سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: اهمیت فرهنگ و علم در منظر رهبرکبیر انقلاب حضرت امام خمینی«ره» به اندازهای بود که معظم له برای مدیریت این دو بخش مهم تشخیص دادند باید یک ساختار مقتدر و منسجم ایجاد شود.
به گزارش سرویس دانشگاهی ایسنا، دکتر عبدالوحید فیاضی گفت: یکی از دلایل دیگر تشکیل شورای عالی انقلاب فرهنگی آن بود که بعد از درهم شکستهشدن بنیاد نظام طاغوت در کشور، باید یک نهاد انقلابی برای تجدید ساختارهای علمی و فرهنگی کشور ایجاد میشد.
وی ادامه داد: بعد از رحلت حضرت امام خمینی «ره» نیز جانشین شایسته شان یعنی مقام معظم رهبری هم این ساختار توانمند را حفظ و تائید کردند و راهبری مدیریت روند پیشرفتهای علمی و فرهنگی را نیز بر عهده شورای عالی انقلاب فرهنگی نهادند.
دکتر فیاضی گفت: شورای عالی انقلاب فرهنگی به عنوان یه یک نهاد بالادستی و فرابخشی نهاد در حوزه علم و فرهنگ صالح ترین نهاد برای تصمیمگیری در این دو بخش مهم است.
نماینده مردم نورو محمود آباد گفت: خلا سندی مثل نقشه جامع علمی کشور در کشور حس می شد و این سند که نقشه راه در بخش علم و فناوری کشوراست، با یک نگاه کلان و بلند مدت بهترین راهنما برای نیل به اهداف نظام اسلامی در این دو بخش میباشد.
وی در پایان افزود: این سند یک سند محکم و قابل استناد است و ما در مجلس شورای اسلامی در هنگام دادن رای اعتماد به وزرای دولت یازدهم یکی از مطالبات مان تلاش در مسیر اجرایی کردن این سند بود.
انتهای پیام
نظرات