• یکشنبه / ۲۱ مهر ۱۳۹۲ / ۱۳:۳۴
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 92072113552
  • منبع : نمایندگی خراسان رضوی

تامین 100 مگاوات برق نیازمند نصب 140 توربین

تامین 100 مگاوات برق نیازمند نصب 140 توربین

ایسنا/خراسان رضوی رییس هیئت مدیره‌ی شرکت توان باد گفت: نیروگاه برق بادی خواف برای تامین 100 مگاوات برق نیازمند نصب 140 توربین است.

رییس هیئت مدیره‌ی شرکت توان باد گفت: نیروگاه برق بادی خواف برای تامین 100 مگاوات برق نیازمند نصب 140 توربین است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) - منطقه‌ی خراسان، «احمد کاویانی» خاطرنشان کرد: انرژی‌های نو موضوعی است که چندین سال به آن پرداخته شده و انرژی‌های بادی، ‌خورشیدی، زمین گرمایی حتی استفاده از موج‌های دریا از جمله انرژی‌های پاک هستند.

وی افزود: کشورهایی مانند چین،هند، آلمان،‌ اسپانیا،آمریکا و ترکیه که از سوخت فسیلی استفاده می‌کردند به سمت استفاده و توسعه انرژی‌های نو رفته‌اند.

کاویانی با اشاره به این‌که ما هم باید به سمت استفاده از انرژی‌های نو برویم، افزود: انرژی‌های تجدیدپذیر از لحاظ اقتصادی و ‌زیست محیطی باصرفه‌تر است و سیاست کشور روآوردن و متنوع کردن انرژی‌های پاک از جمله توسعه‌ی برق بادی است.

وی با بیان این‌که سالی 500 مگاوات انرژی برق از طریق توربین‌های بادی به مدار کشور وارد می‌شود، یادآور شد: ظرفیت اسمی نیروگاه‌های برق کشور 65 هزار مگاوات در ساعت است.

رییس هیئت مدیره‌ی شرکت توان باد با اشاره به این‌که هر دوربین 710 کیلووات در ساعت برق تولید می‌کند، تصریح کرد: برای تامین 100 مگاوات برق در نیروگاه خواف نیازمند نصب 140 توربین هستیم.

ساخت توربین‌های 2 مگاواتی را در دست اقدام داریم

وی با اشاره به ظرفیت‌های مختلف توربین‌های سطح جهان افزود: هر توربینی متناسب با وضعیت محل انتخاب می‌شود که توربین‌هایی از 100 کیلووات تا 2 و 4 مگاواتی وجود دارد و توربین‌هایی که در این منطقه نصب شده 710 کیلووات است.

کاویانی ادامه داد: شرکت صبا نیرو تنها تولیدکننده‌ی توربین بادی در خاورمیانه است که شرکت توان باد نسبت به ایجاد نیروگاه بادی اقدام می‌کند هم‌چنین این شرکت برای تنوع بخشیدن توربین‌هایش ساخت توربین‌های دو مگاواتی را در دست اقدام دارد.

وی با بیان این‌که توربین‌های 25 کیلوواتی برای استفاده‌ی خانگی در حال ساخت است، یادآور شد: با وزارت نیرو در حال تعامل هستیم تا به این موضوع نگاه تجاری داشته باشیم و این توربین‌ها در خط تولید قرار گیرد.

اقتصادی کردن برق بادی راه توسعه‌ی آن است

کاویانی علل رشد نکردن انرژی‌های تجدیدپذیر را در کشور یارانه‌ای بودن حامل‌های انرژی دانست و تصریح کرد: قیمت خرید برق بادی در کشور باید معادل جهانی شود زیرا اقتصادی کردن برق بادی تنها راه توسعه آن است.

وی تامین نشدن منابع مالی برای سرمایه‌گذاری و قیمت تضمینی برق بادی را دو چالش عمده بر سر راه ایجاد نیروگاه برق بادی دانست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha