• شنبه / ۳۰ آذر ۱۳۹۲ / ۱۰:۳۸
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 92093020356

«بسته‌بندی قرص» خلاقانه طراحان ایرانی، برگزیده مسابقات جهانی طراحی صنعتی

«بسته‌بندی قرص» خلاقانه طراحان ایرانی، برگزیده مسابقات جهانی طراحی صنعتی

الناز بارانی و محمد مصطفی لاله چینی با ارائه طرحی ابتکاری در زمینه بسته‌بندی قرص در میان برگزیدگان جایزه طراحی صنعتی Red Dot Award قرار گرفتند.

الناز بارانی و محمد مصطفی لاله چینی با ارائه طرحی ابتکاری در زمینه بسته‌بندی قرص در میان برگزیدگان جایزه طراحی صنعتی Red Dot Award قرار گرفتند.

محمد مصطفی لاله چینی، یکی از دو طراح جوان طرح برگزیده این مسابقه بزرگ طراحی صنعتی در گرایش Skin در گفت‌و‌گو با خبرنگار علمی ایسنا اظهار داشت: استفاده به موقع دارو نکته بسیار مهمی است. هنگامی که دارو براساس نکات نسخه بیمار مورد مصرف قرار نگیرد ممکن است تأثیر بسیار کمی داشته و یا همچنین می تواند ریسک عوارض جانبی دارو را بسیار افزایش دهد. این طرح که +Description نام دارد یک فرمی از بسته بندی برای قرص ها می باشد که به بیمار کمک می کند تا بتواند راحت‌تر زمان و یا میزان مصرف داروی خود را کنترل و مدیریت کند و تا اتمام استفاده از قرص به کاغذ توضیحات آن دسترسی داشته باشد تا در صورت برخورد با مشکلی به آن مراجعه کند.

وی خاطرنشان کرد: در این طرح دو بسته از قرص که مانند بقیه بسته های قرص هستند از طریق اتصالاتی در دو گوشه بسته بندی به یکدیگر قفل می‌شوند. در این حالت دستورالعمل پزشکی می تواند به راحتی تا شود و درون این فضای بین دو بسته قرص قرار گیرد و هنگامی که نیاز به استفاده است این اتصالات باز شده، دستورالعمل مورد استفاده قرار گرفته و مجدد در سر جای خود بسته بندی می‌شود که این به حفاظت از آن نیز کمک می‌کند و همچنین از باز شدن قرص ها بر اثر برخورد با وسایل اطرافش نیز جلوگیری می‌شود.

بسته‌بندی قرص

بارانی، دیگر طراح بسته‌بندی جدید قرص هم تصریح کرد: از دیگر مزایای این طرح این است که دیگر نیازی به جعبه مجزا نداشته و خود به تنهایی یک بسته بندی کامل به حساب می آید.

وی خاطرنشان کرد: در این طرح همچنین در پشت هر قرص فضایی برای یادداشت قرار داده شده که بیمار می تواند زمان مصرف خود را نیز برای به یاد داشتن، درج کند که می‌تواند بیمار را برای استفاده از قرص هایی که زمان دقیق مصرف آنها مهم است، یاری دهد به این صورت که از ابتدا قبل از مصرف، زمان استفاده همه قرص ها توسط بیمار نوشته می‌شود و در این صورت می‌تواند در صورت کنده شدن پشت هر قرص متوجه استفاده قرص مربوط به آن زمان شود.

بارانی تصریح کرد: این قابلیت همچنین می‌تواند کمک بزرگی به افراد مسن کند به این صورت که توسط یکی از نزدیکانش و یا پرستارش زمان استفاده محاسبه شده و پشت بسته قرص نوشته می‌شود تا در هنکام تنهایی نیازی به پرسیدن زمان استفاده قرص از بقیه نداشته باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha