• سه‌شنبه / ۱۹ آذر ۱۳۹۲ / ۱۱:۰۳
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 92091913288
  • خبرنگار : 71456

طراحی پهپاد رباینده پهپادها توسط دانشمند ایرانی

طراحی پهپاد رباینده پهپادها توسط دانشمند ایرانی

یک دانشمند ایرانی، پهپادی را با نرم‌افزار سفارشی خود اصلاح کرده که به آن امکان جست‌وجوی سیگنال‌های بی‌سیم دیگر پهپادها و کنترل آنها را حین پرواز می‌دهد.

یک دانشمند ایرانی، پهپادی را با نرم‌افزار سفارشی خود اصلاح کرده که به آن امکان جست‌وجوی سیگنال‌های بی‌سیم دیگر پهپادها و کنترل آنها را حین پرواز می‌دهد.

به گزارش سرویس فناوری خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، سامی‌ کامکار در واقع با استفاده از نرم افزار SkyJack، پهپاد Parrot AR.Drone 2 را با اهداف خود سازگار کرده است.

کامکار در حوزه نرم‌افزار نامی آشنا است و جدیدترین کار وی شامل تجهیز پهپاد مزبور با یک رایانه Raspberry Pi، یک یواس‌بی و دو آداپتور بی‌سیم بوده که سپس نرم‌افزار SkyJack را بر روی آن آپلود کرده است.

این نرم‌افزار برای ابزار لینوکس طراحی شده و چند برنامه‌ پشتیبانی را برای ربودن هر نوع پهپاد در یک میدان هوایی مدیریت می‌کند.

زمانی که این پهپاد فعال شود، یکی از آداپتورهای بی‌سیم، هر نوع ارتباط بی‌سیم نزدیک را در طیفی از پیش‌تعریف‌شده کشف کرده و ارتباطات مرتبط با دیگر پهپادها را شناسایی می‌کند.

این فناوری سپس به صورت خودکار ارتباط این پهپادها را با مالکانشان قطع می‌کند، در همان حال، آداپتور دیگر یک شبکه بی‌سیم ایجاد کرده و به گونه‌ای به پهپادهای ناتوان متصل می‌شود که گویی مالک اصلی آنهاست.

پس از آن، کنترلر به این پهپادها دسترسی کامل داشته و می‌تواند دستورات زبان برنامه‌ریزی Javascript را با استفاده از یک تبلت یا لپ‌تاپ صادر کند. همچنین مالک جدید می‌تواند مسیر و سرعت گروگان‌های خود را تغییر دهد.

نرم‌افزار SkyJack همچنین می‌تواند بر روی رایانه رومیزی برای ربودن هر نوع پهپادی که در طیف هوایی خاص پرواز می‌کند، عمل کند، اما بدیهی است که روی یک بستر سیار بیشتر سازگار می‌شود.

این نرم‌افزار دارای محدودیت‌های خاص خود است، زیرا فقط می‌تواند اهداف را در طیفی از نشانی‌های از پیش‌تعریف‌شده MAC در یک شبکه غیرایمن انتخاب کند.

در حال حاضر این نرم‌افزار قادر است، فقط کنترل دیگر پهپادهای Parrot را در اختیار داشته باشد، زیرا تمامی آن‌ها از بلوکی از نشانی‌های MAC استفاده می‌کنند.

کامکار، دستورالعمل‌های دقیق را بر روی وب‌سایتش به همراه کد منبع ارائه داده و این دستورالعمل‌ها به طور رایگان قابل‌دانلود هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha