• سه‌شنبه / ۱۶ مهر ۱۳۹۲ / ۱۴:۵۱
  • دسته‌بندی: دولت
  • کد خبر: 92071610800
  • خبرنگار : 71381

امین‌زاده: جامعه نیاز به توضیح‌المسائل حقوق شهروندی دارد

امین‌زاده: جامعه نیاز به توضیح‌المسائل حقوق شهروندی دارد

الهام‌ امین‌زاده با تاکید بر این‌که جامعه نیاز به توضیح‌المسائل حقوق شهروندی دارد، گفت: هدف ما در ریاست‌جمهوری این است که مردم از حقوق خود مطلع شوند.

الهام‌ امین‌زاده با تاکید بر این‌که جامعه نیاز به توضیح‌المسائل حقوق شهروندی دارد، گفت: هدف ما در ریاست‌جمهوری این است که مردم از حقوق خود مطلع شوند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، الهام امین‌زاده در نشست هم‌اندیشی تدوین سند جامع حقوق شهروندی که در دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد، با اشاره به ایام تبلیغات انتخابات ریاست‌جمهوری و قول‌های دکتر روحانی برای تدوین حقوق شهروندی، اظهار کرد: ماموریت تدوین حقوق شهروندی به معاونت حقوقی ریاست‌جمهوری داده شده است، البته مرکز تحقیقات استراتژیک ریاست‌جمهوری هم در این مسیر مساعدت خواهند کرد.

معاون حقوقی رییس‌جمهور با اشاره به این‌که برای تدوین حقوق شهروندی با نخبگان حقوقی، علمی، اساتید دانشگاه، جامعه مدنی و احزاب مختلف نظرسنجی داشته‌ایم تا همه شهروندان در سطوح مختلف نظرات‌شان شنیده شود، خاطرنشان کرد: این اقدامات در این جهت انجام شد تا در سند حقوق شهروندی، بخشی از جامعه نادیده گرفته نشود.

وی با اشاره به این‌که کارهای زیادی تا به حال در حوزه حقوق شهروندی انجام شده است، تصریح کرد: مفهوم حقوق شهروندی، مفهومی سهل و ممتنع است و خیلی جاها در رابطه با آن صحبت می‌شود پس سند جامع حقوق شهروندی حجم بزرگی از حقوق مالی، بهداشتی، کارگران، جوامع مدنی، احزاب و ... است و آنچه در ریاست‌جمهوری هدف ماست این است که مردم از حقوق خود مطلع شوند چون هنوز نظامی نداریم که با زبان شفاف و رسا مردم را از حقوق‌شان مطلع کند.

امین‌زاده با اشاره به جایگاه حقوق شهروندی در دین اسلام افزود: ضرورت اطلاع‌رسانی حقوق شهروندی در کنار اسناد بالادستی از نیازهای ضروری جامعه است و باید به موضوع حقوق شهروندی در اسناد پایین دستی نیز توجه شود.

معاون حقوقی رییس‌جمهور با اشاره به این‌که از وزارتخانه‌های مختلف خواسته‌ایم نظرات خود را در مورد حقوق شهروندی ارائه کنند، تصریح کرد: درخواست ما این است که در کنار اطلاع‌رسانی در مورد حقوق شهروندی اگر جایی خلاء قانونی داریم، پیشنهاد دهیم و پیشنهادها را بپذیریم که این پیشنهادات می‌تواند به صورت لوایح و طرح مطرح شوند.

وی با تاکید بر این‌که جامعه ما نیاز به توضیح‌المسائل حقوق شهروندی دارد، افزود: اگر هر بخش و دستگاهی خود را موظف بداند در اسرع وقت مردم را از حقوق خود مطلع سازد و در کنار آن کار اجرایی هم اتفاق بیفتد و به وظایف خود در احترام به حقوق مردم عمل کنند، می‌توانیم به نتایج خوبی برسیم.

امین‌زاده با اشاره به این‌که تدوین حقوق شهروندی فقط سبقه سیاسی و تبلیغاتی ندارد، خاطرنشان کرد: واقعا می‌خواهیم به مردم کمک کنیم تا ایران آزاد و عزیز و مردم آن سرافراز باشند و در این راستا در عرصه عملیاتی کردن طرح حقوق شهروندی در کنار اطلاع‌رسانی باید در زمینه پر کردن خلاء‌های قانونی اقدام کنیم.

به گزارش ایسنا، در این جلسه که در ساختمان مرکزی دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد اساتید هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی، مصطفی کواکبیان و سلیمی رییس دانشگاه علامه طباطبایی حضور داشتند و یک یک به بیان نظرات خود در زمینه تدوین حقوق شهروندی پرداختند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha