• چهارشنبه / ۱۳ آذر ۱۳۹۲ / ۰۰:۲۴
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 92091308899
  • خبرنگار : 71214

کلاهبردار 4000 میلیارد تومانی ورمی کمپوست مجوز نداشت

کلاهبردار 4000 میلیارد تومانی ورمی کمپوست مجوز نداشت

رییس سازمان نظام صنفی کشاورزی استان البرز گفت: شرکت پرورش‌دهنده ورمی کمپوست که اخیرا از تعداد بسیاری از سرمایه‌گذاران، کلاهبرداری کرده هیچ‌ وقت با این سازمان ارتباطی نداشته و بدون مجوز فعالیت کرده است.

رییس سازمان نظام صنفی کشاورزی استان البرز گفت: شرکت پرورش‌دهنده ورمی کمپوست که اخیرا از تعداد بسیاری از سرمایه‌گذاران، کلاهبرداری کرده هیچ‌ وقت با این سازمان ارتباطی نداشته و بدون مجوز فعالیت کرده است.

فرشید ترابی در گفت‌وگو با خبرنگار کشاورزی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) اظهار کرد: سازمان نظام صنفی کشاورزی باید برای واحدهای تولیدی، مجوز فعالیت صادر کند تا آن‌ها اجازه فعالیت داشته باشند اما شرکت پرورش‌دهنده ورمی کمپوست با مدیریت الف.شریفی که در استان البرز فعالیت می‌کرد هیچ مجوزی از این سازمان نداشت.

وی افزود: سازمان نظام صنفی کشاورزی با سابقه‌ای حدود دو سال قدرت اجرایی و برخورد با متخلفان را از قبیل پلمپ کردن واحدهای بدون مجوز نداشت.

رییس سازمان نظام صنفی کشاورزی استان البرز ادامه داد: شرکت تولیدکننده ورمی کمپوست که اخیرا از تعداد بسیاری از سرمایه‌گذاران کلاهبرداری کرده اعلام کرده بود که با همکاری سازمان نظام صنفی کشاورزی و سازمان فنی و حرفه‌ای استان اقدام به برگزاری کلاس‌های آموزشی پرورش ورمی کمپوست کرده در حالی که کلاس‌های آموزشی که تحت نظارت و همکاری این دو سازمان برگزار شده حدود دو ماه است که در سطح کشوری و استانی آغاز شده و هیچ ارتباطی با این شرکت ندارد.

ترابی تاکید کرد: اگر سازمان نظام صنفی کشاورزی از تبلیغات نادرست این شرکت مطلع بود حتما مراتب را به اطلاع عموم و مردم ایران می‌رساند تا چنین اتفاقی به وقوع نپیوندد.

یکی از بزرگترین شرکت‌های تولید کننده ورمی کمپوست که از 26 ماه گذشته با تبلیغات گسترده شبکه‌های استان البرز موفق به جذب تعداد بسیاری از سرمایه‌گذاران شده بود، چندی است با دریافت حدود 4000 ملیلیارد تومان از متقاضیان سرمایه‌گذاری سرنوشت نامشخصی پیدا کرده که البته معاون سیاسی و انتظامی فرماندار کرج از مالباختگان سرمایه‌گذاری در شرکت تولیدکننده "ورمی کمپوست " خواست با مراجعه به دادسرای جنایی (ناحیه یک) کرج طرح شکایت کنند.

به گزارش ایسنا، بیش از 2700 کرم خاکی در طبیعت وجود دارد که با کاوش خاک و تغذیه عناصر موجود در خاک باعث افزایش قدرت باروری آن می‌شود. ورمی کمپوست نیز حاصل تغذیه کرم‌های قرمزو حلقوی بارانی است و محصول این فرآیند، کود آلی است که یکی از غنی‌ترین کودهای شناخته شده در دنیا به شمار می‌رود و باعث بهبود و استحکام ساختمان خاک و افزایش عملکرد گیاهان می‌شود که این شرکت نسبت به تولید و پرورش دو ماهه کرم خاکی اقدام کرده بود.

بر این اساس، متقاضیان هر سبد محتوی ۱۲ کیلوگرم کود را ۲۴ هزار تومان از شرکت مذکور می‌خریدند و شرکت نیز متعهد می‌شد در خاتمه قرارداد، هر سبد آماده بهره‌برداری را به قیمت ۳۰ هزار تومان از مشتریان بخرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۲-۰۹-۱۳ ۰۹:۳۴

بايدم نشناسند شخصي رو كه 26 ماه فعاليت گسترده داشته تو كرج، چند بار كارآفرين نمونه شده و چندين بار همايش‌هاي كشاورزي برگزار كرده الان كه به اينجا رسيده همه بي‌اطلاع هستند. از خبرگزاري خواهش ميكنم به اين آقاياني كه در سازمان هستند كمك نكند كه به خواسته‌هايشان برسند.

avatar
۱۳۹۲-۰۹-۱۳ ۰۹:۵۴

رسانه ملي چندين بار اقدام به پخش فعاليت‌ها و مصاحبه‌هاي مدير اين شرکت به عنوان کارآفرين نمونه اقدام نموده است. چندين بار مورد تقدير وزارت‌خانه‌هاي ذربط قرار گرفته است. از وزارت کار بازرگاني و جهاد کشاورزي مجوز داشته است. بايد به اين آقا که مي‌فرماين ما خبر نداشتيم بايد گفت همه را آب ببرد شما را خواب مي‌برد. حال که چند ده هزار نفر با اعتماد به رسانه ملي و چندين وزارتخانه مال خود را از دست داده‌اند به کجاه پناه ببرند؟ ديگر به کجا اعتماد کنند؟ مسئوليني که دائم براي اين شرکت تبليغ کرده‌اند حال چرا اقدام به ذره‌اي پاسخگويي نمي‌نمايند؟ تا کي بايد در اين کشور شاهد اينگونه کلاهبرداري‌ها باشيم؟ علت سکوت رسانه‌هاي خبري چيست؟ چرا رسانه ملي که با معرفي آقاي شريفي به عنوان کارآفرين نمونه سال ملت را به سرمايه‌گذاري تشويق مي‌نمود اکنون در سکوت کامل خبري فرو رفته است؟ باز هم به دنبال شبکه‌هاي ماهواره اي بايد بود تا صدايي از آنها درآيد. لطفا منتشر کنيد

avatar
۱۳۹۲-۰۹-۱۳ ۱۰:۲۳

بيچاره شديم يکي هم جوابگو نيست، حالا اين ميندازه گردن اون اون گردن اين، من که همه زندگيم رفته خودمو شنبه جلوي مجلس آتيش ميزنم بلکه يکي صداي اين مردم بدبختو بشنوه خلاصصصص

avatar
۱۳۹۲-۰۹-۱۳ ۱۴:۳۴

يعني اين همه نهاد و سازمان نظارتي کسي نبود ببينه اين شرکت بدون مجوز با اين سطح وسيع تبليغات!!!! و با اين گردش مالي بالا!!!!! چه غلطي داره تو اين مملکت ميکنه؟!! بيچاره ملت نجيب و زودباوري که گول اين شرکتها رو ميخورن که اکثرا جوان و جوياي کار و با سرمايه‌هاي اندک بودند.