعیین نموده، ولی به ستاد کل نیروهای مسلح این اختیار داده شده که در صورت مواجهه با مشمول مازاد یا کمبود آن، مدت خدمت دوره ضرورت را کم یا زیاد کند؛ افزود: در حال حاضر مدت خدمت در مناطق عملیاتی و امنیتی 18 ماه، مناطق محروم و بد آب و هوا 19 ماه و در سایر مناطق نیروهای مسلح 21 ماه و در دستگاه‌های دولتی 24 ماه است.

وی با بیان اینکه طرحی در دست بررسی است که احتمال دارد بخشی یا تمام این کسرخدمت‌ها برداشته شود و خدمت دوره ضرورت 24 ماه شود؛ عنوان داشت: با حذف تمام کسرخدمت‌های مناطق عملیاتی، محروم و... دیگر تفاوتی در مدت خدمت سربازی در مناطق مختلف کشور وجود ندارد ولی اگر بخشی از کسرخدمت‌های مذکور حذف شود به این شکل می‌شود که مثلا در مناطق عملیاتی که در حال حاضر 18 ماه است ممکن است به 21 ماه تغییر یابد و در مناطق محروم 22 ماه و سایر مناطق 24 ماه شود.

وی اظهار داشت: افرادی که تا پایان سال 92 به خدمت اعزام شوند و یا در حال حاضر مشغول خدمت هستند در شمول افزایش مدت خدمت سربازی نخواهند بود.

کمالی با تاکید بر اینکه طرح افزایش مدت خدمت سربازی در حال بررسی است، گفت: بادر نظر گرفتن میزان استقبال جوانان در انجام خدمت دوره ضرورت تا پایان سال 92، در مورد موضوع فوق، تصمیم نهایی گرفته خواهد شد و به مشمولان و خانواده‌های آنان اطلاع‌رسانی می‌شود.

وی افزود: در صوت تامین کارکنان وظیفه نیروهای مسلح هیچ گونه افزایش مدت خدمت سربازی را نخواهیم داشت.

کسرخدمت‌های ایثارگری سال 90 کماکان اجرایی است

وی اذعان داشت:در مقررات ایثارگری سال 90، بطور کلی بخش کسرخدمت‌های ایثارگری والدین حذف شده ، لیکن با موافقت ستاد کل نیروهای مسلح، افراد متولد سال 72 به قبل، که در سال 90 (یعنی قبل از اجرایی شدن قانون جدید) واجد شرایط بهره مندی از کسرخدمت مذکور بوده اند به شرط نداشتن غیبت کماکان برابر قانون سال 90 می توانند از این امتیاز بهره مند شوند.

کمالی بیان داشت : افرادیکه کسر خدمت‌های ایثارگری مربوط به سال های 89 به قبل را در سامانه وظیفه عمومی ثبت نموده اند ولی به علت اشتغال به تحصیل تا پایان سال 90 به خدمت اعزام نشده اند ،در حال حاضر به شرط نداشتن غیبت، طبق مقررات سال 90 می توانند از این کسرخدمت بهره‌مند شوند.

احتمال کاهش کسرخدمت بسیج

جانشین منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح اذعان داشت: مدت کسرخدمت بسیج در حال بررسی می باشد، احتمال دارد تغییراتی داشته باشد، در این مقوله افزایش مدت کسرخدمت را نخواهیم داشت و کاهش آن در حال بررسی می باشد.

وی در خصوص هموارسازی خدمت سربازی برای مشمولان متاهل گفت: ستاد کل نیروهای مسلح برای مشمولان متاهل در حال حاضر تدابیری را اتخاذ کرده لذا حداکثر تلاش ما این است که سربازان متاهل در استان محل سکونتشان خدمت کنند که این امتیاز مورد تایید مقام معظم فرماندهی کل قوا بوده و جزء قانون خدمت وظیفه عمومی است.

کمالی افزود: حق عائله‌مندی برای سربازان متاهل در سال 90 تصویب و در سال 92 اجرایی شد؛ سربازان متاهل مانند کارکنان پایور از این حق برای همسر و فرزندان خود برخورد شده اند که مبلغ آن در سال جاری برای همسر85 هزار تومان و برای هر فرزند 21 هزار تومان می باشد که قطعا در قانون سال 93 این مبلغ افزایش خواهد یافت.

وی بیان داشت: در سال 93 تلاش می کنیم، ترتیبی اتخاذ شود که کارکنان وظیفه متاهل در بعضی از روزهای هفته بعد از پایان ساعت اداری ترخیص شده تا بتوانند در کنار خانواده خود باشند.

جانشین منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح در خصوص تاثیرات افزایش مدت خدمت سربازی در حجم اعزام به خدمت مشمولان، گفت :هرگاه چنین موضوعی مطرح می شود با دغدغه کاهش استقبال مشمولان ازخدمت سربازی مواجه خواهیم شد البته خوشبختانه اکثریت جوانان ما خدمت سربازی را انجام می دهند.

وی با بیان اینکه تعداد معدودی حدود 15 درصد مرتکب غیبت می شوند ولی در ماه ها یا سال های بعد به خدمت اعزام خواهند شد، به این گروه از جوانان توصیه کرد: مرتکب غیبت نشوند تا مشکلاتی که برای غیبت در نظر گرفته می شود، شامل حال آنها نشود؛ بنابراین قانون خدمت وظیفه عمومی را نسبت به آن دسته از افرادی که از این قانون تمکین نمی کنند باید با سختگیری در مورد آنان اعمال کنیم تا رغبت به غیبت کمتر شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۲-۱۰-۰۵ ۱۶:۲۳

چرا يکي نيست از ما دفاع کنه؟ چرا دارن به ما جوونا ظلم ميکنن؟ ما بايد چيکار کنيم؟ ايشون ميگن جوانان دارن استقبال ميکنن. کدوم استقبال؟ ما يک روزشم برامون جهنمه، از چي استقبال ميکنيم؟ ايسنا خواهشا يه بارم شده بذار کامنت ما رو مردم ببينن. همه به ما ظلم ميکنن، شما ديگه نکنين. هر وقت کامنت گذاشتم نذاشتين که کسي ببينه

avatar
۱۳۹۲-۱۰-۰۵ ۱۶:۵۳

اونوقت يکي که دکترا داره و 10 سال تحصيلات دانشگاهي داشته، بايد 21 ماه خدمت کنه و اوني که سيکله هم 21 ماه. اين همه عدالتو از کجا آوردين شما؟ چرا چشمتونو روي کسر خدمت‌هاي تحصيل بستيد؟ چرا مسئله تحصيل رو اينقدر بي‌ارزش کردين؟ چرا ايسنا پيگير اين مسئله مهم نيست؟ مثلا خبرگزاري دانشجويان ايرانه!

avatar
۱۳۹۲-۱۰-۰۵ ۱۶:۵۳

اي بابا بکنيدش هفت سال تا خيال ما و شما راحت بشه!!

avatar
۱۳۹۲-۱۰-۰۵ ۱۸:۴۲

بابا شد که شد ... ولي تو رو خدا ديگه مصاحبه نکن ... همش خبراي بد ميدي

avatar
۱۳۹۲-۱۰-۰۵ ۱۹:۴۸

با سلام. اميدوارم اين نظر به سمع و نظر مديران و فرماندهان محترم نظام اسلامي ما برسد. ما مسلمانان در خصوص بحث سربازي دو ديدگاه کاملا روشن داريم: الف) رايگان و يا جهادي و في سبيل‌الله كه البته نبايد فراموش کرد در اين حالت امرار معاش اين سرباز به عهده حکومت است. ب) با معاش و حقوق و مزاياي مناسب. امروزه حالت (ب) کاملا در حال گسترش بوده و نتايج آن بسيار عالي است زيرا اينگونه افراد کارايي خاص داشته و ارتشها را در انجام اهداف خود به خوبي ياري ميکنند. در کشور ما اينگونه رفتار را ميتوان در نيروهاي هوايي و دريايي ديد و از نتايج آن به خوبي همگان آگاهند. آقايان نظام وظيفه بهتر است به فکر ارتش حرفه‌اي باشند و جوانان عزيز ما را از شر قانون اجباري رضاشاهي نجات دهند.

avatar
۱۳۹۲-۱۰-۰۵ ۱۹:۵۴

من فکر ميکنم ايشون در اين جامعه زندگي نمي کنن و از حال جوونا بي‌خبرن؟! نميبينن سن ازدواج پسرها به 27-28 رسيده که يکي از عواملش همين سربازي اجباريه؟ نميبينن بيکاري رو؟! نميبينن گراني رو؟! بسه ديگه! سربازي رو بايد اختياري کرد!!!

avatar
۱۳۹۲-۱۰-۰۵ ۲۰:۰۰

به نظرم با اين حقوق کم افزايش مدت سربازي ظلم به آينده جوانان است

avatar
۱۳۹۲-۱۰-۰۵ ۲۲:۴۶

متاسفم ..... خدايا خودت به فکر ما باش

avatar
۱۳۹۲-۱۰-۰۵ ۲۳:۴۹

کشتين شما هم با اين قوانين مسخره‌تون. يه روز وضع مي‌کنين، يه روز برميدارين. گناه اين جوونا چيه که تو اين مملکت بي‌ثبات به دنيا اومدن؟ ها؟ چه گناهي کرديم که بايد اين همه استرس رو براي آينده کاري نامعلوم، خدمت، مسکن و ... تحمل کنيم؟ بابا قانون بايد براي همه يکي باشه نه اينکه بدبختي مث من که تو اين دوره بد بايد خدمت کنه بايد 6 ماه از کسايي که 2 سال پيش رفتن سربازي بيشتر خدمت کنه. چقدر شما جوونارو عذاب ميدين؟ يکي پاسخگو باشه

avatar
۱۳۹۲-۱۰-۰۶ ۰۰:۲۰

سلام. لطفا فکري هم به حال سربازان غايب با سن بالاي 30 سال بکنيد

avatar
۱۳۹۲-۱۰-۰۶ ۰۰:۳۹

هر روز يه داستان. يه کم داستان قشنگ تعريف کنيد تا بريم زن بگيريم، نه اينكه هي آدمو نااميد کنيد.

avatar
۱۳۹۲-۱۰-۰۶ ۰۱:۴۰

چرا با جووني و عمر ما بازي ميکنيد؟ مگه ما چه گناهي کرديم؟ بعد 2 سال خدمت اون هم تو سن 29 سالگي با مدرک ارشد من چه خاكي تو سرم بريزم؟ چه جوري کار پيدا کنم و خونه بخرم؟ چرا هيچکس به داد جوونا نميرسه؟

avatar
۱۳۹۲-۱۰-۰۶ ۰۲:۰۰

5 ماهه سربازم با مدرک فوق ليسانس، پدر 68 ساله و مادر 65 ساله‌مو تنها گذاشتم با برادر دانشجوم، تنها چيزي که به من اضافه شده يک کوه عقده است. چاي بردن براي فرمانده، نظافت سرويس، جارو زدن باغچه و اتلاف وقت، چرخه باطل زندگيمه تو اين روزها ... راستي يك دوست وفادار هم پيدا کردم: سيگار

avatar
۱۳۹۲-۱۰-۰۶ ۰۲:۰۶

تو رو خدا ديگه دست از سر اين جوونا برداريد ...

avatar
۱۳۹۲-۱۱-۰۲ ۲۳:۱۰

من که 16ماه تو مرز خدمت کردم با کسي که 16 ماهه درس خونده چه تفاوتي ميزارن. اون با بادرجه ستوان مياد من بادرجه سرباز صفر( سختيش براي ما)